Erotická poviedka

Laura - sestra

        Pred nedávnom som oslávila moju 18-tku s mojou najlepšou kamoškou Aďou u mňa doma. Zažili sme horúce chvíle a veľmi som si to užila. Túžila som zažiť viac a viac ale veľmi sa nám to nedarilo lebo sme nikdy nemali dostatok súkromia. S Aďou som to zažila iba 2 krát a sama som si to nikdy poriadne neužila lebo vždy boli doma aj rodičia.

        No konečne sa situácia zopakovala a rodičia mi oznámili že budú cez noc preč. Ráno cestou do školy som to znova oznámila aj Adi a očakávala som že bez váhania príde. Zmýlila som sa. Aďa mi oznámila že má svoje dni a tak nechce nikde chodiť. Bola som sklamaná lebo som jej chcela opätovať to čo sme spolu zažili na posledy. Nechala som to tak a premýšľala som čo budem robiť večer. Deň v škole zbehol prekvapujúco rýchlo a ja som stále nevedela čo si pripravím na večer, vedela som len že to chcem robiť. Po ceste domov sa ma Aďa spýtala či nemôžeme ísť večer na skybe trochu pokecať. Nemohla som ju odmietnuť ale bola som strašne nadržaná a veľmi som to chcela. Po škole som sa trochu pripravila na večer, trochu som sa pohrala so sebou a cítila sa úžasne. 
       Bolo 5 hodín po obede keď rodičia odišli z domu a ja som bola zrazu celá vzrušená. Nestihla som sa ani vrátiť späť do mojej izby a zvonil zvonček do bytu. Pomyslela som si že iba rodičia na niečo zabudli a tak sa ešte vrátili späť. Keď som otvorila dvere nevedela som či sa mám tešiť ale hnevať. Stála v nich moja sestra ktorá sa vrátila z internátu. Bola som rada že ju vidím ale večer som si chcela užiť. Vošla dnu a dali sme si poriadne objatie. Bola odomňa trochu nižšia tak si položila hlavu na môj hrudník a ja som cítila jej prsia tesne pod mojími. Znovu som bola celá nadržaná ale musela som sa krotiť veď je to moja sestra Linda.
      Večer som si zobrala notebook a išla som pokecať s Aďou. Bola dosť unavená tak sme ani dlho nekecali. Ja som znova myslel na Lindu a na naše privítanie. Chcela mi tým niečo naznačiť alebo to bola len náhoda? Bola som v rozpakoch ale chcela som to a keď som už mala počítač pri sebe tak zašla na nejaké erotické stránky. Odtiaľ ani neviem ako som sa dostala na stránku kde sa ukazovali na kamery amatérske modelky.
      Skúsim to povedala som si v duchu. Zaregistrovala som sa tam a bola som celá vzrušená a nervózna. Čo ak ma uvidí niekto známy. No to ma vzrušovalo ešte viac. Celá som sa triasla na ten pocit nikdy nezabudnem. Bolo to neskutočne vzrušujúce. Začala som sa tam vyzliekať. Najprv som si dala dole tričko a čakala čo sa stane. Ani som si neuvedomila že som v obývačke a nie som doma sama. Postavila som sa pred kameru a otočila sa ku nej zadočkom. Začala som si spúšťať legíny keď v tom vtrhla do izby moja sestra Linda.
      "Čo to robíš?!"
Strašne som sa zľakla a rýchlo si vytiahla legíny naspäť.
"Nič nič čo tu chceš?"
"Prečo si v podprsenke? A prečo si si dávala dole aj nohavice?"
"To pochopíš až keď budeš staršia." nič lepšie ma vtedy nenapadlo.
"Poviem to našim hneď ako sa vrátia!"
Bola 100%-ne rozhodnutá to urobiť a ja som nevedela ako jej v tom zabrániť. Spýtala som sa jej:
"Aspoň sa ti páčim?"
Linda sa začervenala a sklonila zrak.
"Áno trochu" odpovedala.
"A čo mám urobiť aby si to nepovedala našim?"
"Neviem."
"Dám ti túto podprsenku a ty nikomu nič nepovieš dobre?"
"Dobre."
Pomyslela som si že toto išlo až príliš ľahko. Sadla som si naspäť na gauč a trochu sa upokojila. Vtedy som si uvedomila čo som jej vlastne sľúbila. Pozrela som sa do dverí a ona tam stále nedočkavo čakala kedy jej dám moju podporu. Až vtedy mi došlo že jej neide o tú podporu ale chce ma vidieť hore bez. Zavolala som si ju k sebe."Rozopni mi ju a môžeš si ju nechať."
Ona bez slova rozopla podporu a položila ju vedľa seba. Ja som stále sedela chrbtom k nej a chcela som si obliecť tričku aby ma nevidela hore bez. Ale tričko bolo na druhom konci gauča a Linda stále túžobne čakala že uvidí moje prsia. Tak som si jednou rukou zakryla prsia a prešla na druhý koniec gauču okolo Lindy až ku môjmu tričku. Linda ma celý čas pozorovala. Vzala som tričko a postavila sa pred ňu. Odkryla som prsia ale tričko som neobliekala.
"Páčim sa ti?"
Ona len pokývala hlavou.
"Chceš sa ich dotknúť?"
"Smiem? A nepovieš to nikomu?"
"Nie nikomu."
Podišla som k nej celá vzrušená. Bradavky mi krásne stáli. Linda natiahla ruku a dotkla sa ich. Najprv len pomaly a opatrne. Potom sa ich poriadne poobchytkávala. Ja som si sadla vedľa nej a spýtala sa:
"Už si to niekedy robila?"
"Áno raz ale iba sme sa nahý bozkávali."
Ja som neodolala a dala jej poriadneho francuzáka, presne takého akého ma naučila Aďa. Chytila som jej tričko a stiahla ho z nej.
"Laura čo to robíš?"
"Prepáč ale nedokázala som odolať."
"Nevadí mne sa to páčilo len sa pri tom cítim tak zvláštne."
Ani som neregistrovala čo povedala a znova som ju bozkávala a vyzliekala ju z podprsenky. Nebránila sa tomu a keď som cítila jej malé prsia a rovnako malé a tvrdé bradavky ako mám ja, bola som už neskutočné nadržaná. Začali sme sa bozkávať na gauči, olizovať si prsia a bradavky až sme skončili nahé. Ľahla som si medzi jej nohy a začala ju pomaly lízať. Cítila som ako sa chveje. Po chvíli osm sa sústredila iba na klitoris Linda začala stonať. Vedela som že sa jej to páči a mne sa to páčilo rovnako. Jazýček som jej strkala do dierky a bola som celá vzrušená. Otočila som si ju na brucho a začala jej lízať aj zadoček a jej análik. Nevedela som ako to funguje a čo mám robiť, jednoducho som to robila spontánne tak ako sa mi to páčilo. Nechcela som ju pripraviť o panenstvo tak som sa venovala viac jej zadočku. Keď som si všimla že už sa tak nechveje otočila som si ju na chrbát a ľahla si na ňu. Začali sme sa ešte raz bozkávať a vedeli sme že to stačí. Veď sme sestry a toto by sme nemali robiť.
       Chytila som ju teda za ruku a odviedla si ju do izby.
"O tomto sa nesmie nikto dozvedieť jasné?"
"Samozrejme neboj sa." uistila ma Linda.

Dala som jej ešte poriadnu pusu a ľahli sme si vedľa seba obe nahé. Takto sme spali až do rána. Ja som bola rada že som si nakoniec zachránila moju podrpsneku pretože to bola práve tá podprsenka, ktorú som mala na sebe keď som to prvý krát robila s Aďou.



autor: EROmeo



Ako hodnotíte túto poviedku?

najlepšie najlepšie    [   1 | 2 | 3 | 4 | 5   ]    najhoršie najhoršie





sex naživo


dalšie dievčata na sex cez telefón >>