Erotická poviedka

Osudne kolotoce

Bol vecer, prijemne teplo. Dohadovali sme sa s partiou kam zajdeme. Rozhodli sme sa pre kolotoce.

Rozdelili sme sa kto, kam chce ist. Samozrejme ja preferujem skor menej narocne kolotoce na zaludok. Tak som sa sama vybrala do domu hrozy. Doslovne som tam bola sama. Zrazu som zacitila dotyk neznamej postavy ktorej som videla len siluetu. Az mi naskocili zimomravky nie preto, ze by mi to bolo neprijemne skor naopak, bol prijemny, hrejivy a vzrusujuci. Zacali sme sa dotykat na partiach, ktore su pre neznamych tabu, aby sme sa ubezpecili ci ide o opacne pohlavie. Dotykal sa mojich prs, pomaly sa mu ruka blizila nizsie. Bola vlhka. Siahla som mu do rozkroku. Bol pevny ako skala. Bozkavali sme sa, vyzliekali si navzajom nepotrebne oblecenie. Spoznavali sa dotykmi a bozkami po celom tele. Polozil ma na zem a naruzivo do mna vnikol. Obaja sme slastne zastonali. Milovali sme sa dlho a rytmicky. Po dovrseni nasich orgazmov leziac tesne vedla seba, sme zapoculi skupinku ludi, ktori sa na k nam blizili. Rychlo sme sa obliekli, pobozkali a isli smerom k vychodu. Za cely cas sme neprehovorili ani slovo. Stacil mi jeho dotyk a vona. Nerozmyslala som nad tym ako asi vyzera, kolko ma rokov, ci je zenaty alebo slobodny. Vychutnavala som si jeho blizkost. Ked sme sa zbadali pri EXITE, boli sme milo prekvapeni. Bol asi v mojom veku , mal sexy usmev, zelene oci ako luka a hnede vlasy. K mojej vyske bol akurat, postavu mal chlapsku, vysportovanu. Jeho pohlad tiez hovoril, ze sa mu pacim. Usmiali sme sa na seba a kazdy sme sli svojim smerom. Nasla som svoju partiu, ako prvych som zbadala Vierku s priatelom. Moja najlepsia kamaratka. Stale mi chce niekoho najst, aby sme vsade chodili vo stvorke. Povedala som im o mojom malom dobrodruzstve, Vierka samozrejme jojkala nech jej ho ukazem ked ho stretneme, a ze je to citujem " fantasticke vzrusujuce dobroduruzstvo". Jej priatel s tym taky nadseny nebol, poucoval ma ako by bol moj starsi brat, ktoreho vlastne ani nemam, takze mi to aj lichotilo.

Po par mesiacoch sme sli na diskoteku s kolegynami zapit moje povysenie. Tancujeme, zabavame sa, pijeme. V tom sa ma nechtiac niekto dotkne, prebehne mi telom zname vzrusenie, prijemne zimomriavky. Otocime sa a stal priamo predomnou. Zahlbenymi lucnymi ocami sa na mna pozera. Najradcsej by sme na seba vrhli priamo na parkete, ale neurobili sme to a chytil ma za ruku a tancovali sme spolu. Nalepeni na sebe. Dotyky, objatia jeho ruk ma privadzali do vzrusujuceho sialenstva. Zastala som, pozrela som sa mu do oci a dufala som, ze si v nich precita, aby ma nasledoval. Vybrala som sa von z diskoteky na moju oblubenu lavicku za budovou. Pochopil ma, nasledoval ma. Sadol si, obkrocmo som si na neho sadla. Nevedeli sme zo seba spustit oci, stale sme sa naruzivo bozkavali. Vyzliekla som mu tricko, nohavice stiahla po kolena. Vzala som jeho tvrdy ud do ust, hrala sa so spickou zaluda. Vydrazdila som ho skoro k vrcholu. Potom som prestala, nadvihla suknu, dala na jeden bok nohavicky a pomaly som sa nastokla na jeho mocny ud. Zastonali sme od blaha. Zase som ho citila v sebe. Schytil ma za boky a hybali sme sa v spolocnom rytme, ktory nam vyhovoval. Postavil sa aj somnou a milovali sme sa aj postojacky chvilku kym ma nepolozil na lavicku a nezaboril hlavu do mojho lona. Vyhral sa s mojim navretym klitorisom az kym som nedosiahla orgazmus. Dokazal s jazykom take veci, ze som sa citila ako v siedmom nebi. Sadol si, tahal mi ruky, aby som si na neho obkrocmo znova sadla. Milovali sme sa ako v spomalenom filme. Vychutnavali kazdy bozk, dotyk, pohyb. Ked sa blizil ku vyvrcholeniu nadvyhol ma, aby som z neho zoskocila. Vlozila som si ho do pusy, jeho vyron semena som preglgala az do konca. Obliekli sme sa a kecali sme na lavicke az do zaverecnej. Nerozpravali sme o sebe, ale tak vseobecne o vsetkom. Dohodli sme sa , ze ak nas zivot este raz nahodne spoji vymenime si cisla a dame prve rande.

Presiel rok, uz som prestala dufat, ze sa niekedy stretneme. Prestala som na neho mylsiet a privolavat ho myslienkami. Pomahala som Vierke s pripravou svadby, ako jej prva a hlavna druzicka a hlavne najlepsia kamaratka. Tiez som zorganizovala jej rozlucku so slobodou ako sa patri. Chodila som s nou na skusku siat, vyber kolacov, kostola, restauracie. Nakoniec sme si zalubili krasnu restauraciu s velikanskou zahradou, zhodli sme sa, ze tu by bola cela svadba rozpravkova, ako v tych americkych filmoch. Takze sme kostol odvolali, ale knaza si vypozicali. Prisiel den D, Vierka bola nervozna ci na nieco nezabudla, ale aj ja. Este pred obratom mi predstavili polku ich rodiny.

Stala som pri Barbore, nasa spolocna kamaratka a ropravali sme sa. Vierka s Tomasom na mna kricia nech pridem za nimi lebo mi chcu predstavit Tomasovho bratranca, o ktorom mi stale basnili, ze by sme sa k sebe hodili, ale kedze byva v zahranici nebol stale cas na stretnutie. Podal mi ruku a predstavil sa ako Peter. Prvy krat som pocula ako sa vlastne vola ten muzny chlap z mojich dvoch dobrodruzstiev. Preco sme si vlastne ani nepovedali ako sa volame?! Predstavila som sa. Stale sme sa drzali za ruky. Vierka s Tomasom len na nas pozerali a jednohlasne sa spytali ci sa pozname. Len sme sa na seba s Petom usmiali a Vierka samozrejme pochopila kto to je, musela citit tu energiu, ktora cez nase ruky prechadzala.

Pocas obratu sme zo seba nemohli spustit oci. Pretancovali sme cely vecer, namiesto milovania sme sa konecne zoznamovali a dohadovali si nase prve rande. Zostal tu doma este tyzden, stravili sme ho spolu. Bohuzial sa potom musel vratit do svojej krajiny, ktoru teraz vola domovom.

Zostali sme v kontakte mailovo, skypovo a aj telefonicky.

Preslo pol roka ked na Petrovo naliehanie aby som ho prisla navstivit som sadla do auta a isla za nim. Zostala som u neho tyzden, poriadne sme si ho uzili spolocne.

Den mojho odchodu ma zobral na veceru do prijmneh restauracie. Poziadal ma o ruku, povedala som bez premyslania svoje ano. Vsetky pohlady okolo sediacich patrili iba nam, nie preto, ze by som to ano povedala tak nahlas, ale preto, ze Peter predomnou klacal. Zacali vsetci tlieskat ako pasazieri v lietadle pilotovi po uspesnom pristani.



autor: -



Ako hodnotíte túto poviedku?

najlepšie najlepšie    [   1 | 2 | 3 | 4 | 5   ]    najhoršie najhoršie





sex naživo


dalšie dievčata na sex cez telefón >>