Erotická poviedka

Nová sekretárka a anál

Orálne uspokojovanie nadriadeného šéfa - mňa - je zapísané v povinnostiach sekretárky. Majka ma fajčí každý deň. Pracuje so skutočným nasadením. Zamestnanci si bez reptania zvykli, že na konci dňa pracovitá sekretárka vojde do mojej pracovne, zavrie dvere a hlasito zamkne. Je u mňa asi desať minút a zatiaľ spoza dverí počuť slastné mľaskanie zavŕšené výkrikom orgazmu. Potom je chvíľu ticho. Mladá Majka vide von a dve minúty po nej ja. Stalo sa to zaužívanou rutinou, snáď môžem povedať že i firemnou kultúrou.

Dvadsaťjeden ročná zlatovlasá kočka práve ukončila svoju poslednú povinnosť a vyšla z mojej kancelárie. Zabuchla dvere.

Je to krásna mladučká kočka krátko po škole, hotové mláďa. Pokožku ma hebkú a bielu ako sneh. Nádherne vanilkovo vonia, má prekrásny kukuč a malú, krojenú pusu každý deň natretú sýtočerveným rúžom. Pekná tvárička, taká nevinná. Milý úsmev, trochu ostychu. Ryšavé vlasy jej padajú až po zadok. Má krehké telo s výraznými ženskými tvarmi, ale vyžaruje z nej dávka sebaistoty. Prsia úžasné dvojky. Jednoducho pôvabná sexy samička. Po strednej škole študovala rok politické vedy ale ukončila štúdium, nie je to pre ňu že vraj. Už, ako ma fajčieva posledné tri týždne, nabrala zdravé sebavedomie a získala bohaté pracovné skúsenosti.

Má na sebe sexy blúzku, z ktorej jej vyskakujú jej krásne prsia. Nemá ani podprsenku. Z vyzývavých, červených nohavičiek mi tvrde úd celý deň, stačí pohľad. Spod čiernej sukne jej vychádzajú jej krásne dlhé nožičky.

Toto zlatíčko u mňa pracuje tri týždne. Dnes chcem viac. Chcem ju šukať. Chcem ju pokoriť. Keď bola Majka na odchode, povedal som jej, že po robote pôjdeme ku mne. Súhlasne sa usmiala. Dal som jej pusu na pery. Ku mne pretože je to neznáme prostredie: bude neistá, ľahšie poddajná k análu. Odišli sme tak, že nás spolu videla celá firma a ja som si užíval závistlivé pohľady mojich neúspešných zamestnancov.

Cestou autom sme žartovali a túlili sa k sebe. U mňa sme na to fakt vleteli. Hneď ako som otvoril dvere, skočili sme po sebe, bozkávali sme sa, objavovali sme naše telá. Zaviedol som ju do spálne.

Posadil som sa na posteľ a Majka sa v krátkej sukni dala na všetky štyri. Išla ku mne po štyroch cez celú izbu a zmyselne si olizovala jej lahodné pery. Toto robievame aj v kancelárií. Som extrémne nadržaný. Srdce sa mi rozbúchalo ešte viac a polialo ma horúco. Okamžite mi zručne rozopína opasok. Masíruje mi gule a hrá sa so mnou. Poriadne otvorila ústa a vsunula si ho až do úzkeho krku a pritom má zomknuté pery. Neskutočne ma fajčí. Mačkám jej kozy. Keď úd sebou škubal, vytiahla zo z čarovnej pusy, otvorila ju a jazýčkom čakala až jej svoje semeno nastriekam. Urobil som sa. Má plnú pusu až jej semeno vyteká z úst a kvapká jej na mladé prsia.

Tri týždne pracovných skúsenosti sú až až na zaškolenie novej sekretárky. Keď prišla, nevedela ako sa starať o šéfa. Ukázal som jej to.

Prehodil som ju na posteľ. Pičku má mokrú od šťavy, dráždivé nohavičky boli premočené. Vsunul som penis do jej nej a poriadne ju šukám. Pomaly von a prudko dovnútra. Obaja si to skvele užívame. Pokradomky som strčil prst do análu a dávam jej pocítiť ten fyzický pôžitok nekonečného blaha. Majka radostným potešením mierne stoná a vzdychá.

Udýchane som na ňu úplne vysilený spadol. Naše telá horia vzrušením a vášňou. Ležíme na sebe, navzájom sa dotýkame celou plochou našich tiel. Je unavená, hlasno dýcha, uvoľnila sa. Chvost sa mi bolestne zalieva krvou pri pomyslení na to, čo bude nasledovať.

Plný energie som znova zatlačil penis do jej zadku. Bez lubrikantu a rozťahovania prstami. Som v šialenom vytŕžení. Je uzučká.

"Nie, prosím ťa, tam nie, nerobila som ...," prosíkom slabo protestuje, ale nepočúvam ju.

"Najprv to kus zabolí, potom príde slasť, budem opatrný," odpovedal som jej, prehrabol som jej zrzavé vlasy a pokračujem jemnými pohybmi ďalej. Strčil som špičku do jej mäkkej riti. Úd práve zašiel niekoľko centimetrom do zadočku čerstvej ženy. Vzdychala, cítila nárazy a moje silné vzrušenie.

"Jemnejšie, no tak. Nie tak rýchlo..."

Jej teplý anál mi obopial penis. Vsunul som jej tam penis asi do polovice a začínam prenikať hlbšie. Zasunul som ho ešte hlbšie a chvíľu ho trtkaním rozťahujem, až nezmäkne ako vagína. Vynikajúci pocit! Zasičala bolesťou. Majka sebou trepe akoby zažívala prvý orgazmus čím privádza môj uväznení penis do šialenstva. Zvíja sa podo mnou ako užovka: aaaaaaaáááá ááááááááá. Pocit, že ju mám plne vo svojej moci ma ešte viac rozpaľuje. Intenzita sa stupňuje. Prudko prirážam. Sekretárka nahlas stoná na celú izbu. Pre mňa najsladšia rajská hudba.

Dvadsaťjeden ročná Majka len leží na posteli. Konečne je uvoľnená. Už ju to prestalo vyslovene bolieť. Určite cíti pálivú bolesť premiešanú zároveň so skrytou rozkošou análneho sexu. Pre mňa to je

Trtkám takto ďalej jej úzku riťku ešte asi desať minút. Sex je teraz pôžitok pre nás oboch.

Už budem. Vytiahol som môj nástroj a začal som prudko striekať semeno na jej zadok. je celý osemenený. Vreckovkou to utieram a unavený si ľahnem vedľa nej. Majka si užíva euforické pocity, úplne žiari, má nahodený blažený úsmev. Je pohrúžená sama do seba, okolie vníma len letmo. Zažila niečo nové, pekné. Nemôže ísť ani do sprchy, predsa len, má rozšukaný anál.

Rukami obdivujem jej krivky a vychutnávam si doznievajúcu rozkoš a triumf z jej pokorenia.



autor: nezadan



Ako hodnotíte túto poviedku?

najlepšie najlepšie    [   1 | 2 | 3 | 4 | 5   ]    najhoršie najhoršie





sex naživo


dalšie dievčata na sex cez telefón >>