Erotická poviedka

Kamionista

Ahojte som mladá 29 ročná mamina krásnej 6 ročnej dcérky Karolínky .Dlho som hľadala prácu ,až som sa zamestnala na jednej čerpacej stanici a tu som zažila ten najlepší sex môjho života.                   

Pracovala som už týždeň poobedné , mojov slabostov je káva a cigareta ktorú si doprajem ked som vyčerpaná.Tak ako každý deň aj teraz som mala prestávku vyšla som vonku so svojov oblubenou kávou a cigov a tešila sa na tu slasť a trochu odpočinku po niekedy dosť drzích zákazníkoch.               

Sadla som si na lavičku, zapálila si a slastne s prižmúrenými očami popíjala keď ma zrazu niekto oslovil že potrebuje pripáliť . Neochotne som otvorila pomali oči s predstavou že mi nedajú pokoj ani ked mám chvílu iba pre seba.             

Aké bolo moje prekvapenie ked som pred sebou zbadala asi 40 ročného chlapa s postavou svalnatou a opálenou vyzlečenou do pol pása.            

V tej roztržitosti som celkom zabudla kde som si položila zapalovač a začala ho trápne hladat, on sa iba pousmial a chytil mi ruku s cigaretou a pripálil si od nej. Predstavil sa že je Peter a či nebude vadit ked tam bude stát s Kamionom ktorí má poruchu Zo slušnosti som odpovedala ze mne teda nie dopila som kávu zahasila cigaretu a išla si po robote . Ludí bolo hádam ešte viac ako pred prestávkov.           

Čas ubiehal rýchlo ani som nevnímala ze sa už zvečerilo a zrazu tam pred pultom stál On Peter s úsmevom či by sa mohol osprchovať. Usmiala som sa že ja mu v tom brániť nebudem a spýtala som sa ako pokračuje oprava , odpovedal ze nie dobre a bude musiet nocovať tu.Tak to budete mat dost zlé spanie bola moja odpoved. Iba sa zasmial  tak to som určite ešte nebola v Kamione je to tam celkom pohodlné. No nebola prisvedčila som Zasvietili mu také iskri v očiach a vraj by som to mala zmenit ked budem chcieť, a stratil sa v sprche.Služba prebehla bez problémov, zatvorili sme rozlúčila sa s koleginou že si ešte zapálim kým pride po mňa taxik ktorí ma odvezie domov kolegina povedala ze počka so mnou odpovedala som ze nie nemusí aby sa nezdržiavala a šla domov. Zapáila som si  a zrazu tam bol on s otázkou či sa može pripojiť na jednu povedala som prečo nie že budem rada ked tam bude niekto so mnou.Dali sme sa do reči a rozprávali len tak o živote no ja som po očku pozerala po nom a dufala ze si to nevšimne. Niečo ma šteklilo v podbrušku.Už dávno som rozmýšlala skúsiť sex s iným chlapom ako je ten moj.Peter ako by to bol tušil , povedal že ak chcem tak to pozvanie na prehliadku kamionu plati.Podakovala som ale že by to nebolo vhodne som totiž vydatá. On na to že čo je na tom ked som nevidela ešte kamion z vnutra, trochu ma prehováral a ja som nakoniec súhlasila. Dofajčili sme a išli sme k autu.Odomkol otvoril dvere a ako som liezla dnu tak mi pomohol a akoby nič chytil za zadok ten dotik ako by bol odštartoval elektricku iskru ktorá mnou nezadržatelne prebehla a on si to všimol.       

Vo vnútri to bolo celkom priestrane a mal tam vzorný poriadok . Bola som cela nesvoja s toho čo som to urobila a to som netušila čo ešte bude.Obzerala som sa ako mala a nevedela som čo dalej. Peter ma iba sledoval a nič nehovoril , kým sa nám nestretli pohladi a ja som zostala ako zhypntizovaná ,Peter sa ku mne nahol a jemne ma pobozkal nebránila som sa tak pokračoval zapojil jazyk a ja som sa pomali pridávala začal mi hladit moje prsia ktore začali tvrdnut od vzrušenia a bradavky mi pomali začali aj cez podprsenku rysovat tie známe tvari.Ani som sa nenazdala a dola som celkom naha v jeho náručí, a on skúseními dotikmi preskumaval moje telo.Položil ma na postel čo tam bola roztiahol nohy a jazykom začal lýzat moju dierku ktorá nezadržatelne vlhla pod jeho dotikmi.Už som to nevidržala a dychtivo som sa vrhla na jeho stvrdnutu okrasu a prisala som sa na nu tak náruživo ze len zavzdychal od slasti.

Fajčila a sala som ho tak naruživo a tvrdo že za chvílu som pocitila jeho teplé semeno v mojich ustach, na to mi chytil hlavu a poriadne pritlacil a donuil ma tak všetko vysat a prehltnut nikdy som to neurobila ani mužovy nie vždy som sa to snažila vypustit von ale teraz nie do poslednej kvapôčky som to musela prehltnut , na moje prekvapenie bolo celkom sladke . Ale to už nebol čas nad niečim rozmýšlat lebo som citila ako sa jeho vták prebíja cez moje pysky a vniká do mojej zvlhnutej vagíny ktorá sa triasla od vzrušenia. Mrdal ma tvrdo az po jeho gulky zasuval a ja som vzdichala od vzrušenia a snažila sa tlmit moju vášen aby ma nikto nepočul.On neberuc ohlad na to pokracoval v jeho tempe polohy sa striedali jedna za druhov raz som bola na chrbte poto ma mal od boku , od zadu a ked som bola na nom jazdyla som ako keby som nemala rozum po takejto hodine tvrdého sexíkuked som bola na nom zrazu som citila ze začína zrýchlovať pevnými rukami si ma pridržal za boky a nastriekal dalšiu dávku jehosemena priamo do mna. Zliezla som s neho prevalila sa vedla neho a tažko som oddychovala a z pičky mi vytekalo jeho semeno.v Tej rýchlovke som zabudla aj na to ze sme vlasne nepoužilikondom. Po chvílke ked sa spametal a prišiel ako tak k dychu sa mi ospravedlnil ze sa to nedalo vydržat ale taku skvelú jebačku s tak mladou zenou dávno nezažil.Usmiala som sa a povedala ze dufam ze to nebude mat následky aj ked beriem prášky nie vždy je to splahlive.Usmiali sme sa na seba ja som sa pomali zacala obliekat a zavolala si taxi ktoré ma odviezlo domov k manzelovi a dcerke . Ale celou cestou som myslela iba na to aký skvelí zážitok to bol a dufala ze tam zajtra ešte bude mala som chut si to zopakovat.

Ked som prišla na druhy den do práce jeho kamion tam už nestál  a ja som smutne iba pozrela na miesto kde sa odohrla moja prvá manželská nevera adúfam že nie aj posledná.



autor: Maca



Ako hodnotíte túto poviedku?

najlepšie najlepšie    [   1 | 2 | 3 | 4 | 5   ]    najhoršie najhoršie





sex naživo


dalšie dievčata na sex cez telefón >>