Erotická poviedka

Vo výťahu

Nekonečne vysoké administratívne budovy s výťahmi, ktoré, ako naschvál, niekedy zastavia doslova na každom poschodí a cesta s nimi býva "nekonečná"...majú niekedy aj svoje nečakané výhody...či skôr príjemné zážitky.

Raz sa stalo, že na prízemí nemenovanej Tower nastúpilo viac ľudí, výťah bol malý a plný, že ľudia v ňom chtiac-nechtiac mali medzi sebou aj , pre niekoho príjemné, pre niekoho nepríjemné -  tesné kontakty.

V "posádke" bola aj staršia, veľmi pohľadná kolegyňa (kolegyňa S.) s veľkými prsiami a vyzývavým dekoltom, ktorý umocňovala dosť priehľadná blúzka, pod ktorou sa rysovali pekné a veľké bradavky,  a obtiahnutá sukňa, ktorá zvýrazňovala jej zrelú ženskosť. Do výťahu nastúpil  aj jej podstatne mladší kolega (kolega M.),  ešte málo skúsený a málo ostrieľaný "zajačik", čo sa týka vzťahov, najmä so staršími a nie raz poriadne nadŕžanými kolegyňami... ktoré sú v neviazanom sexe náročné, ale zároveň aj veľmi štedré a sexuálne chápavé.

Kolegyňa S., nepotláčajúca  svoje vždy erotické a nymfomanské sklony to využila , a čo najviac a čo najbližšie sa pritlačila ku kolegovi M. Chrbtom k nemu a veľmi tesne, aby sa ho jednou rukou mohla dotýkať, a nikto by si vlastne ani nič zvláštne nevšimol. V druhej ruke decentne držala nejaké spisy a celému okoliu rozdávala zvodné úsmevy a možnosť pohľadu na jej bujné poprsie v "neposlušnej" blúzke. Jej "zadná" ruka.....samozrejme s úplnou istotou...sa zamerala  kolegovi M. na nohavice.  Medzi nohami mu uchopila - zatiaľ nič netušiaceho - ochabnutého vtáka a gule. Kolega M. bol najskôr jej aktivitou a nezištnosťou poriadne  zaskočený....najmä "riskantným" prostredím výťahu plnom ľudí. Nechcel však dať nič najavo, ovládol sa pred ostatnými "spolucestujúcimi" Práve naopak...veľmi rýchlo všetko pochopil, nebránil sa a evidentne sa mu to zapáčilo - vidina nečakaného erotického zážitku bola mocnejšia.

Kolegyňa S. mu neprestajne a  intenzívnejšie "masírovala" cez nohavice stále viac stoporeného vtáka a nadŕžané gule plné horúceho semena. Jej pohyb naznačujúci honenie kokota bol pre jej kolegu veľmi zmyselný.

Výťah často zastavoval, ľudia sa striedali, vystupovali, nastupovali. Kolegyňa S. kolegovi M. neprestávala masírovať a náznakovo honiť už poriadne postaveného vtáka. Gule plné semena mal na prasknutie. Inokedy výťahová večnosť sa pre oboch zmenila na najpríjemnejšie chvíle. Kolega M. sa čo najviac schovával za mimoriadne aktívnu kolegyňu S., aby si ostatní pasažieri vo výťahu nič nevšimli a najmä jeho, do maxima postavený kokot, pod ktorým gule plné horúceho semena išli priam explodovať.

Kolega M., i keď ďaleko menej skúsený,  tiež neváhal a v rámci možností sa snažil tiež o ručný kontakt s kolegyňou S., najmä na jej statný zadok obtiahnutý priliehavou sukňou s veľkým rozparkom vzadu a rukou sa snažil zájsť cez sukňu odzadu k jej nadŕžanej a určite tiež poriadne vzrušenej a zvlhnutej pičke. To sa mu síce nie veľmi darilo, ale už aj ten úmysel ich oboch vzrušoval a zdvojnásoboval vytúženú predstavu, kedy po nekonečných nástupoch, výstupoch a zastávkach....zostanú vo výťahu sami. Predstavoval si tú krásnu, voňavo vyholenú časť tela svojej kolegyne, ten,  po mužskom dotyku dychtivý ružový veľký klitoris...Bolo to vzrušujúce.

Keď kolegyňa S. ,ešte aj za prítomnosti iných...pomaly prstami naznačovala a chcela rozopnúť svojmu kolegovi M. aspoň jeden gombík na nohaviciach, ten si myslel, že sa z toľkej nadŕžanosti zblázni..!! Už nemyslel na nič iné, len akoby najradšej explodoval a zo svojich gúľ uvolnil obrovský tlak a množstvo semena, ktoré by s neopísateľnou slasťou  videl na svojej kolegyni S. - na jej tvári, bujných prsiach, vo vlasoch, v ústach, na jej riťke, pičke...a na celom tele...V niektorých momentoch si už myslel že ten obrovský sexuálny tlak "vďaka" kolegyni S. nevydrží, že semeno v guliach nekontrolovane vystrieka do svojich nohavíc z dokonale pripraveného a vyrajcovaného vtáka!! Vzápätí ho však podvedome v tom "brzdila" myšlienka a predstava, že ako by asi vyzeral, keby vyšiel z výťahu, ako by sa mu na bledošedom obleku a nohaviciach "vynímal" obrovský mokrý fľak, ktorý by  sa nedal skryť pred zrakmi ostatných ľudí v úrade..­.­

Po čase konečne vystúpil aj posledný "nechcený" pasažier z výťahu!!! Dvere sa zatvorili, výťah sa pohol na ďalšiu cestu už len s nimi dvoma,..keď v tom obaja a súčasne buchli po tlačítku - STOP! Výťahová kabína sa zastavila. Kolegyňa S. odhodila spisy, ktoré držala dovtedy decentne v druhej ruke, kľakla si ku kolegovi M., aby mu nedočkavo a čo najrýchlešie rozopla nohavice a "vyslobodila" z nich jeho totálne stoporeného vtáka a gule plné najhorúcejšieho semena až do maximálneho prasknutia.

Len čo mu ho "oslobodila" a dychtivo vybrala z nohavíc a poriadne zovrela oboma rukami,  a chcela pokračovať v jeho dráždení ústami a pre muža nevydržateľne krásnom honení...začal jeho vták mocne striekať výdatné a prudké dávky horúceho semena. Prvá zasiahla kolegyňu S. na tvár a vlasy, druhá do jej už pripravených a nedočkavých úst, dalšia do vyzývavého dekoltu na krásne veľké prsia...a nasledovali ďalšie a ďalšie bohaté výstreky jeho semena sprevádzané spokojným a slastným stonaním kolegu M.

Vzápätí si jeho mlsná a skúsená kolegyňa vzala jeho ešte dostriekávajúceho vtáka do úst, aby si vychutnala posledné kvapky jeho horúceho semena.

Kolega M. svojimi ďalšími pohybmi naznačoval záujem o jej krásne veľké prsia a rozdráždenú pičku s veľkým klitorisom, aby sa s nimi pohral a vybozkával. Ona - samozrejme veľmi nerada a nechtiac, (pretože by jej to bolo určite veľmi príjemné) - napriek tomu musela jeho aktivity zamietnuť gestom, ktoré jasne naznačovalo nedostatok času v danej situácii, a blikajúce svetielko - STOP - vo výťahu.

Jeho mierne ochabujúceho vtáka však z úst nepustila, ďalej pokračovala v jeho fajčení, honení, a najmä v jemnom a omamnom jazykovom láskaní jeho žaluďa. Trvalo len zopár sekúnd a kolegov kokotík opäť naberal tú správnu silu a veľkosť. Kolega M. sa okamžite a vzhľadom na krátkosť času - uspokojil so svojou pasívnou úlohou a užíval si profesionálny a špičkový orál od skutočnej profesionálky. Pri tom však stále ticho a s erotickým podtónom opakoval -"Tak by som ťa pojebal, tak strašne vyjebal tvoju pičku, vyhonil si vtáka medzi tvoje kozy, krásne veľké prsiská a semeno po nich porozotieral,  vydráždil tvoj klitoris".....čo kolegyňu S. ešte viac vzrušovalo v jej "práci".

Kolegovho vtáka, v snahe, aby  čo najskôr dosiahol ďalšie vyvrcholenie, fajčila, honila, jazykom neprestávala dráždiť jeho žaluď a rukami jemne a vzrušujúco masírovala jeho gule, v ktorých sa zakrátko opäť začala zhromažďovať horúca dávka ďalšieho semena. Druhou rukou, si viac a viac odhaľovala a hladila bujné poprsie, sama si občas vyzývavo oblizovala veľké bradavky, a taktiež si siahala na pičku pod sukňou, aby si aj kolegove oči čo najviac užili.

Netrvalo dlho a kolegove gule začali významne tvrdnúť a pohyby brušného svalstva naznačovali, že je otázkou veľmi krátkeho času, kedy jeho kokotisko   začne opäť chŕliť ďalšiu dávku žeravej "lávy", ktorú jeho kolegyňa S. tak veľmi zbožňuje a nevie sa jej do sýtosti nabažiť.

Tento raz však nenechala nič na náhodu. Kolegu M. povzbudzovala so slovami - "no poď už, striekaj, už čakám na tvoje semeno, už ho chcem cítiť, daj mi ho čo najviac"..!!  Nedočkavo a hltavo nechala vystriekať celú - i keď podstatne menšiu druhú dávku semena svojho kolegu M. do svojich úst. S úsmevom a so šťastným výrazom na tvári ho vysala do poslednej kvapky a pobavene sledovala jeho slastnú reakciu, keď striekal semeno priamo do jej úst.

Jeho vyšťaveného vtáka potom pomaly zo svojich úst uvoľnila. S úsmevom mu v pootvorených ústach provokatívne ukazovala jeho semeno, jazykom si ho prevaľovala zo strany na stranu, až ho napokon s tým najslastnejším  mľasknutím celé prehltla.

To už ale rýchlo "zahladzovali" stopy po ich krátkom, ale o to intenzívnejšom  výťahovom sexuálnom dobrodružstve, pretože "záchranári" už pomaly otvárali "zaseknuté" dvere výťahu. Ešte ho stihla veľavravne a s úsmevom profesionálky raz poriadne chytiť za už schovaného vtáka a gule v nohaviciach, a strčila mu svoj odhalený veľký prsník na zlomok sekundy do úst, kým ho schovala pod blúzkou,  aby mu tým naznačila možnosti budúceho pokračovania...



autor: SID



Ako hodnotíte túto poviedku?

najlepšie najlepšie    [   1 | 2 | 3 | 4 | 5   ]    najhoršie najhoršie





sex naživo


dalšie dievčata na sex cez telefón >>