Erotická poviedka

Ako vo sne

Keď som bola raz na párty, strašne sme sa s kamoškami ožrali a rozhodli sme sa že si nabalíme niakých chalanov na noc.

S kamoškami sme teda popozerali kdo všetko tam je a bol tam krásmy mladík: hnedé vlasy, modré oči, mal len tielko a bolo mu vidno svaly. Krásne telo. Tak som ho babám ukázala a povedala som im že ten je môj.

Nijak neprotestovali a ja som za ním išla po pár minútach mi začal čumieť na cecky. Moc som to neriešila. Potom som s ním odišla k nemu domov. Krásny apartmán. A keď sme tam došli, začal ma bozkávať. Pomaly mi rozopol blúzku a začal ma hladiť po prsiach. Zacítila som že mi chce chytiť moju vyholenú kundičku. Neprotestovala som. Pomaly ma vyzliekol a zostalo mi len spodné prádlo. On mal na sebe len trenky ale vtáka mal teda velkého. Stál mu. Ja som mu začala dávať dole trenky. Mal ho strašne velký. Krásne som sa mu hrajkala so žaluďom a on neskrýval že ma chce šukať. Keď už chcel ísť nato povedala som: ,,Ešte nie. Ešte sa pohráme. "

Neprotestoval. Tak mi hladil prsia, jemne a nežne. Ja som len vzdychala a bola som mokrá. A už mi ho tam chcel dať len ja som si ho chcela držať v napätí. Tak som mu dovolila sa pohrať s mojou vsgínkou. Cítil že som bols mokrá a že to chcem. Strčil mi do vagínky prst a začal ma prstovať Vzdychala som a on si to užíval. Krásne jeho vták stál a ja som čakala kým mi ho tam bude chcieť dať. Ale on namiesto toho mi do vagíny strčil štyri prsty a ja som sa nemohla ubrániť. Tak teraz už videl že to chcem. Ale namiesto toho mi roztiahol nohy a pozrel si moju riťku. Strčil mi do nej prst a jemne ma "hladkal" po vagíne. No ja som mu stále nedovolila aby mi ho tam dal.

Už bol riadne nadržaný a už sa skoro neudržal. Ale pot om ho to prešlo keď som mu začala krásne honiť. Ale najprv som sa len hrala s jeho žaluďom ale potom som si ho vzala do úst. Bolo mi jasné že si to užíva lebo vzdychal jak o život !  Tak sa mi spravil do úst ja som ochutnala jeho teplé semeno a chutilo mi. Keď už ma nebavilo len sa hrať tak som mu dovolila dať mi ho do vagínky. Bolo to krásne. On jemne a pomaly začal prirážať ale zrýchlovsl a postupne už sme vzdychali obaja. Už som len vzdychala ,,Ah...Ah...". A spravila som sa. Takto sa to opakovalo ešte párkrát a potom sme unavený zaspali. 

autor: Mellissa



Ako hodnotíte túto poviedku?

najlepšie najlepšie    [   1 | 2 | 3 | 4 | 5   ]    najhoršie najhoršie





sex naživo


dalšie dievčata na sex cez telefón >>