Erotická poviedka

Dovolenka pri rieke

Niekedy  je  treba  zbalit kufre a odist niekam do krasnej prirody . Uzivat si ticho a snivat v jej naruci. Nevedela som sa dockat, kedy  konecne nastane ten den. Vybrala som si malebny kraj ,kde tiekla divoka rieka, spievali vtaci a obopinal ju maly lesik. Stvoreny raj pre zalubenych ,co sa chcu oddavat iba sebe . Nemala som nikoho a tak som sa rozhodla pre nahodu . Kazdu prechadzku ci clapkanie v rieke si obohatit peknymi zazitkami. Nechcela som ist do rusnych miest plnych ludi. Potrebovala som splynut s prirodou a vychutnat si to ticho. Zrelaxovat sa a na nic ine nemysliet . Uzivat  si a kochat sa tou krasou .  Nahoda,ci zhoda okolnosti? Neviem, ale ako som kracala k chatke co bola nedaleko rieky v lesiku som stretla muza.  Bol ako princ z rozpravky. Kracal oproti mne a usmieval sa .  Ked sme sa stretli ,pozdravil a opytal sa ci sa nebojim sama v tej divocine. Pozrela som sa nechapavo. Odpovedal,ze iba zartoval. Malokedy chodia zeny same stanovat  do prirody a este aj  bez muza. Uistil ma, ze bat sa nemusim a on na mna bude davat pozor. Bol to lesnik a staral sa o zvieratka co tam zili. Byval v dedinke pod lesikom na opacnej strane.

Rozlucili sme sa a on sa este niekolko krat obzrel ako kracam dalej. Tiez som sa obzrela ,bol v tom zelenom obleku celkom sexi. Myslou mi preletel divoky napad. Pozvat ho vecer len tak si posediet na brehu riecky. Hned som ten napad zahnala . Ked sa stratil z dohladu ,zamierila som k chatke a zlozila si veci .  Nedalo mi ,este bolo slniecko vysoko . Obliekla som si iba letne  kratke,volne saty  na ramienka .  Zamkla som dvere a sla k rieke. Sumela a narazala na breh a na piesocnom ostrovceku nechavala mokre lizaciky. Sadla som si a divala sa po jej koryte a pocuvala ako sumi lesik. Bola to oaza ticha ,nadherna a malebna .  Sedela som, kym sa nezacalo slnko naklanat k zemi. Stale bolo krasne teplucko. Chcela som odist ked podisiel ku mne pekny muz. Mal iba kratke nohavice a tielko . Bolo vidiet aky je pekny a ja som nevedela od neho oci odtrhnut. Opytal sa ci som sa uz usadila. Podla hlasu som zistila,ze je to ten isty muz,z ktorym som ten den hovorila na cesticke. Prisadol si ku mne a hadzal do vody kamienky . Rozpraval mi o kraji ,o tom,ze su v rieke ryby a kolko je tu ludi v okoli. Uistoval ma,ze som si dobre vybrala.

Zacal pofukovat vetrik a ja som chcela vstat,ked som zavadila o neho. Dotkli sme sa a ja som citila prijemnu vonu . Mimovolne som sa nadychla a privrela oci. Chytil ma a privinul ma k sebe.  Vtisol mi bozk na siju .  Ani som nedychala. Nadychol sa mojej vone a pobozkal ma na usta. Opatujem mu bozky a citim stale jeho vonu. Jeho dotyky a chcenie . Bola som velmi roztuzena. Presiel mi jazykom po mojich perach. Moja tuzba silnela a ja som sa oddavala uz len jeho sladkym tuzbou naplnenym objatiam. Dotkol sa mojich prs a nahmatal mi bradavky .  Boli ako dva dublicky , tvrde a hebke. Ochunaval ich a rozpaloval moju tuzbu coraz vasnivejsie. Stiahol mi ramienka z pliec a uz som pred nim stala polonaha.  Jemne ma polozil na pieskovy koberec a vtacia hudba sa ozyvala zo vsetkych stran. Vizeralo to ako by vtaciky posielali spravu aj tym,co nas este nevidia. Neprestaval ma bozkavat a ruka mu bludila uz az po mojich stehnach. Dotykal sa ma a skumal krivky mojho tela.

Citila som jemne steklenie jeho prstov . Chvel sa pri kazdom dotyku  mojho  tela. Jeho dotyky prechádzali  nižšie a jeho  chvenie bolo o  to intenzivnejšie. Netrpezlivo cakal aby som mu  vybrala von z nohavic jeho vtaka a pohrala sa s nim.---------Neponahlaj , neprestavaj a pokracuj.-----Tisila som jeho nedockavost. Robil  to tak vzrusujuco krasne, bol  jemny.Hladil mi  prsia  a kružil okolo bradaviek. Prisaval sa ako maly prisavnik. Skumal jazykom ako mi tvrdli bradavky

Zatial čo ich ochutnával, ruky mu  isli nižšie na bruško. Jemne hladia bruško ,uplnym jemnym ,zmyselnym dotykom. Spustal sa do stale nizsie a nizsie. .ruky idu k lytkam a pery obchadzaju pupcek a idu dalej na podbrusko.

Nezne  sa prstami dotykal mojho vonaveho a vzruseneho tela. Prechadzal pomaly  dolu,do mojho vonaveho a mokreho udolia. Nezne roztiahol moje nohy  a napil sa z mojej studnicky . Koncekami prstov jemne behal po mojom tele. Otocil  ma a  pomaly prechadzal po krku,ramenach,chrbate,ritke ,na ktoru mi  dal pusu a siel az na nozky.

Skumal ma .robil  mi potesenie . Bral  si ma roztuzenu ,chvejucu sa kazdym dotykom viac a viac

Bola som kazdym bozkom a kazdym dotykom  viac a viac vlhsia. Hladkal a bozkaval mi moju ritku a prstami mi hladkal kundicku a som  cítila moje prvé kŕče.

Jazykom mi kruzil okolo  pyskov  az kym sa neobjavila  moja vonava tekutina,ktoru jazykom zlizal. Jemne mi  muslicku roztiahol  a vnikal  do mna  prstami.Kruzila a vrtila som ritkou a on sa do mna zabaral. Robil to  skvelo. Jeho  ústa vedia presne kedy zrýchliť a spomaliť . Kedy zjemnit a  pritlačiť. Zacinal sa mi po štyroch vzdialovat. Postavil sa a vtakom mi kruzil okolo pier. Pomaly mi ho pritom zasuval hlbsie do ust. Jeho vtak  sa zacinal naplnat a naduvat.-----citis ho,,,,? Opytal sa ma.-------- Ano je to pekny krasavec. odpovedala som jemnym kyvnutim hlavy. Pritisol ho hlbsie do mojich ust .  Zastavila som ho a sepla ;----Pod nech nevystrekne, a pekne si ho tam daj . Otocil si ma a roztiahol mi nozky.----Vojdi do mna ako nadrzany zrebec-----.

Povedala som mu to skor ako prikaz, nie ako prozbu. - Som tvoja nadrzana kobylka, pod a zajazdi si.Pohľad na moju ritku je pre neho vzrušujúci .  Bozkaval ma na nu. Som rada,ked sa so mnou tak pohrava. Je to vzrusujuce a krasne. Je pri tom tak jemny .  Ma rad ked som trosku vulgarna. Honil si ho a priblizoval  sa ku mne..---Vytrtkam ta poriadne a vystiekam ti celu kundicku.---sepotal . Cakala som roztiahnuta a chcela aby co najskor do mna vosiel. ---  Trtkaj ma ....Rob to krasne a vznesene.....Dobre ma vytrtkaj nech moja stavicka frka na vsetky strany.--- Zacail  ho obtierat o moju ritku , o moj klitoris .----- Toto sa mi pači ,ked si vašniva a trochu vulgarna. Citim ako ti pička tečie .Strasne ma to rajcuje ....Ano to chcem aby si ma riadne postriekala........... Klakni si nech ta dokoncim odzadu.---- Hovoril to tak nezne a rajcovne, ze som cakala ako kobylka na zrebca kym  ho do mna zasunie.

.Klzal nim  zvonka po mojej kundicke. Zrazu som zacitila ako do mna divoko vklzol, az som vykrikla od slasti ---- Budem ta teraz divoko jebat,kym z teba nevymlatim dusu a ty ma poriadne neostiekas----. Hovoril polohlasne a stonal pri tom. -----Striekaj ty moja kurvicka.------Pokrikoval na mna. Ja som mu oplacala jeho pokriky. ----Si moj nadrzany zrebec...............ano,poooood..........jeb ma a dorazaj divsie.----- Kricala som a zmietala sa v krasnych jemnych zachvevoch . Ano dorazam.- Bolo pocut .-------Som tvoja nadrzana kurvicka. ------Divsie dorazal, narazy na moju ritku silneli a ozyvali sa lesom..------Urobim ta poriadne. Vyspliecham tu celu kundicku.---Poloseptom hovoril medzi stonami. Pokrikovala som na neho----ano uz to bude. Pojeb ma , nech tvoj vtak do mna vystrieka ten ohnivy dazd semena. Citila som ako sa jeho vtak vo mne zacal naduvat a zvecsovat. To uz bolo pocut ako hovori;---Uz bude striekat, citis ako vrazam do teba mojho  velkeho vtaka?? Kricala som od slasti co mi sposoboval .------ Poood uz budem striekat......... aano......pod. Strieeeeeekam. Citis?---------   A uz bolo pocut hlboky ston a moj vykrik.

. Splynuli sme  v jedno telo a obaja  sme sa sucasne urobili. Napustil  moju muslicku svojim semenom a zostal chvilku este  vo mne. Bolo to fantasticke. Doznievali  nase orgazmi a ja som citila ako sa vo mne zmensuje.------ si poriadna samica. Budem ta denne trtkat kym tu budes.

Rozmrdam ti picku . Stale ta chcem.-si sladka--------- Sepkal mi a jemne si ma ku sebe pritiskal akoby zo mna nechel odist. Akoby chcel pockat na dalsie kolo. Vysiel zo mna a postavil sa podal mi ruku a tahal k rieke .

Nenechal ma ani vydychnut. Voda bola tepla . Mesiacik na nas pozeral z vysky. Hladina rieky sa krasne leskla v jeho svite. Ked sme do nej vstupili voda okolo nas robila kruhy . Citila som ako tecie. Jej prud bol jemny ako dotyky muza ,ktore ho som nasledovala. Pri brehu voda nebola hlboka, a dalej boli akoby ostrovceky. Sadli sme si skoro uprostred rieky na jeden z nich. Tecuca voda  obmyvala nase nahe ligotajuce sa tela. Bola prijemne osviezujuca.

Chytil ma a ja som vyskocila do jeho narucia. Objimal ma a jeho vasnive bozky znamenali,ze noc je este iba ne samom zaciatku.

Pomaly sa spustal po mojom tele . hladil ma , bozkaval a ochutnaval . jednou rukou si ma pridrzal a druhou zachadzal do zakuti mojho lona. Mimovolne som roztiahla nohy. To uz jeho prsty skumali moju jaskunku. Prechadzal po nej az k analnemu otvoru. Skumal co urobim a ako budem reagovat. Pootocil ma, dal mi boztek na ritku a roztiahol mi polky jemne od seba. Jazykom mi presiel po analiku ,vykrykla som az sa poplasili ryby a vtaci okolo nas. Zastavil sa,lebo nevedel,ci to zabolelo a ci to slastny vykrik sa mi vydral z ust. Ked videl,ze sa jemne krutim, pokracoval a uz sa nedal rusit. Bolo to vzrusujuce a krasne. Zasunul mi jazyk do muslicky a prstami skumal analik ci som pripravena . striasalo ma pri pomysleni na jeho velkeho vtaka. Nie preto,ze bol taky velky  ,ale ci vojde kam sa chysta.

Vzrusovalo ma co stvaral jazykom aj pomyslenie co bude nasledovat. Voda a prostredie robili svoje, tuzba sa stupnovala . citila som ako tecie zo mna stavicka,na ktoru cakal. Olyzal ma a pomaly sa spustil do jemnych kamienkov ako na vankusik. Otocil ma a kazal aby som si klakla na kolena. Klakla som si a zachytila sa jeho kolien. Chytil zo zadu za ritku a tahal ku sebe. Citila som jeho nadrzaneho tvrdeho vtaka dotykal sa mojho analika a pomaly sa do neho dobijal. Jednou rukov ho pridrzal a druhou si ma pritlacal . slastne som stonala. Citila som ako vchadza do mna. Ako ma otvara a roztahuje. Voda robila svoje a ja som bola o malu chvilku na nom nastoknuta. Podvihoval si ma a mne sa to tak velmi pacilo. Rajcovalo ma to ,zazila som to po prvy krat.  Nevedela som sa dockat kedy konecne do mna vnikne.Bol jemny a nezny. vchadzal pomaly az celkom cely do mna.

---pod kurvicka moja, vidim,ze si uzivas.-------tak to zrychlime .-voda nas obmyvala a clapot sa zosilnoval. Citila som jeho tepleho vtaka zasunuteho hlboko vo mne.--- Ano som tvoja kurvicka...... dobre ma vymrdaj.---- kricala som do ticha noci. Cakal len na povel odo mna. -------

Slubil som ,ze ta rozmrdam. Tak si uzivaj.------------ Uzivala som si, bolo to nadherne. Moja stavicka zo mna vytekala do vody jazdil v mojej ritke ako o zivot. ----Pockaj otoc sa .----poprosil ma a sa som sa otocila ku nemu . medzi tym ako som sa presuvala, drzal si svojho zeraveho tvrdeho vtaka v ruke a voda mu ho chladila. Jemne si ho honil a capkal ma po zadku . tak co ty zrebec??? Si pekne nadrzany. To sa mi paci.------ hovorila som mu z usmevom.---- Ano si moja rajcovna kurvicka-----------. Dobre ta vytrtkam.aby si sa nemohla stazovat.--------Klakla som si rozkrocmo nad jeho vtaka. Prstami skumal ci je dobre tepla a mazlava. Chvilku sa hral a uz som citila ako jeho vtak skuma moju kundicku. -------Citim ako tecie tvoja kundicka, ako mlaska a clapka.------povedal a zasuni mi vtaka do nej. Oooch .zakvilila som a uz vo mne divo jazdil a voda spliechala na vsetky strany. Prirazala som a uz som citila tlak a krc rozkose vo vnutri jaskynky, to uz aj  jeho semeno sa rutilo do mojej kundicky .

Jeho vtak sa pritom akoby zvecsil a ja som slastnou bolestou hlasno stonalaa oddavala sa tej slastnej rozkosi...........nechal si ma v lone a vtaka mal zasunuteho stale vo mne. Vlnky nas hojdali a nase orgazmy utichali ako vsetko oklo nas, uz iba posladne vtacie vykriky a clapkajucu vodu bolo pocut, mesiac uz presiel hodny kus a ukryl sa za vrcholky stromov, bol cas ist z vody a chodnickom,ktory viedol k mojej chatke. Vstala som aj on sa postavil a pomohol mi zmyt piesok a drobne kamienky z noh. Prebrodili sme sa k ostrovceku, niekolko krat sme sa objali a pobozkali a nase cesty sa rozisli so zelanim krasneho dna.

Mala som krasne neopisatelne zazitky,,,,stale som citila jeho dotyky a jeho vtaka v mojej jaskynke. Chcela som aby to nebol iba sen . alebo aby sa opakoval kazdu noc ,ktoru tu budem.........



autor: Kvetka



Ako hodnotíte túto poviedku?

najlepšie najlepšie    [   1 | 2 | 3 | 4 | 5   ]    najhoršie najhoršie





sex naživo


dalšie dievčata na sex cez telefón >>