Erotická poviedka

Prasačiny s kamošovou sestrou

Bolo leto. Práve som mal po prímačkách. Ako odmenu som dostal nový počítač a prišiel ku mne kamoš z detstva Jano s jeho sestrou Sašou. Bola staršia ako moja sestra asi o rok. Jeho sestra si potrebovala niečo vytlačiť. Zrazu Janovi zazvonil telefón, ževraj máme ísť niekde na výlet ale ja som nemohol, lebo sa mi pri cestovaní robilo zle. Otec bol akurát na služobke v Amerike a sestra sa práve vrátila z praxe. Vtom došla moja mama a sestra, zbalili si veci a zobrali so sebou Jana a odišli. Saša odišla domov. Neskôr sa však zastavila u mňa doma, či nechcem ísť do fastfoodu. Súhlasil som. Bola poriadne sexy. Mala biele tielko bez podprsenky a ružové kraťase. Vo fastfoode všetko išlo hladko, smiali sme sa, rozprávali sa a kecali o škole a o práci. Išli sme potom k nej.

,,Počuj, Tibor, nemôžem u vás cez týždeň zostať? Veď naše mamy s tvojou sestrou a mojim bratom sú preč. Tvoj tatko je na služobke, tak prečo nie?"
Súhlasil som. Zbalila si veci a išli sme ku mne. Saša sa išla opaľovať na balkón a ja som sa hral na kompe. Zrazu sa ozvalo.z balkóna:
,,Hej, Tibi, nenatrieš ma?"
Vstal som, vypol počítač a bežal pre krém. 
,,Ale nie, ja mám špeciálny na moju farbu."

Na balkóne ležala nahá, iba v nohavičkách. Jej prsia pritlačené o zem mierne vytŕčali zpod jej tela. Ukázala mi na flaštičku s tajomným gélom. Naniesol som si trocha na dlaň a začal ho vtierať do jej svetlo čokoládovej kože. Nenápadne sa mi pri pomyslení na to, ako ju klátim na gauči, postavil. Jej zadok bol pevný. Vlasy mala zopnuté do chvostu a prehodené cez pravé rameno. 
,,Mohol by si aj stehná?"
Ja sa jej chytám skoro za zadok, pomyslel som si. Zrazu si dala dole nohavičky, keď som sa postavil.

,,Mohol by si aj stehná z vnútornej strany?" Povedala a roztiahla nohy, takže som jej videl pičku.
,,Vyššie." rozkázala. Rukou som jej zašiel skoro do rozkroku. 
,,Aj zadok." Ja som jej naozaj držal riť. Pevnú a okrúhlu. Potom sa otočila na chrbát.
,,Ak by si bol milý, aj zpredu." Ja som však odišiel pre pohár vody, ale len akože. Zobral som mobil a nenápadne som sa priplížil k balkónu. Ticho ako myš. Mala zavreté oči. Odfotil som si každý kúsok jej tela. Nemala žiadne piercingy ani tetovania. Potom som sa ticho odplížil a vrátil. Pokračoval som v natieraní pŕs. Mala asi trojky. Bradavky priemerné.
,,Aj tam dole." Ja som ju držal aj za pičku.

,,Au, niečo ma v kundičke svrbí. Poškriab ma." Ja som do nej zasunul prsty a škriabal. Jednu ruku mi položila na prsia. Ja som ju naozaj klátil! Jednou rukou si zašla pod zadok a zastrčila si prst do análu. O chvíľu vystrekla riadnu dávku štavy. Ja som jej to zlízal zo stehien a vášnivo pobozkal. Schmatla ma, odtiahla na gauč a zaviedla moju 20 cm anakondu do jej vagíny. Už bola skúsená. Za chvíľu bola hotová znova. Ja však nie. Zasunul som jej špičku do riti. Ona sa presunula do kúpelne pred zrkadlo.

Zo skrnky vytiahla vibrátor a strčila si ho do vagíny. Mne do zadku strčila kúsok rukoväti z varechy. Ja som ju trtkal do análu. Pred zrkadlom to bolo super. Čochvíľa ho zo zadku vytiahla aj varechu zo mňa a vystriekal som sa jej na tvár. Potom ma oodvliekla do izby, mobil pripojila na počítač a ukázala na jej nahé fotky. Vrazila mi facku a osemenená ma začala bozkávať. Ja som ju surovo chytil pod krk, posadil na kolená prinútil ju vyfajčiť ma. Potom som ju ešte dva razy ostriekal. Bola pokrytá semenom. Potom ma prinútila zlízať ho, vylízať jej anál a bozkávať sa s ňou. Bola taká divoká. Semeno sme v zásade neumývali. Celý týžden sme potom pretrtkali.

Doteraz spolu potajomky robíme takéto prasačinky.

autor: -



Ako hodnotíte túto poviedku?

najlepšie najlepšie    [   1 | 2 | 3 | 4 | 5   ]    najhoršie najhoršie





sex naživo


dalšie dievčata na sex cez telefón >>