Erotická poviedka

Jedna noc

Niekto zaklopal na dvere. Mala som len nočnú košielku s pod ktorej boli vidno moje krásne ženské krivky. Ani som sa nemusela pýtať kto to je. Stál tam on. Vysoký urastený muž, nebol to zrovna playboy s časopisov ale bol neuveriteľne príťažlivý a išiel hneď na vec.

Hneď ako som zabuchla dvere ma chytil za pás a hodil na postel. Začal ma vášnivo bozkávať, bradavky sa mi hneď postavili. Zbadal to a a začal mi jemne masírovať prsia. Hral sa so mnou ako s hračkou.

Postupne s bozkávaním prešiel na krk a neskôr na prsia. Jemne ich cuckal, šepol mi do ucha že som jeho kurva ale mne to nevadilo ba ma to viac vzrušilo a začala som vzdychať. Jeho druhá ruka našla moju jaskynku, začal ma jemne masírovať prstami, keď ucítil že som vlhká strčil tam pár prstov, vedel ako má ženu potešiť.

Prestal mi bozkávať prsia a vrhol sa na moju mušličku. Jeho jazyk sa kmital a mňa privádzal do orgazmu. Začala som stonať a videla som ako sa s toho teší. Zrazu to prišlo. Zával rozkoše ma celú pohltil a zalial ma slastný pocit orgazmu. V tom sa hneď postavil a ja som si kľakla pred neho. Rozopla som mu nohavice a vykukol na mňa jeho nádherný stoporený penis. Nebol príliš veľký ani príliš malý bol tak akurát. Začala som ho pomaly honiť rukou, neskôr som začala po ňom jemne prechádzať jazykom. Nakoniec som si ho až po koreň strčila do pusy. Začal stonať a to bolo pre mňa znamenie že to robím dobre. Hrala som sa s ním ako s lízatkom. Chutil naozaj dobre.

Začala som zrýchlovať a počula som jeho stony...  Zrazu PRASK a moja pusa sa naplnila jeho teplým semenom. Všetko som poslušne spapala. V tom ma zrazu zodvihol hodil na postel, otočil na chrbát a bezcitne ho do mňa vrazil. Začal prirážať ako stroj. Spolu sme stonali a užívali si tento moment. Neprestával prirážať a jeho tempo bolo obdivuhodné. Nestačila som ho stíhať. Začala som sa hýbať v jeho rytme a postupne som štafetu prebrala ja. Spomalila som tempo a užívala som si to. Citila som že sa to už blíži, začali sme zrýchľovať prirážal ako divý, pritom sa mi hral s mojou mušličkou a ja som si masírovala prsia. Obaja sme divoko zastoanli a urobili sa druhý krát! Poriadne ma vystriekal. Chvíľu sa s ňou hral... Ani som sa nenazdala, otočil ma na chrbát a vrazil mi ho do zadku. Anál som nikdy nemala rada, ale pri ňom to bolo úplne niečo iné. Slastne som vzdychala a stonala, on robil to isté a pri tom sa mi hral s prsiami. Prirážal neskutočnou rýchlosťou. Trochu spomalil, Chytil za vlasy, strčil ho tam aý po koreň, jemne vytiahol a znova bezcitne ho tam vrazil, toto urobil niekoľko krát. Zvýšil tempo a mňa pomaly privádzal k orgazmu.

Prirážal a prirážal a urobili sme sa aj tretí krát! Tentoraz to bolo rýchlejšie. Ľahol si vedľa mňa, pobozkal ma, obliekol sa a odišiel. Ani som sa mu nestačila poďakovať a bol preč. Bol to ten najlepší sex za posledné mesiace, povedala som si v duchu kým som sa rozpamätávala s tejto noci plnej orgii, chvíľu som si ešte dráždila môjho kamaráta, klitoris. 
Zrazu..... Svet sa rozplynul...

V tom som sa zobudia na budík. Bol to rozhodne krásny sen, dúfam že takého muža raz stretnem.


autor: Lina



Ako hodnotíte túto poviedku?

najlepšie najlepšie    [   1 | 2 | 3 | 4 | 5   ]    najhoršie najhoršie





sex naživo


dalšie dievčata na sex cez telefón >>