Erotická poviedka

Experimentovanie

Raz ked som bola sama doma som našla mamine porno kazety. Bez váhania som ich pustila. Hned ako som to videla som sa vzrušila.

Bradavky mi stvrdli a tam dole som cítila vlhkosť. Najprv som sa len hrala z bradavkamy. Popri tom som rozmyšlala čo by som si spravila z vagínov.Rukov som pomali cestovala po celom tele až pod nohavičky. Tam som si začala dráždiť klitoris. Dráždila som ho mačkala, stláčala, krúžila okolo neho.  Po nie dlhej dobe som chcela niečo tvrdšie a brutálnejšie tak som sa vyzliekla do naha, vliezla som do vane a pustila som si sprchu. Sprchu som namierila presne na klitoris. Slabý prud vody mi nestačil tak som pridala. Ani to nebolo ono tak som prúd vody dala naplno. Voda spriekala na moju vaginu a ja som si myslela že mi klitoris odletí.

Potom som sprchu vypla a voda tiekla z vodovodného kohútika naplno, chvílu som nad tym rozmýslala a potom som sa pomali približovala vaginou k silnému prudu vody. Ked som bola uz docela blízko, klitoris som strčila pod silný prúd vody. Vyrazilo mi to dych a musela som zakričať. Bolelo to alebolo to užasné. Tá bolesť ma vzrušovala. Potom ma to prestalo baviť ale stále som nemala dosť. Vyliezla som z vane utrela som sa a išla som nahá okolo chodby. Prešla som okolo sušiaku na pradlo a oči mi padli priamo na kolíky na sušenie prádla. Hned som ich zobrala sadla som si na pohovku nastavila som si kameru a uvolnila som sa.

Vytiahla som prvý kolík. Pricvakla som si ho na lavu bradavku, potom na pravú bradavku. Roztiahla som nohy a jeden kolík som pripevnila na pisky na vagine. Vagina sa roztiahla. Začala som si do nej pichať prst, dva, tri a nakoniec pät. Päť prstov som si pichla do mojej malej vaginky. Potom som sa postavila (aj z kolíkmy pripevnenimy na mojom tele) a isla do svojej izby, tam som si zobrala zoúar vecí. Ceruzku, lak na nechty servitky a z kuchyne som si zobrala (nakolko sme nemali uhorku) tu najmohutnejšiu mrkvu.

Sadla som si opat na pohovku roztiahla som svoj zadočok a začala som si pomali don strkať ceruzku. Ceruzka bola velmy tenka tak som si zadoček roztiahla viac a strčila som si tam mohutnu mrku. Strkala a vytahovala som ju zo svojho zadočku a stonala som. Bolelo to velmi to bolelo nakolko som ju tam strkala nasucho. Mrkvu som nechala v zadočku a sadla som si. Znova som  rozdiahla nohy a do vaginy som si strčila lak na nechty. Bolo to niečo užasne ten den som si naplno užila.

autor: sexulienka



Ako hodnotíte túto poviedku?

najlepšie najlepšie    [   1 | 2 | 3 | 4 | 5   ]    najhoršie najhoršie





sex naživo


dalšie dievčata na sex cez telefón >>