Erotická poviedka

Nová sekretárka: orálne uspokojenie

Vzrušenie, ktoré prináša podnikanie je motor môjho života. Prvú sro-čku som založil takmer pred desiatymi rokmi, ešte počas štúdia na VŠ. Dnes každodenná drina konečne priniesla bohaté ovocie. Biznis ide skvele. Finančná rozvaha, analýza segmentov trhu, kalkulačné členenia nákladov, plánovanie zásob, ... a podobné zložité úvahy sa pretavili do honosnej vily na predmestí, auto značky Audi, oblek od Blažeka. Hnedé topánky a elegantná kravata dotvárajú imidž úspešného muža. Bohatstvo si náležite užívam: dovolenky v najluxusnejších destináciách Európy, obkolesenie sa luxusom, život v excese, hazard na akciových trhoch, ...

Vyhodil som bývalú sekretárku lebo ma nudila. Prijal som novú. Je to krásna mladučká kočka krátko po škole, mláďa. Pokožku ma hebkú a bielu ako sneh. Má nádhernú vanilkovú vôňu, veľké očká a malú pusu. Jej sýtočervený rúž sa pekne vyníma na mužskom pohlavnom orgáne. Fakt pekná tvárička. Vlasy jej padajú až po pás a sú krásne medené. Celkovo jej tvár vyzerá ako tvár malého dievčaťa. Taká nevinná. Zdá sa mi taká krehká ako porcelánová bábika. Prsia dvojky. Má telo s výraznými ženskými tvarmi. Milý úsmev, trochu hanblivá. Viac než len prirodzený ženský ostych. Majka je čerstvá dvadsať jednotka. Po strednej škole študovala rok politické vedy ale ukončila štúdium, nie je to pre ňu že vraj. Ešte nemá teda pracovné skúsenosti a nevie ako to funguje.

Nastúpila minulý utorok, to je presne pred týždňom. Svoju malú kanceláriu má hneď vedľa tej mojej. Pripravuje podklady pre obchodné stretnutia a rokovania, spracováva ich a vytvára prezentácie, zabezpečuje rezervácie hotelov, leteniek, cestovných lístkov a iných nevyhnutných náležitostí súvisiacich s organizáciou služobných ciest, zajednáva termíny, vybavuje telefonickú, poštovú a mailovú komunikáciu. A nosí mi kávu. Všetko čo potrebujem. Keď si všimne, že ju okukujem, špulí zadoček, ktorý vyniká cez čiernu sukňu. Dnes pri príchode do práce sa o mňa akoby nenápadne obtrela, tak to už nebudem naťahovať. Práve vošla dnu do mojej pracovne oblečená v peknej blúzke a položila mi na stôl šálku horúcej kávy. Na blúze má rozopnuté tri gombíky a podprsenku nenosí, nemá ju. Je vlastne moja osobná servírka - Majka mi každé ráno nosí chutné presso. Je presne môj typ dokonalej sekretárky. Už-už sa išla otočiť a odísť.

"Počkaj," povedal som a Majka zostala stáť pri stole. Postavil som sa obišiel som stôl. Teraz ma orálne uspokojí. Myšlienka na 21 ročnú kočku ma neskutočne nabudila.

Postavil som sa spredu oproti nej a mierne som ju zadkom oprel o stôl. "Táák, ako sa ti tu páči?" spýtal som sa a nečakal som na odpoveď. Moje ruky blúdia po jej tele. Presunuli sa na jej prsia. Začal som ju skúmať. Sčervenela, hanblivka, prešla ňou vlna vzrušenia a ucukla pohľadom. Nebude veľmi skúsená. Nahodila tajomný úsmev a iskričky v jej očiach boli neprehliadnuteľné. Nehanebnosť situácie ju vzrušovala, zvádzala krátky boj samej so sebou. "Áno mladá slečna, už je to tu," pomyslel som si v duchu. Usmiala sa a zdvihla zrak. Peniaze navyše vyhrali.

Sama to predsa chce, prečo iné by sa takto obliekla?

Vymenili sme si tri bozky zatiaľ čo som jej rozopol a stiahol blúzku. Zahihňala sa. V penise mi bolestne pulzovalo. Prudko som si Majku stiahol dolu a ona dobrovoľne klesla do kolien a sklonila hlavu s môjmu rozkroku. Cítim nežné ruky, ktoré mi chvost cez oblekové nohavice masírujú. S potešením oblizuje a bozkáva každý centimeter. Chytil som ju rukou za hlavou na znak že má začať s prácou. Rozopla mi nohavice a otvorila zips. Sekretárka vyslobodila môjho maznáčika. Môj penis bol v pozore. Vytiahol som svoju kládu a strčil ju do jej pusy. Cítim ako žaluď vniká až do úzkeho otvoru hrdla.

Kľačí predo mnou a hrá sa s mojím nástrojom, vidím jej hore-dole pohybujúce sa zlaté vlasy. Párkrát cvične prešla rukou po penise tam a späť, zišla rukou až ku koreňu a stiahla predkožku zo žaluďa a pohltila môj žaluď. Vnútri pracovala jazykom: chvíľu krúžila doľava potom na opačnú strany a zase späť. Pricucla sa a sala. Ja proste len hlasno dýcham a občas zastonám. Miestnosťou sa ozýva mľaskanie.

Sekretárka pracuje na mne. Pery a jazyk dvadsaťjeden ročnej kočky spôsobujú gejzír mojej slasti.

Je to úžasné, ale ešte tomu niečo chýba. Skúsenosť. Časom jej to pôjde veľmi dobre, tak za mesiac. Chce to prax. Na jej šťastie, ja ako správny zamestnávateľ prax poskytujem a dobre platím.

Celý môj úd je od Majkynho sýtočerveného rúžu.

Ešte skôr než sa vystriekam jej pusu využijem poriadne, na plno. Ako pri maximalizácií ziskov. Chcem zo situácie vyťažiť najviac.

Silno som ju zovrel pod lícnymi kosťami až musela otvoriť ústa. Vyčítal som z jej očí, že vedela čo príde ale nemohla a nechcela sa nijako brániť. Držím ju za vlasy a strkám penis až do hrdla. Pracuje nielen jazykom ale aj mandľami, ktoré mám v úmysle úplne rozdrviť. Vzdychám slasťou na celú miestnosť. Pocit, že ju mám plne vo svojej moci ma ešte viac rozpaľuje. Zvýšil som tempo šukania. dnu a rýchlo von a rýchlo dnu. Penis mám tvrdý ako kameň. Šukám jej pusinku akoby to bola jej pička. Slzy bolesti má na krajíčku. Chvíľu dávila ale potom si zvykla a trpela kľudne, túžobne čaká že už budem lebo krk ju bolí.

Cuklo mi ním. Sekretárka bola zvedavá kam sa plánujem vystriekať, tušila to. "Chceš ma ochutnať?" spýtal som sa jej. Na jej dvojky zrejme nie. Pozeral som na ňu zvrchu a táto veta ju zarazila. Zmeravela. Zostala oparená. Niežeby v kútiku duše nevedela dopredu čo spravím, ona nikdy neskúšala hltať mužské semeno ako to robia jej sexuálne skúsenejšie kamarátky a rovesníčky. Nevie ako chutí. Nemá však na výber a dobre to vie. Musí prehltnúť. Úd sebou škubal.

Cítila môj vrchol. Do pusy jej vzápätí striekam prúdy semena. Striekam ako divý, veď som vydržal týždeň bez sekretárkynej starostlivosti. Búrlivý výstrek do pusy relatívne neskúsenej dvadsaťjeden ročnej kočky je úžasný zážitok. Neukvapla ani kvapôčka a ešte slastne zlízala zvyšok ktorý sa v kvapkách objavuje na konci môjho vtáka. Všetko poctivo prehltla, poctivé to dievča. Vytiahol som ho a Majka ho chytila do ruky, hľadela naňho a začala po ňom pomaly prechádzať hore dole.

Vytiahol som ho lebo som si myslel, že je koniec. Druhá dávka vystrelila nečakane na Majkinu tváričku, do jej rúčky a pár kvapiek bieleho semena dopadlo na čiernu sukňu.

S tajomným úsmevom sa ponúkla, že ma očistí až bude dokonale čistý. Olizla si lepkavé prsty pravej ruky a vyčistila zvyšky semena na penise. Semeno z jej tváre som nabral na prst ktorý oblizla keď som ho dal pred jej ústa. Bolo vidieť, že to takto ešte nerobila z jej neistých pohybov a radosť že to zažila a skúsila. Keď skončila, ešte ho pár krát olizla, jemne sa usmiala a pozrela mi do očí. Ja som len hladkal jej ohnivé vlásky a vychutnával si doznievajúcu rozkoš.

Ako ju hladkám a chválim, pomaly mi vták ovisá. Zo stola som schmatol balík vreckoviek a podal jej jednu nech si očistí sukňu. Podal som jej jej blúzku nech sa oblečie.

Vstala. Usmiala sa, zavrtela zadočkom a kanceláriu opustila veľmi neistým krokom. Takáto je pracovná náplň sekretárky v súkromnej firme.

Od tohoto dňa som orálne uspokojovanie nadriadeného šéfa - mňa - zapísal do pracovných povinností sekretárky. Fajčí ma každý deň. Pracuje so skutočným nasadením. Zamestnanci si bez reptania zvykli, že na konci dňa sekretárka vojde do mojej pracovne, zavrie dvere a hlasito zamkne. Je u mňa asi desať minút a zatiaľ spoza dverí počuť slastné mľaskanie zavŕšené výkrikom orgazmu. Potom je chvíľu ticho. Mladá Majka vide von a dve minúty po nej ja. Stalo sa to zaužívanou rutinou, snáď môžem povedať že i firemnou kultúrou. 



autor: -



Ako hodnotíte túto poviedku?

najlepšie najlepšie    [   1 | 2 | 3 | 4 | 5   ]    najhoršie najhoršie





sex naživo


dalšie dievčata na sex cez telefón >>