Erotická poviedka

Zradná pevná linka

Manželku som nahováral, aby zviedla jej kolegu o ktorom som vedel že sa jej páči, že by sme potom  s ňou robili trojku. On bol totiž slobodný. Nechcela o tom ani počuť, nie že by to s ním nechcela vyskúšať, ale bála sa že sa to v práci roznesie.

Ja som podľahol tomu vidieť manželku s iným medzi nohami, keď sme sa intímne zoznámili s mojím kolegom a jeho manželkou. Ako sa hovorí s jedlom rastie chuť a tak som po čase keď som už bol zvyknutý na to,  že moja manželka náruživo vzdychá pod mojím kolegom a ja v susednej izbe obšťastňujem jeho manželku. Nakoniec som ju nalomil a bola ochotná sa o tom rozprávať. Cítil som, že ju to vzrušuje, veď aby aj nie, on jej imponuje a dosť často ho spomína, preto som dostal nápad aby ho zviedla.   Povedal som jej, aby ho zavolala aby sa jej pozrel na počítač a pritom by ho iba navnadila a ja by som ich  pristihol, nie priamo pri tom, ale v takej predpríprave. No a potom by som ho zjazdil a ona by sa ho zastávala, že vraj nič nebolo a ja by som potom povedal, tak keď nebolo teraz bude. Ibaže plán bol, ale trochu dosť nevyšiel.  Dohodli sme sa, že keď bude u nás, ja zavolám že sa trošku zdržím, aby mala čas na rozhodenie siete. Tak sa aj stalo, manželka mi povedala, že už urobila kávu a že ešte potrebuje čas, tak hodinku. Ale šéf mi na poslednú chvíľu dal ešte jednu úlohu a ja som skutočne nemohol prísť domov načas, aj tú hodinku som poriadne nestíhal.

Bol som nervózny a nemohol som sa poriadne sústrediť, preto mi to trvalo oveľa dlhšie.  Keď som videl, že to v žiadnom prípade nestihnem, zavolal som domov aby ho poslala preč, že  to odložíme. Manželka sa po pár zvoneniach ozvala trochu zadýchaným a veselým hlasom. Hneď ma napadlo či sa s ním už nebozkávala  a ja som ich vyrušil,  tak som sa jej opýtal či už niečo začala. Trochu zaváhala a asi zakryla slúchadlo,  lebo sa zvuky stlmili, ale aj tak som počul že povedala, počkaj nerob. Cítil som, že sa niečo deje. Je všetko v poriadku, opýtal som sa jej podozrievavo. Áno neboj sa, kedy prídeš, opýtala sa nedočkavo. Povedal som jej, že nie skôr než za dve hodiny. Dobre ponáhľaj sa, povedala moja manželka pričom hlas sa jej stále chvel. Poznám to, taký hlas mala aj keď sme sa prvý krát dohadovali na výmene s mojím kamarátom. Tiež bola  vzrušená  aj keď tvrdila opak.

Než som sa načiahol, aby som zavesil, zdalo sa mi,  že manželka mi ešte niečo hovorí. Priložil som si slúchadlo,  áno hovorila, ale nie mne. Neblázni Adam, čo keby to počul, hovorila mu viditeľne vzrušene  moja manželka. Tak by som mu povedal že ťa milujem, povedal jej Adam, tak toto som nečakal.  Adamko sa zamiloval do pani inžinierky a ešte si ani s ňou nevrzol. Dúfam, že manželka to s ním nebude brať vážne, jej sa páčia také rečičky.  Nejako som to nedomyslel, ale  na vine bol môj šéf, že ma zdržal v robote. Máme pevnú linku, v spálni aj obývačke, nevedel som kde sú. Počul som Adama ako sa jej  opýtal, určite nepríde? Neboj sa, odpovedala moja manželka, dobre som počul aj ju. Počkaj dám nabok prikrývky, roztopašne  hovorila moja manželka. A sakra, tak oni sú už v spálni, na tom sme sa nedohodli. Chcel som zakričať do telefónu, ale som sa ovládol, veď som to chcel, aj keď nie priamo takto, že si s ním zakefuje sama. Budem počúvať, aj keď som nechápal ako je to možné, že ich počujem,  asi zle položila slúchadlo, keď ju Adam ohmatával. Máš prekrásne prsia, hovoril ja Adam, ale nehovor povedala moja manželka koketne a čo ešte, potom  bolo počuť že sa bozkávajú, lebo cmukanie mojej manželky  sa stupňovalo. Bolo viac ako isté, že mu  dovolila, aby ju pretiahol.  Bol som v práci už iba ja, tak som si dal telefón na hlasitý odposluch a začal som ich nahrávať na smartfóne. Pre istotu, keby to manželka zatajovala. Manželka sa rozpustilo zasmiala,  hlasy ustali iba šuchot bol počuť. Počkaj, nie, neponáhľaj sa povedala moja manželka.  Ááách,  počul som manželkin vzrušený vzdych. V tom momente som vedel že Adam vtlačil svoj úd do jaskynky mojej manželky. 

Chvíľu moja manželka hekala, híkala, stenala, ach ty si ale chlap Adamko, povedala po chvíľke. Dávaj si pozor, upozorňovala ho vzrušeným hlasom manželka.  Ja neviem či to zvládnem, bože ty si neskutočná, milujem ťa Mirka, chcel by som ťa milovať naplno.  To nemôžeme, aj ja by som to chcela, ale to nejde.  Počul som  ako vášnivo sa milujú, manželka začala hlasno vzdychať, už budem povedala mu, ach ty si vzrušujúci, poď hlbšie, ách to je dobré, ešte pritlač, bože môj ja sa zbláznim Adamko, pusti ........tú,tú,tú. Zrejme slúchadlo od toho ako sa posteľ od ich náruživej jebačky otriasala, zapadlo na miesto a už som nepočul nič.  To ma nahnevalo. Nič, idem domov aj keď som to všetko nedorobil, urobím to hneď ráno.  Nie nechcel som ich prichytiť, ale chcel som vidieť ako sa budú tváriť, zavolám že už som na ceste. Z garáže to mám už len pár metrov, zavolal som, chvíľu trvalo kým to manželka zdvihla. Ozvala sa hlasom z ktorého bolo poznať, že ešte trtkajú, lebo hlas jej preskakoval ako do nej Adam prirážal. Nejako dlho si to rozdávajú napadlo ma, vyše hodiny.  Už idem miláčik, povedal som ako keby som o ničom nevedel. Kde si, hlas sa jej hneď zmenil, bolo v ňom počuť vystrašené prekvapenie. Už som pri garáži, hneď som doma, Adam už odišiel, opýtal som sa. Manželka  sekundu rozmýšľala, potom  povedala že pred chvíľou odišiel.  Dobre hneď som doma.  Ani som nedopovedal, manželka položila.  Škoda že som teraz nevidel čo sa tam deje. To museli byť lufty.                                                                 

Kľúč bol v zámke, musel som zazvoniť, manželke to trochu trvalo a keď otvorila sa ospravedlňovala, že asi nedopatrením otočila kľúč. Mal som pocit, že o poschodie vyššie niekto je, začul som slabý šramot. Adam sa tam asi doobliekaval. Manželka mala vlasy neupravené nestíhali. Aj top mala iba tak ledabolo zasunutý v sukni. Tváril som sa že neviem čo robila. Tak ako, opýtal som sa a tváril som sa že nevidím jej rozpaky a ani to ako sa nenápadne upravuje. Nemusel by som byť detektív, aby som nepoznal na jej perách že sa s niekým ešte pred chvíľou vášnivo bozkávala. Rúž mala skoro nepoznateľný a pery opuchnuté. No čo nahodila si niečo na neho, bude z toho niečo?  Nazrel som do obývačky, na stole bolo víno a dva poháriky. Chcela som ho trochu opiť, ale vypil iba dva poháriky, hanbila som sa mu niečo naznačiť, začala moja manželka klamať. 

Nevadí dopijeme to spolu, idem sa vyzliecť a išiel som do spálne.  Manželka išla za mnou ako keby sa bála či niečo nezabudli dať na poriadok, aby som to nezbadal. Hneď ako som otvoril dvere sa mi zazdalo niečo lesklé na boku postele. Nepovedal som nič, manželka spokojná odišla, lebo nič nezbadala a ja som sa mohol pozrieť na to.  Samozrejme, bolo to čo som si hneď myslel, stekanec semena a dosť veľký. Tak už som vedel ako to pokračovala po prerušení spojenia, to" pusti" pokračovalo a bolo to určite, pusti to do mňa. Preto tak dlho jebali, lebo si nedávali pozor a Adam jej napĺňal jaskynku svojím semenom. Manželka v tých luftoch čo som im spôsobil, keď sa posadila si nevšimla, že z  jej preplnenej jaskynky odkvaplo jeho semeno na bok postele. Viem, bol to pre nich nepríjemný koniec inak asi dobrej trtkačky, ale na tom sme neboli dohodnutý. Čakal som že sa nakoniec sama k tomu prizná, ale nemala sa k tomu, tak som ju začal provokovať. Manželka nebola veľmi ochotná sa rozprávať, bola nejaká podráždená, asi som jej prerušil prichádzajúci orgazmus a je z toho nervózna. Povedala že sa ide osprchovať, že potom sa budeme rozprávať. 

No jasne premyslieť si čo povedať a vypláchnuť jeho spermie zo seba. Keď sa vrátila už bola zhovorčivejšia, ale nepripustila že by sa niečo medzi nimi stalo. Vraj sa iba pár krát pobozkali a aj to iba tak obyčajne, lebo Adam sa hanbil a bál. Nebavilo ma to už, zavolal  som ju do spálne a ukázal na bok postele.  Manželka normálne zdrevenela, to je čo zakoktala. No, ak to nie je to čo si myslím, tak potom mal Adam ťažký kašeľ a je to chrcheľ, či? Videla že je zbytočné ďalej zatajovať čo sa stalo, ale aj tak sa vyhovárala že nevie ako sa to tam dostalo.

Pustil som jej záznam, manželka skoro odpadla, zvlášť som ju upozornil na koniec. Pod nezvratnými faktami sa priznala, ale že ju tak vzrušoval, že mu povedala, aby to do nej pustil.  Vraj čo sa také stalo, aj mojím kamarátom už niekoľko krát trtkala naplno, dokonca dva krát cez jej plodné dni som mu to dovolil a vtedy mi to nevadilo. Nechcel som aby z toho vznikla hádka, páčilo sa mi to, tak som jej to odpustil, ale som jej povedal, že však by to mohla mať aj tak a že keby ma chcela takto obchádzať, tak s tým radšej skončím....... 

Malo to neskôr aj pokračovanie, keď Adam ochotne súhlasil,  že pani inžinierku ako ju donedávna oslovoval, rád privedie do ríše orgazmov..........

                                                          



autor: Hana



Ako hodnotíte túto poviedku?

najlepšie najlepšie    [   1 | 2 | 3 | 4 | 5   ]    najhoršie najhoršie





sex naživo


dalšie dievčata na sex cez telefón >>