Erotická poviedka

Môj prvý mokrý orgazmus

Volám sa Romana, mám 26 rokov, dlhé čierne vlnité vlasy, hnedé oči a som štíhla.

Masturbovať som začala čoskoro. Zo začiatku to boli skôr len také pokusy. Keďže sme mali spoločnú izbu s mojou mladšou sestrou, tak som mohla skúšať len keď som bola doma sama. Obkročmo som si sadla na operadlo fotelky, alebo som si sadla na vankúš a cez nohavičky si trela o ne svoju ešte panenskú pipinu. Potom som som s tým musela prestať, lebo po mne začali ostávať mokré fľaky a bývala som čoraz viac vlhšia.

 Keď sme sa presťahovali do rodinného domu, tak sme dostali každá svoju vlastnú izbu, kde som sa mohla zavrieť a keď som sa učila do školy, prstami som si dráždila klitoris. Vždy som si ale musela dať pod zadok igelitovú tašku, aby som nemala mokrú aj stoličku. Ale nikdy som nedosiahla orgazmus, ani som ho dovtedy nepoznala, vždy som to musela prerušiť kvôli tomu, že som si myslela, že sa pocikám, aj keď som bola predtým na WC.

 Jedného dňa som sa doma učila a naši sa ma prišli spýtať, či nejdem s nimi a so sestrou na návštevu k babke. Vyhovorila som sa, že sa musím učiť, tak ma nechali doma a odišli. Ja som sa do polhodiny doučila a dostala som chuť na dráždenie pipiny. Na posteľ som si roztiahla uterák, vyzliekla som sa donaha a ľahla si na posteľ. Najprv som len tak ležala a jemne si dráždila klitoris, potom som si roztiahla nohy a prstami som si krúžila okolo dierky. Nohy som si dala až za hlavu a obidvomi rukami som si ju jemne rozťahovala a klitoris si naťahovala tak, aby som naňho čo najlepšie videla. Dostala som taký nápad, že si do pipiny skúsim opatrne zasunúť ceruzku. Keďže som už bola tak vlhka, že mi šťava stekala po zadočku až na uterák, tak som si ceruzku potrela  šťavou a jemne som ju začala zasúvať dnu. Trocha to bolelo, ale bolo to pre mňa niečo nové, prvý krát som v nej mala niečo zasunuté. Začala som ceruzku zasúvať dnu a von a ja som sa cítila neskutočne. Už som cítila, že sa blížim k tomu bodu, kde som vždy prestala, ale nemohla som, také to bolo úžasné. A vtedy sa to stalo - môj prvý orgazmus. Zatočila sa mi hlava a svaly na pipine sa mi začali samovoľne  sťahovať veľkou silou a z dierky mi začala vystrekovať šťava a ja som to nedokázala zastaviť, ale v tej chvíli mi to bolo jedno. Tých výstrekov bolo asi 5, ale dierka sa mi sťahovala ešte asi pol minúty. Keď to celé odznelo, tak som sa posadila a s hrôzou som zistila, že som si z postele ostriekala celý písací stôl, na ktorom som mala zošity a knihy. Zachránilo ma jedine to, že boli v obaloch, ktoré som rýchlo poutierala, tak isto aj stôl. Minula som polovicu rolky kuchynských utierok a tie som potom spláchla do WC. Keď som si ale privoňala ku knihám, tak som cítila vôňu mojej pipiny, tak som ich nastriekala deodorantom. Všetko som to robila v panike, som sa bála, že čo sa stane, keď niekto zistí, čo sa stalo. Keď naši prišli domov, tak sa mi len vynadali, že v celom dome je cítiť deodorant a že ho mám používať menej a v kúpeľni, ale aspoň nikto nič nezistil. Knihy som na konci školského roka odovzdala a po mne ich dostal niekto ďalší.

Odvtedy som už nikdy neskončila pred orgazmom a vystrekujem šťavu z dierky dodnes, akurát som zmenila taktiku, aby neostalo po mne všetko mokré. Ale o ďalších zážitkoch zas niekedy nabudúce

Zdraví Vás Romana.



autor: Romana



Ako hodnotíte túto poviedku?

najlepšie najlepšie    [   1 | 2 | 3 | 4 | 5   ]    najhoršie najhoršie





sex naživo


dalšie dievčata na sex cez telefón >>