Erotická poviedka

Pri kávovare

Kávovar v tomto úrade nikdy nezaháľal. Bol v špeciálnej miestnosti, kde nebolo rušno, ale občas sa pri ňom stretlo zopár ľudí... Raz tak bolo, že sa tam mlaďučký kolega Marek snažil spraviť si desiatové kafé, ale kávomat akosi vypovedal poslušnosť, a nie a nie ho naštartovať. Skúšal, ťukal, reštartoval...ale stále nič. Po chvíli sa tam objavila staršia kolegyňa Silvia, veľmi pohľadná, psnatá päťdesiatnička, s veľkým, vyzývavým dekoltom a zmyslom pre erotičnosť a sex.

Spolu s Marekom začali riešiť problém závadného kávovaru. Aj ona mala v úmysle kafé. Medzitým ako sa mladý kolega snažil opraviť a sfunkčniť kávovar....Silvia, skúsená, nadŕžaná žena s jasným sexuálnym plánom sa začala ku mladému kolegovi viac a viac telesne približovať. Po krátkom čase zašla rukou do jeho rozkroku, kde ucítila veľkého a stále sa zväčšujúceho Marekovho vtáka. Ten bol najskôr jej aktivitou zaskočený , ale veľmi rýchlo zorientovaný a povoľný na niečo také.

Silvia mu stále viac a viac dráždila jeho penis, gule i myseľ. Keď videla, že jeho túžba  je v tej istej rovine, ako jej, že nemá žiadne problémy s jej aktivitami, mohlo sa začať jedno parádne sexuálne divadlo. Silvia Marekovi rozopla nohavice a láskyplne mu z nich vytiahla stoporeného vtáka a semenom naplnené gule , začala mu ho pomaly a profesionálne hladiť a honiť.

Mlaďučký kolega Marek bol zaskočený, ale veľmi spokojný. Pomaly viac a častejšie slastne stonal. Honenie vtáka a masírovanie gúľ, nemalo konca. Na kávovar úplne zabudli. Silvia postupne prešla do ďalšej fázy. K Marekovmu nadŕžanému a semenom preplnenému vtákovi sa pomaly sklonila,kľakla,  aby mu ho mohla dráždiť aj ústami....Najskôr pomaly, nežne, potom rýchlejšie a prudšie...Dráždila mu ústami a mlsným jazýčkom najmä žaluď....potom celého vtáka...Najväčšiu slasť mala z toho, ked si  celého vkladala do úst, ...von a dnu...dnu a von.....Marek bol v siedmom nebi....toto ešte nikdy nezažil,aby si jeho vtáka nejaká žena vrážala do úst, celý,  až po koreň....Silvia pokračovala...honila, fajčila, dráždila jeho kokota, jazykom mu na žaludi predvádzala hotové manévre....Nechýbalo veľa, a Marek by už striekal semeno  z takto vydráždeného vtáka...

Silvia sa postavila,---  jednou rukou stále honiac jeho vtáka, a druhou si rozopínala blúzku a ponúkala svoje obrovské prsia Marekovi....Ten to pochopil a nadŕžane sa pustil do nich...Veľké Silviine prsia oblizoval, bradavky dráždil jazykom a zabáral sa do nich...a nadŕžane vzdychal. Stále a stále. Nevedel sa ich nabažiť. A najmä si predstavoval, ako by ich rád obstriekal svojim horúcim semenom, ktorého mal plné gule.....na prasknutie.

Silvia, ako skúsená erotomanka a kráľovná sexu, až nymfomanka , mu jednou rukou stále stískala a honila vtáka, okrem toho že bol celý unesený jej obrovskými prsiami, smerovala druhú jeho ruku na svoju krásnu, vyholenú pičku s nadŕžaným klitorisom. Pretože chodila "na ostro", pod šatami nemala spodné prádlo, Marekove prsty a ruka hned našli zvlhnutú pičku, klitoris a pysky, ktoré priam  volali po   mužskej ruke, jazyku a vtákovi...Marek sa zosunul nižšie, svoju tvár zaboril do Silviinej pičky a ona ho postupne usmerňovala, kde a na čo sa má sústrediť. Mala radosť a robilo jej dobre a vzrušovalo ju, že mohla každý Marekov úmysel a pohyb smerovať k svojej spokojnosti. Jednoznačne prevzala iniciatívu a mladý kolega len robil to čo Silvia chcela a ako si to vopred predstavovala.

Silvia sa po chvíli postavila, Marekovi otočila chrbtom a nastavila svoju pičku jeho totálne stoporenému vtákovi, aby do nej vnikol...Ten do nej búšil, ako zmyslov zbavený, jeho gule plieskali o jej krásne vyholenú pičku a stehná a pritom ju plácal po zadku... Silvia prirážala, a druhou rukou mu masírovala jeho nadŕžané gule....

On sa jej jednou rukou snažil dosiahnuť na jej obrovské prsia, a druhou  na klitoris a pičku... Vzdychy oboch nemali konca kraja...len dúfali, že nikoho z ich kolegov práve nenapadne prísť  urobiť si kávu.

Bolo vidieť, že obaja už musia vybuchnúť obrovským orgazmom...keď sa Silvia vymanila z jeho jebačky od zadu, znovu si kľakla, vložila si do úst jeho nadŕžaného vtáka...a striedavo mu ho fajčila a honila....Najradšej jazykom donekonečna dráždila jeho žaluď až do maxima.  Medzitým , ako zázrakom začal kávovar fungovať a vyprodukoval dve kávy, vopred naprogramované.....To však už Marek pod pocitom Silviinho nežného a príjemného fajčenia a honenia začal tušiť blízkosť obrovského výstreku svojho semena...Silvia pocítila podobný záver podľa Marekových tvrdnúcich gúľ a vibrujúceho brucha.

Slastne stonajúceho Mareka nasmerovala so striekajúcim kokotkom do svojej šálky s kávou, aby mu ho tam vyhonila...do svojej kávy. Marekove výstreky boli však nadŕžane mohutné. Takže semeno striekalo nielen do kávy, ale aj Silvie na tvár, vlasy a veľké prsia, ktoré mala stále vonku spod blúzky. Na záver, ešte pred poslednými výstrekmi semena si opäť vzala Marekovho vtáka do pusy...a hltavo ho vysala do poslednej kvapky...do úst. Mladý kolega Marek iba tíško rozkošne zastonal, usmial sa na znak absolútne dobrého a doteraz nepoznaného pocitu...

Silvia si potom pomaly vychutnávala kávu s poriadnou dávkou Marekovho semena....a taktiež si prstami zotierala jeho semeno z tváre a pŕs, aby ho vzápätí slastne oblizovala a prehĺtala. A už sa obaja tešili, ako si to niekedy opäť zopakujú....Káva so semenom jej veľmi chutila a Mareka tá skutočnosť neobyčajne vzrušovala...  



autor: SID



Ako hodnotíte túto poviedku?

najlepšie najlepšie    [   1 | 2 | 3 | 4 | 5   ]    najhoršie najhoršie





sex naživo


dalšie dievčata na sex cez telefón >>