Erotická poviedka

Moja priateľka a môj kamárat

Bol piatok a horúci júlový deň.. S priateľkou sme rozmýšľali ako najlepšie naložiť s týmto dňom, kedže obaja sme mali dovolenku, ktorá sa pomaly chýlila ku koncu.. Nakoniec sme sa rozhodli zájsť na rannú kávu niekam do mesta, tam som jej navrhol aby sme zašli na nejaké nákupy..

Vedel som totiž, že moja priateľka je krásna žena a miloval som ked dráždila svoje okolie sexi oblečením a tak som ju stiahol do obchodu so šatami.. Hned vo výklade mi udreli do očí kratučké šaty, ktoré som si v momente predstavil na svojej priateľke a tak sme ich šli hned vyskúšať.. Sadli jej úžasne, bola v nich neskutočne sexi a tak som ich hned vzal a šiel vyplatiť k pokladni.. Z obchodu som hned vykročil do predajne so spodným prádlom a ukázal jej podväzky a prádlo, ktoré by sa mi veľmi na nej páčilo, ona súhlasila a tak sme kúpili aj to.. S nákupom sme sa zašli ešte najesť do našej obľúbenej reštaurácie, mne po rozume behali len tie šaty a prádlo.. Skvele sme sa najedli a šli domov oddychovať a prečkať najväčšiu horúčavu, obaja sme zaspali a zobudili sa až poobede.. Navrhol som jej, že čo ak by sme večer zašli niekam za zábavou a keby si obliekla tie nové šaty.. Ona sa potešila a hned súhlasila..

Prišiel večer, horúčava ustala a vonku fúkal príjemný vánok.. Priateľka vyšla zo sprchy a nahodila sa do nových šiat, bola neskutočne sexi, až som mal sto chutí ju prehnúť zozadu a naložiť jej čo to dá ale povedal som si, že aj k tomu dojde a že ešte počkám.. A tak sme vyrazili z domu a šli do mesta taxíkom.. Zašli sme do novootvoreného baru, ktorý sa nám veľmi zapáčil už na prvý pohľad, bolo tam úplné prítmie čo nám veľmi vyhovovalo.. A tak sme si objednali drinky a rozprávali sa o všeličom, za tým daľší a daľší a nálada začala perfektne napredovať.. Celý večer som pozoroval ako muži venujú mojej priateľke nadržané pohľady a ju to veľmi tešilo, začal som byť z toho nadržaný a myslím, že ona ešte viac.. Išiel som na toaletu a tam som stretol mojho dávneho kamárata, ktorého som mal veľmi rád a nevidel ho už roky..

Navrhol som mu aby si k nám prisadol a dal si s nami pár dri nkov, on neváhal a moje pozvanie prijal.. Zoznámil som ho s mojou priateľkou a usadil ho vedľa nej aby som na nich oboch lepšie videl.. Drinky pribúdali a ja som spozoroval, že tí dvaja si veľmi rozumejú a priateľke sa veľmi páči, čo ma veľmi vzrušovalo lebo veľa krát sme sa bavili, že by sme chceli vyskúšať sex v trojke.. Všimol som si ich vzájomné pohľady a nenápadné dotyky ked v tom prišla čašníčka a upozornila nás, že o 15 minút zatvárajú a tak som navrhol aby sme zašli k nám na byt a možme pokračovať aj tam, obaja súhlasili o čom som ani nepochyboval a tak sme si objednali taxík a šli pekne domov..

Po príchode domov sme si sadli do obývačky a ja som nám ponalieval niečo ostré do náalady, ktorú sme mali už aj bez toho.. Nasa rozhovory sa začali zvrhávať vačšinou na tému sex a ja som vedel, že je čas posunúť to trošku dalej.. Priateľka povedala, že sa ide osviežiť do sprchy a ja som jej zo srandy navrhol nech zo sprchy dojde v novych podväzkoch a prádielku a že my si zatiaľ ideme zafajčiť.. Celý čas som neveril, žeby to urobila lebo som vedel, že je trošku hanblivá ale zároveň som túžil po tom vidieť ju takto pred mojim kamarátom a sledovať ich pohľady.. Zatiaľ čo sme fajčili na balkone mi kamarát hovoril, že mám krásnu priateľku a že nech sa nehnevám ale veľmi sa mu páči, samozrejme, že som sa nehneval a tešilo ma to, že mám po svojom boku takú krásnu ženu..

Ked sme sa vrátili z balkonu do obývačky a vzali pohárik do ruky, že si pripijeme tak vošla do izby priateľka so slovami, tak čo može byť? Kamarátovi vypadol pohárik z ruky a ja som uvidel svoju priateľku stáť vo dverách v podväzkoch a tangách len na šnúrky a v podprsenke.. Skoro som odpadol, bol som prekvapený, vzrušený a úplne hotový.. Pozval som ju sadnúť si medzi nás a ona to s mojim počudovaním aj urobila.. Všetci sme si pripili a pozerali sa navzájom jeden na druhého.. Opýtal som sa kamaráta čo hovorí na to prádlo, on len nemo a žiadostivo pozeral..

Vedel som, že túto situáciu musím rozbehnúť lebo kamarát nevedel čo si može dovoliť a priateľka to očividne nechcela začať lebo nevedela ako zareagujem a tak som kamarátovi povedal, že može celú svoju fantáziu vyskúšať na mojej priateľke, on neváhal ani na sekundu a začal ju vášnivo bozkávať na pusu a krk, ona vzdychala a ja som vedel, že je neskutočne nadržaná.. Chytil som jej ruku a položil som ju na jeho tvrdý penis, ona ho hned začala hladiť a rozopla mu nohavice, z nich mu ho vybrala a netrvalo dlho a mala ho v puse.. Milovala fajčenie a vedela to naozaj luxusne čo sa potvrdilo na vzdychoch mojho kamaráta.. Ja som ich sledoval a bol som taký nadržaný, že som myslel, že už to nevydržím ale musel som, chcel som totiž vidieť ako to bude pokračovať ked mám doma takú hanblivku.. Kamarát to už nevydržal a odtiahol moju krásku od svojho tvrdého penisu so slovami, že už to dalej nevydrží a tak jej stiahol nohavičky a začal ju bozkávať tam dole, po chvíli ho už prosila aby ju poriadne vyšukal..

Páčilo sa mi čoho je moja priateľka schopná a tak som len v nemom úžase sledoval čo bude daľej.. Kamarát ju hned poslú chol a otočil si ju zozadu, chytil ju za vlasy a vrazil jej ho tam, najprv pomaly a potom stále rýchlejšie a silnejšie prirážal, bláznivo ju šukal a ona kričala od rozkoše, hrozne sa mi to páčilo a od vzrušenia som bol už celý tvrdý.. Priviedol ju až k šialenému orgazmu, celá sa triasla a už to prichádzalo aj naňho ked ho vybral a šiel sa na ňu vystriekať tak sa hned otočila a vzala ho do pusy, naplnil jej celú pusu horúcim semenom, vysala mu ho až do sucha a pritom sa naňho slastne usmiala.. Potom šla do sprchy a on nevedel ako sa dalej správať, bolo mu asi trápne predo mnou a tak sa pozrel na hodinky, že už musí utekať..

Medzi dvermi som sa s ním rozlúčil a podakoval mu za krásny večer, ktorý si musíme zopakovať, vymenili sme si čísla a rozlúčili sa.. Vratil som sa do izby a čakal na svoju krásnu vyšukanú priateľku.. Vošla do izby a ľahla si ku mne so slovami, kde je kamarát, vysvetlil som jej, že musel už ísť a povedal, jej aká bola úžasná.. Začal som ju po nej hladkať a šepkať jej do uška aká bola úžasná a sexi a že sa mi to veľmi páčilo a opýtal sa jej či by si to chcela zopakovať s kamošom a ona že áno..

Zase ma to neskutočne vzrušilo a hned som jej ho tam vrazil, bol som taký nadržaný, že celý moj sex mi trval asi minútu, vybral som ho z nej a vystriekal sa jej do pusy, pocítil som taký orgazmus, že som myslel, že mi exploduje mozog.. Potom sme sladko zaspali a snád si takýto večer ešte zopakujeme..

autor: Martin



Ako hodnotíte túto poviedku?

najlepšie najlepšie    [   1 | 2 | 3 | 4 | 5   ]    najhoršie najhoršie





sex naživo


dalšie dievčata na sex cez telefón >>