Erotická poviedka

Incest s tetou

Táto poviedka sa stala v lete. Prišla k nám teta Veronika. Veronika sa mi už nejaký ten rok páči a honievam si na nej. Má totižto nádherné kozy 4, krátke čierne vlasy po ramená a peknú tváričku, ktorá si zaslúži byť zmočená semenom.

Malo to však háčik- bola kresťanka a preto neuznávala incest. Keď som bol malý a ona ma sprchovala, tak sa mi postavil. Ona to ignorovala, no z rodinnej lásky mi vyhonila. Vtedy som sa prvý krátt urobil. Povedala, aby som to robil radšej sám a že to nemám nikomu vravieť.  Súhlasil som. Ona na to zabudla. Teraz sme mali ostať doma sami na týžden, lebo mama narýchlo odišla s otcom do Tatier a ja som jedináčik. Dnes musela u nás ostať, lebo autobus jej už nešiel a vlak by nestihla.

,,Tak to vyzerá, že tu musíš ostať."
,,To hej." povedala Veronika.
,,Čo budeme robiť?"
,,Neviem. Pozrime si telku."
Zapol som telku. Pár hodín sme pozerali. Ja som sa jej nenápadne pozrel občas na kozy. Stále boli rovnako veľké. Už mi stál ako delo a nevydržal som.
,,Veronika?"
,,Áno?"
,,Čo hovoríš na incest?"
,,Neviem. Nikdy som ho nemala."
,,A Veronika?"
,,Áno?"
,,Vyfajčila by si ma?"
Veronika na mňa pozrela.
,,Veď vtedy v sprche si mi vyhonila."
,,Áno, ale..."
,,Tak prečo mi to neurobíš teraz?"
,,Ale veď to je incest."
,,Urobíš dobrý skutok. Dostaneš sa ľahšie do neba."
,,Tým, že vyhoním nadržanému chalanovi."
,,Ale ten chalan má plné vajcia a čaká len na tvoju ruku a ústa."
,,Tak dobre. Ale nechaj si to pre seba."
Zvliekla mi tepláky. Bol som naostro. Môj penis jej doslovne dal facku.
Začala mi ho honiť a potom opatrne fajčiť. Stále rýchlejšie mi naťahovala na mojej 17 cm kláde predkožku dopredu a dozadu. Pri poslednom potiahnutí som sa tak šklbol, Veronika mi dala na žaluďa dlaň a ja som sa jej spravil do dlane. Utrela to o gauč a pozerala telku ďalej.
,,A to je všetko?"
,,A čo by si chcel?"
,,Dúfal som, že sa spolu vyspíme."
,,Ach jaj. Čo z lásky k tebe neurobím."

Povedala a dala si dole šaty. Ja som jej ho šupol do jej mokrej teplej vagíny. Trtkal som ju ako o dušu. Nevidel som pred seba, videl som iba nádhernú Veroniku a jej sexy telo. Zdrapil som ju za vlasy a prirážal tvrdšie. Jej výkriky neboli plné bolesti, ale plné slasti. Keď da urobila, vystriekala na gauč šťavičku, ktorú som vylízal. Teta bola stále nadržaná a tak isto aj ja. Otočil som ju a v polohe misionár som ju začal bozkávať. Potom som si dal jej čerstvo oholené nohy na ramená, jazyk jej vrazil do úst a kokot do análnej dierky. skríkla od slasti. V tej to polohe sme strávili neuveriteľných 15 minút. Konečne som začal cítiť semeno v mojich guliach.

Dal som nachvíľu pauzu v bozkávaní jej sexy pier a počul, ako vraví:
,,Tak plné gule... Tak hlboko... Nemala by som... Už som sa spravila... Už nemôžem prestať... Cítim... Na tvár! Vylož to na tvár! Daj mi ochutnať moju riť! Poď!"
Rýchlo som ho vytiahol a dal na tvár Veroniky. Ona vysávala moje semeno ako dalo. Nestíhala, lebo semeno som jej striekal aj na tvár.
,,Odfoť ma." povedala. Odfotil som jej osemenenú tvár, riťku, cecky, pičku. Všetko.
,,Si taká sexy."
,,Ďakujem."

Potom zdvihla telefón a zavolala mame, že ostáva. Potom ma objala a začali sme sa bozkávať. Semeno mi nevadilo. Hlavne že som bol na ceckoch mojej tety. Celý týždeň sme potom pretrtkali a moje semeno používali ako jej pleťovú masku a masku na bozkávanie.

autor: -



Ako hodnotíte túto poviedku?

najlepšie najlepšie    [   1 | 2 | 3 | 4 | 5   ]    najhoršie najhoršie





sex naživo


dalšie dievčata na sex cez telefón >>