Erotická poviedka

Relaxacna masaz

Prisiel si domov  utahany , spoteny ledva si sa dockal kym otvoris dvere a prekrocis prach domu v ktorom byvame. Pozrel si letmo do kuchyne a opytal si sa, co mame dobre. Dal si mi pusu na licko a siel si do sprchy. Prisiel si vonavucky a sadol si si za stol.  Nabrala som ti jedlo a dali sme si maly drink. -idem si lahnut-nemas chut ist tiez ?---opytal si sa a uz si kracal smerom k spalni.

Natiahol si sa na postel a vychutnaval si pohodu a klud po namahavej praci. Mas zupan len tak poodhaleny akoby  si ma zvadzal. ---mohla by si mi urobit masaz ?----som cely dolamany. Umyla  som si ruky popratala riad a isla za tebou  do spalne.  Mala  som na sebe len take dlhe tricko co nosim po dome.  --- daj dolu zupan a uvolni sa---idem na to.---povedala som s miernym nadychom erotickeho harasenia.
Vzala som emulziu a kazala ti aby si si lahol na brucho. Sadla som si na tvoje nohy tak ,ze som sa mojim bruskom dotykala tvojej ritky. -Mas ju mnam ,na zahryznutie- ale teraz dostanes len masaz---. Usmial si sa a ja som pokracovala. Dala som si emulziu na ruky a zacala  som palcami  od sije jemnymi kruzivymi pohybmi . po dlzke krku som pouzila celu ruku a par krat presla po nom. Pomaly  zostupujem  k ramenam. Masirujem   striedavo jedno rameno a potom druhe. Prechadzam  rukami medzi  lopatkami Pomaly  schadzam  k tvojim bokom a jemne masyrujem od stredu raz na jednu a raz na druhu stranu. Krasne jemne kruzivymi pohybmi. Pokracujem nizsie, az k tvojim jemnym jamkam dolu nad ritkou. Jemnymi kruzivymi pohybmi pekne si ta vychutnavam.


Schadzam na ritku a vychadzam do polovice chrbata a nazad.mierne sa o teba otieram.  Opakujem to niekolko krat a posuvam sa po tvijich stehnech dalej dolu ku kolenam. Pridam trosku emulzie a natieram najskor jednu a potom druhu nohu . jemnucko ti vtlacam emulziu do stehenych svalov a pohybujem sa raz jednou ,raz druhou rukov a raz oboma naraz..----citis tu ulavu? ----
Posuvam sa k tvojim chodidlam . Niekolo krat prejdem rukami po lytkach a az ku koncekom prstov. Kazdy zvlast jemne prejdem palcami a aj celeou rukou a zase prstami .----pod otoc sa ---tisko sveholim ----aby som nenarisila tvoj pokoj.--- Otacas sa . ----aaach a to co sa deje ?? dodavam s usmevom. ---to ty. Ta tvoja masaz....hovoris    mi,---ja len ticho relaxujem, -----pokracuj.----- Povedal  si tym sibalsky jemnym usmevom . ---no dobre tak ako povies , ideme dalej.


Idem pomaly ku kolenam a rozotieram po celej dlzke umulziu .  Klacim cez teba na kolenach a posuvam sa vyssie ku stehnam a pokracujem.  Jemne ta hladim od kolien vyssie az sa dotykam tvojich vajicok. Citim tvoje jemne zachvevy. Oci mas mierne privrete ale to ti nebrani divat sa mi do vystrihu. Sklanam sa nad tebou a jemne po vnutornej strane stehna zachadzam raz k jednemu a raz k druhemu vajicku. Tvoj vtak je vztyceny a caka ci sa aj jemu dostane pozornosti.


Nalejem si vonavy lubrikacny olejcek ma ruky . Krasne , opojne vonia, prevoniava celu izbu. Si vzruseny ale stale sa nechavas maznat . Moje vzruenie tiez malicko zacina stupat. Jemne sa ta dotykam tvojho nedockaveho vtaka. Chytam ho obidvoma rukami a rozotieram po nom olejcek. Stahujem predkozku......jednou rokou stahujem kozku az ku korenu ako sa len da a druhou palcom kruzim po zaludi. Znovu vytahujem kozku a pomaly ho stlacam a jemne akoby honim. A prisavam sa jemnucko ,skoro letmo sa dotykam jazykom. Neberiem ho cely do uzst iba kusoka a na malinku chvilku aby nevystrekol .
Pokracujem dalej v masazi ----Si sladky ked sa tak nechavas maznat a cakas co bude dalej. ----Idem kusok vyssie . Naklanam sa nad teba a tvoj vtak sa dotyka mojich prs. Hladim ti brusko a rozotietam emulziu a otieram sa o koncek tvojej pychy .Idem vyssie k tvojim prsnym svalom. Som uz nad tvojim tvrdym vzticenym vtakom .  Nadvihla som sa aby som sa posunula a dociahla lepsie na tvoje ramena. Jaaaaaj---To uz som citila ako do mna vchadzas a zaliala na horucava. Krasny pocit mnou preletel. Nadherne sa uvolnujem a ty pomalymi jemnymi pohybmi  vchadzas do mna hlbsie. ---aaaach---vydala som zo seba jemny ston a uzivala si ten pocit co  mi sposobujes . Jemne sa dotykas mojich prs. Hras  sa a ochutnavas  ceresnicky co stvrdli na nich .  Tvoj vtak uz silnejsie naraza. Ritkuo  pohbujes a podvihujes si ma a ten krasny pocit som chcela mat co najdlhsie.


Pohybujem sa na tebe ako ked jazdim na konikovi . Pohybujem sa hore a dolu. Vchadzas  a vychadzas zo mna. ------Citis tu nadheru?-----aaach -----neprestavaj------Krasne ti ho honim v sebe. Naduva sa a zvecsuje. Moja jaskynka pusta stavicku je krasne mokra. Citim,ze uz dolho nemozem  odolavat . Ty uz tiez  budes.--- Chcem mat tvoju stavicku na mojom bruchu----hovoris i a  vchadzas  do mna hlbsie. -mas ju ,je len tvoja ------ stonam  . Pevnejsie si ma chytil za boky a tak nadherne do mna vchadzas, dorazas. ----Aaach mas krasne velke prsia,------ jaskynka horuca------plieskas ma jemnucko po zadku a stlacas mi ho, si uz cely vo mne az po koren, sedim na tebe ----------hraj sa s prsami nech sa mozem divat ake su krasne. --------aaaaach ----oooooj -------poood ---ano ,tak sa mi to paci.----------pokracuj laska--------viem,ze to mas takto rad--------poood zrychluj, -------aaano----aaach ---------zrychlujem-------citim tvoje prsty stlacene na mojom zadku.tisko vykriknem od slastnej bolesti,------- jooooj -----citim ako do mna striekas tvoje horuce semeno, ktore si nazbieral len pre mna pocas masaze,----- aaach ----aaaano---------aaaano------ozyva  sa z nasich ust sucastne.---si sladky .---povedala som tisko a  ty si mi dal bozk.-------lez tisko -----sepkas mi -------vychutnavaj  si tu chvilku..................si sladky ,vies to ????------------.po chvilke ,ktoru sme potrebovali si ma jemnucko polozil na postel...............


Posepol si mi aby sme si vymenili pozicie-----------ty budes poslusna a ja ti urobim masaz---------och-presla po mne iskra elektriky.----odbehnem do kupelky ---sepla som a uz ma nebolo. ked som prisla kazal si mi lahnut si cez postel a odisiel si do kupelne. Vratil si sa cerstvy navonany a tvoj vtak akoby vedel,ze dnes ma svoj den.
Lezim na bruchu a ty  mi nanasas emulziu rukami na plecia . robis mi potesenie. Uvolnujem sa a oodavam sa tvojim rukam do opatery. Krasne mi uvolnujes svalstvo .blizis sa k ritke a zachadzas mi medzi polky . div ,ze nejacim od rozkose. -----juuuuj -----masaz,milacik-------pokracuj----. Pokracujes  po mojich nohach az k prstom.


----otoc sa ,---hovoris mi. Otacam sa a tvoj vtak je tak krasne zdureny. ----och----.----este si pockaj ---nebud taka nenasytna----- karhas ma. Stal si si ku mojej hlave, ktora mi mierne visela z postele. Divam sa na tvojho vtaka a mam chut si ho dat uz do ust. Natieras  si si ruky umulziou a davas mi ich na ramena.  Stojis nado mnou v predklone ,Tvoj vtak mi hladi do oci a ty si uz na mojich prsiach.mala som co robit aby som sa od vzrusenia neurobila.krusis rukami po nich zrazu sa zohynas a jazykom skusas tvrdost mojej bradavky.----aaach -------vydral sa mi hlboky hlasny ston z ust . to uz  som mala tvojho krasavca v mojich ustach. Nerozladil si sa ,pokracujes dalej.


Jemne ti ho drazdim jazykom a pridrzam si ho rukou. Stahujem predkozku . olizujem ti ho okolo zachadzam k spicke. Rajcuje ta to. Citim aky je horuci. Pomaly sa presuvaj k mojej jamke na pupku,,,a tvoj vtak sa dobija hlbsie do mojich ust.uzivam si tvoje tiche stony. Drazdia moje vsetky moje zmysli.
Pomaly  ma posuvas dalej na posteli . Klacis dalej nado mnou a schadzas dalej  k mojej jaskynke . vchadza do mojho lona rukou a prstami sa dotykas uz vchodu do nej. Robis si priestor aby si mohol vojst do nej jazykom. Vycutnavam si tu rozkos co mi sposobuje tvoj vtak v mojich ustach a tvoj jazyk v mojej jaskynke. ----ooj--- zacinas sa pohybovat a ladit tak pohyby a ja saliem si sladky,pokracuj a chcem ochutnat co skryvas vo vrecuskach.

Olizujes ma a skumas zahyby mojej jaskynky. Prstom mi steklis klitoris.  -----aaaach ------pokracuuuuuj--------Ja ti dobolim napit sa zo mna. Z mojej cistej studnicky plnej sladkeho nektariku. Vychytnaj si ma ako si ja vychutnavam teba....citim ako ti v tvojom  krasavcovi pulzuje silnejsie krv. Naduva sa ,nabera velkost. Ja stonam od rozkose,co mi sposobujes. -----aaaach -------poood, prosim------------je to nadhrne co stvaras--------.slastny krc ma ruti  divoko do vysav vesmiru...........aaaaano--------aaach-------nestacila som dalsi vykrik. To uz sa zo mna rutila stavicka rovno na tvoj jazyk. Vuchutnavas si ma. Vycuckavas vseko,aby neostala ani naj mensia kvapka. Som ako v divokom tanci na zeravych uhlikoch.


To uz uticha vo mne ten slastny pozitok, ked zacitim ako sa jemnucko netas a stonas. Nadvihujes sa a zasuvas mi vtaka trosku hlbsie do krku . tvoje pohyby sa mierne zrychluju . prud tepleho semena sa ruti do mojich ust a zaplna ich sladkastym horucim mokom. ------Mnaaaaaaaam ---- sladucky----prehltam a kym nie je pekne olizany nepustam ti ho z ust. Tvoje stony utichaju a padas vedla mna na postel....................  



autor: Kvetka



Ako hodnotíte túto poviedku?

najlepšie najlepšie    [   1 | 2 | 3 | 4 | 5   ]    najhoršie najhoršie





sex naživo


dalšie dievčata na sex cez telefón >>