Erotická poviedka

Ja a moja priateľka

S mojou priateľkou som sa spoznal raz na Silvestra. S kamarátkou, ktorú som chcel sme sa dohodli, že pôjdeme von. Silvester je posledný deň v roku, tak prečo to nevyužiť. Dohodli sme sa že ja zoberiem nejakých kamarátov a ona nejaké kamarátky.

Večer sme prišli do mesta a prišli pre nás dve baby. Jedna Z nich moja kamarátka. Povedala: " ešte ideme ku kamarátke do bytu. Ako 15 ročný nadržaný chalan som čakal, že sa tak S niekým vyspím. No nestalo sa. Keď som uvidel babu U ktorej sme boli, tak hneď sa mi zapáčila. Mala pekne červené vlasy, peknú tvár ale to V tedy pre mňa najdôležitejšie.... veľké prsia obrovské prsia, aké som u 15 ročnej baby ešte nevidel. Volala sa karin. Po chvíli sme odišli na námestie na diskotéku. Tak som sa s ňou začal rozprávať. Veľmi sme si rozumeli A bol som s ňou rád.

Po pár týždňoch sme spolu začali chodiť. Asi po dvoch mesiacoch chodenia som sa snažil na ňu ísť trochu vašnivešie. Bozkávali sme sa ako obyčajne. No po chvíli som jej začal chytať tie obrovské prsia. Všetko bolo V poriadku, bolo vidieť že sa jej to páči. Tak som začal ísť nižšie. Pomaly som prsty pchal do nohavičiek. Asi V polke mi chytila ruku A skrikla "Nie, mám krámy" tak to potom rýchlo skončilo. Potom som to skúšal zas keď už nemala kramy. Zapáčilo sa jej to. Doplo mi, že je ešte panna. Potom ona začala robievať aj mna. Páčilo sa to obom. Tak sa to postupne stupnovalo stále viac A viac sme sa začali robievať. No sex stále nechcela. Po pol roku sme sa robievali aj vonku. Stále som čakal na prvý sex S ňou. No stále nechcela. Vydržal som, lebo som vedel, že je panna A chcel som to skúsiť S pannou.

Po 9 mesiacoch som sa konečne dostal K tomu, čo som chcel. Večer som prišiel K nej. U nej na stole boli sviečky ona má pekne čakala. Začali sme sa bozkávať. Pomaly sme sa vyzliekať. Boli sme triasť. Obaja sme boli vzrušení. Čakali sme čo sa stane. Už sme boli len V spodnom prádle. Dal som jej dole podprsenku." Konečne! "Pomyslel som si. Konečne som videl jej obrovské prsia. "Pane bože, tá má obrovské bradavky". Potom si kľakla, stiahla mi boxerky a začala. Začala má fajčtiť. Bolo to dobré. Fajku som mal od nej už oveľa lepšiu. No naučila sa za ten čas čo spolu spavame. Potom to prišlo. Lahli sme si na posteľ dal som jej dole nohavičky a začal ju lízať. Vzdychala, strašne Vzdychala. Páčilo sa jej to, no bolo cítiť, že je strašne nervózna. Išli sme na to. Dal som sa na kolená a na hok sa K nej a bozkával ju. Navlhčila mi žalud a už som jej ho tam zasunul. Išlo to celkom ťažko. No po chvili sme prestali. Strašne ju to bolelo. Bol to môj najlepší zážitok. Potom sme spolu začali spolu spávať viac a viac. Niekedy sme spolu spali viac krát za deň.

Postupom času sa z nej stala nymfomanka. Začínala ona prvá stále a stále. Spávala sme len u nej doma, až to začalo byť pre oboch trochu nuda. Stále sme rozmýšľali, kde by sme mohli spolu spať. Išli sme do lesa tak na večer aby to nebolo napadne. No potom nám to ostalo jedno či je to nápadné. Začali sme spolu spávať úplne všade. Najskôr V lesoparku, kde nás pár krát nachytali,pri Váhu kde nás tiež pár krát nachytali, za obchodom a úplne najadrenalinovajšie bolo vo vlaku,keď sme išli zo školy . Najskôr na tam len robila. Časom to bolo už také uvoľnené. Začali to byť romantickejšie. Najskôr mi rozpala nohavice. Vytiahla môjho nadržaného kamoša vrhla sa naňho ako keby ho mesiac nevidela. Začala ma fajčiť lízať ho. Najskôr mi ho len naťahovala hore-dole,potom začala oblizovať žaluď a už si ho dala celého do úst. Už to neni ako keď má prvý krát fajčila. Už jej to ide strašne dobre. Vcucla ho do seba a fajčila ma asi 5 minút. Potom sa postavila. Stiahol som jej celé nohavičky prehľa sa ako mačka. Už som ho do nej zasunul. Najskôr pomaličky a potom to začalo. Chytil som ju za vlasy a šukla som tak rýchlo ako som vedel. Potom to prišlo. Áno! Spravil som sa. To je ten najkrajší pocit, keď vás spraví baba ktorú máte rád. Otočila sa, kľakla si na kolená a ja som jej to všetko dal do úst. Bolo to také iné... adrenalínové. A to máme obaja radi. Adrenalín pri sexe. A takto to to pokračuje do dnes. Verte, neverte.... Toto všetko sa naozaj stalo.

autor: -



Ako hodnotíte túto poviedku?

najlepšie najlepšie    [   1 | 2 | 3 | 4 | 5   ]    najhoršie najhoršie





sex naživo


dalšie dievčata na sex cez telefón >>