Erotická poviedka

Romanik s profesorom

Bol piatok, už po škole. Zostala som o niečo dlhšie, aby som si vkľude dopísala esej a urobila nejaké domáce úlohy. Už som bola skoro na konci keď niekto vošiel do triedy. Bol to môj profesor biológie a chémie. Veľmi milý, príťažlivý a hlavne mladý. Mohol mať niečo po tridsiatke. Tmavé až čierne vlasy, hnedé oči s hlbokým pohľadom, s plnými perami a vyšportovaným telom. Sa čudujem, že taký sexy chlap uči na gymnáziu. Nastúpil narovnako ako ja do quinty. Všetky baby nielen z mojej triedy sme boli z neho hotové, ale dal nám správaním najavo, že so žiačkami si nič nechce začať.

Prihovoril sa mi, čo tu tak neskoro ešte robím a či potrebujem s niečim pomôcť. Odpovedala som, že ak mu nenaruším program a neokrátim o jeho volný čas privítala by som jeho pomoc. Ževraj nemá nič a samému sa mu aj tak nechce byť doma.

Sadol si ku mne za lavicu, pozrel sa do otvoreného zošita matematiky. Myslela som si, že vstane a popraje mi pekný vikend kedže to nie je jeho predmet, ale on zostal a začal s vysvetlovaním. Dokončili sme vysvetľovanie a spýtal sa, či nepotrebujem pomôcť aj s jeho predmetmi. Tie mi ale išli na jednotku. Nechcela som aby táto chvíľa už skončila, ešte tak blízko pri ňom a sama som nebola. Krásne vonial. Tak som zaklamala, že nerozumiem chemií, presne tá téma, ktorú sme brali včera. Išiel do kabinetu po učebnicu a začali sme súkromnú hodinu. Vôbec som ho nevnímala, počúvala som len jeho hlas, pozorovala jeho sústredenú mimiku tváre, plne pery a rozmyšľala ako asi chutia, ako bozkávajú. Zrazu mi pristali pery na jeho. Bolo to rýchle, opätované. Celým telom mi prebehla vlna vášne. Chutili sladko a bozkavajú ešte sladšie. Šokovane sme sa od seba odtiahli a pozerali na seba. Začala som sa ospravedlňovať, namiesto skarhania ma mi bozk vrátil. Bozkávali sme sa dlho a vzrušene. Jazykom som mu prešla po krku, bozkávala som ho a jemne sa prisávala. Páčilo sa mu to. Rýchlim pohybom ma presadil na lavicu, roztiahol nohy a bozkával na oplátku on krk mne. Masíroval mi jednou rukou prsia a druhá mu zablúdila k nohavičkám. Odhrnul na jednu stranu, strčil mi tam prsty a hral sa s ňou. Bola vlhká a vzrušená.

Zišiel jazykom k bradavkam a posúval sa nižšie až pristál v mojom lone. Ďakovala som bohu za to, že sme mali poslednú hodinu telocvik a moje telo bolo odmenené sviežou očistou. Nemusela som sa teda báť, že by som mu nechutila. Vyhral sa mi s mojou nadržanou mušličkou až do môjho orgazmu. Skĺzla som z lavice na kolená, stiahla mu rifle, vytiahla jeho stoporený penis a začala cuckať. S jazykom som prechadzala po špičke žaluďa dráždivými pohybmi. Celého som si ho vychutnávala a pusou ho objimala sem a tam. Nechcela som, aby sa to už skončilo, mala som chuť na vzrušujúci sex. Postavila som sa, ukázovákom šťuchla do hrude, aby si sadol na stoličku. Nechala som zo seba stiahnuť sukňu s nohavičkami a obkročmo som si na neho sadla. Boli sme ako jedno telo, citila som pod tričkom jeho silné dlane, ktoré ma priťahovali k nemu bližšie. Hýbala som panvou rychlo a dorážajúco. Stonali sme obaja. Zastavil ma, pozrel mi uprene do očí, pobozkal ma a pohladkal po tváry. Schytil ma za boky, nadvihol a položil znova na lavicu. Vsunul ho tam rýchlo a pokračoval až kým nedosiahol orgasmus aj on. Výron semena mi striekal rovno na bruško. Obliekli sme sa, zbalila som si všetko do tašky, pobozkali sa a ubezpečovala som ho, že to bude naše malé tajomstvo.

Zostávalo mi do maturity už len pár mesiacov, tie sme si príjemne krátili sexom na všetkých možných miestach budovy školy. Najlepšia miestnosť bola telocvičňa.



autor: -



Ako hodnotíte túto poviedku?

najlepšie najlepšie    [   1 | 2 | 3 | 4 | 5   ]    najhoršie najhoršie





sex naživo


dalšie dievčata na sex cez telefón >>