Erotická poviedka

Moulin Road

Do miestnosti padali lúče ranného slnka cez polámané žalúzie.

Boli to také tie dni, kedy ráno vstanem a mám celého sveta dosť. Najradšej by som sa prebudil o niekoľko dní neskôr. 

Načiahol som sa po nedopitú fľašku piva z večera, niečo si odpil a buchol ňou do stola.

Býval som na West moulin road v Anglicku a nežil som si až tak zle.

Z postele som videl rovno na hlavnú ulicu, po ktorej blúdili ľudia od rána tak do piatej večera. Potom už bolo mŕtvo až do ďalšieho dňa.

Ľudia sa tu prechádzali po uliciach, pozerali do veľkých výkladov a len tak zabíjali čas, zatiaľ čo ja som hnil v byte so spoločnou sprchou, hajzlom a ďalšími štyrmi ľudmi.

Nebolo to až také zlé, keď som si odmyslel tú sprchu, na ktorú som musel čakať každé ráno asi hodinu.

Osprchoval som sa, zjedol niečo malé z chladničky, otvoril si pivo a sedel za špinavým stolom, vedľa ktorého bolo vedro plné vody. Strop bol celý premočený, pravdepodobne to bol výsledok celej noci.

Po niekoľkých pivách som vyšiel von. Nemyslím si, že je až tak zlé sa pripiť predtým než vyjdem von. Bolo mi vtedy viac vecí ukradnutých, hlavne tie, ktoré ma denno-denne vytáčali.

Rád som sedával v bare Port of bar. Bol to podnik kúsok od bytu a vačšinu času tam nikto nebol. To je asi to, čo mi vyhovovalo najviac.

Stoly boli popraskané a sem-tam sa na nich objavovali bledšie kolečká od pohárov. Počas svojho života som prešiel niekoľko barov, ale vždy ma najviac priťahovali bary tohto typu. Nič naškrobené, čísté a krásne. Práve naopak - špinavé, plné dymu a útulné.

Sedel som na bare, pil polliter a nič ma netrápilo. Ani to, že v peňaženke som mal sotva na pár pív a jedlo. Nie že by som nežil alebo nechcel žiť zodpovedný život, ale príliš starostí zapríčinuje príliš veľa stresu, ten zase nevysporiadanosť, a tá problémy, a problémy trápenie, a neskôr sa nájde nejeden chudák, ktorý tomu podľahne.

Tak som si povedal jedného dna dosť, a skúsil som to bez starostí.

V totmo bare pracovala Chloe, ktorá ma vždy vítala už s pohárom na bare. Chloe bolo typické írske dievča.

Kučeravá, ryšavá a pehy kam oko dohliadlo. No narozdiel od ostatných íriek mala dokonalú postavu. Keď roznášala pitie, nejden sa za ňou otáčal. Chlapi si však k nej vôbec nedovoľovali. Vedela sa obrániť, prípadne zavolala chlapov od šéfovej ochranky a bolo po srande.

Chloe sa oprela oproti mne, jej kučeravé dlhé vlasy sa jemne dotýkali baru a pozerala na mňa.

"Vieš si predstaviť, že by si inak trávil čas ako tu? Nie že by som nebola rada, že si tu, ale mohol by si mať na viac ako sa ožierať každý deň."

"To by som mohol," povedal som úprimne,"aj som nad tým premýšľal párkrát, ale keď pijem vzďaľujem sa svojmu ja a dokážem zniesť oveľa viac. Samozrejme, pokiaľ neprekročím svoju hranicu. Potom už som neznesiteľný a vždy ráno sa tak desať minút nenávidím. Zvyšných niekoľko hodín si nahovárám, že je to môj život a jebať všetkých, ktorým sa nepáči. Tak isto ani ja nikomu nehovorím ako má žiť, tak prečo by som to mal prijímať ja."

Pozerala na mňa a naliala nám obom rum. 

"Tak na tých ranných desať minút", povedala a vypila do dna.

Nahla sa cez bar a dala mi jazyk do úst. Nebolo to zlé ,tak som to opätoval. Chutila po rume a mäte. 

Usmiala sa na mňa a odišla. Prezeral som si opadanú omietku baru, skrachovalcov a okná, ktoré nikto neumýval tak dlho, že bolo len veľmi tažko cez ne vidieť.

Otvorili sa dvere a do baru prišli dve ženy a jeden chlap. Sadli si neďaleko mňa. Sledoval som jednu z nich, mala dlhšie tmavšie vlasy a dokonalý zadok v tesných šatách. Myslím, že títo ľudia sem nepatrili, alebo sa apoň nepodobali na stálych hostí.

Urastený chlap išiel na bar kúpiť drink a snedé dievča s tmavými vlasmi si so mnou vymieňalo pohľady.

Otočila sa smerom ku mne a roztiahla nohy. Mala priehľadné biele čipkované prádlo. Prešla si prstami medzi nohy a následne na prsia. Zahryzla si do pier a uprene na mňa hľadela. Stiahla nohy, keď si urastený chlap sadol medzi ne. Začali piť.

Chloe prešla okolo baru a chytila ma za vtáka. Usmiala sa, pozrela mi do očí a stratila sa niekde vzadu za závesom.

Odišiel som na záchod. Keď som si umýval ruky prišlo to dievča. Strčila mi do úst ukazovák a stiahla si nohavičky. Zdvihla ich a vložila do môjho vrecka. Kľakla si, vytiahla mi vtáka a strčila raz do úst. Postavila sa, oblizla moje prsty a strčila si ich medzi nohy. Mala ju tak vlhkú a vyholenú. Vytiahla prsty von a znovu si ich dala do úst. Otočila sa a odišla preč. Bol som tak nadržaný, no nič iné mi nezostávalo, len to nechať tak. Sadol som si opäť za bar a vypýtal ďalší polliter. Obzrel som sa za tou tmavovláskou. Hlasno sa rozprávala s dievčaťom oproti, no žmurkla na mňa.

Pil som do neskorej noci. Príliš veľa ľudí tam už nezostalo. Dievčatá s chlapom boli dávno preč a štamgasti sa vymenili tak asi dvakrát. 

"Myslíš, že som si nevšimla, že si bol na záchode s tou ženou?" povedala Chloe krátko pred polnocou.

"Ale nemyslím si, že si ju šukal, na to ste tam boli veľmi krátko."

Obišla bar, rozopla mi nohavice, vytiahla ho von a prešla po ňom jazykom. 

"Ale ja by som si ho vedala vychutnať", povedala a zastrčila mi ho naspať.

V bare skoro nikoho nebolo, a ten kto tam bol, si hľadel svojho alebo pil.

Postavil som sa, prešiel za bar a zobral Chloe dozadu.

Položil som ju na stôl a stiahol jej nohavice. Mala vyholený pásik. Pravdepodobne som perverzné prasa, ale vždy ma to vzrušovalo viac.

Pobozkal som ju na stehno a išiel nižšie. Jazykom som jej začal dráždiť klitoris, išiel som ešte nižšie a strčil jej tam celý jazyk.

Vzdychala a chytala si bradavky. Držal som ju za boky a jazyk zabáral čo najhlbšie. Jej prsty mi brázdili vlasy a raz za čas mi ich silno potiahla.

Vytiahol som jazky a dookola olízal pysky a znovu som jej ho strčil dovnútra.

Pevne ma pri tom držala nohami a vzrušene vzdychala. Bol som tak veľmi nadržaný a vedel som, že ona tiež. Škriabala ma po chrbáte, ale neprestával som.

Strčil som jej tam tri prsty. Vzdychla tak, že to muselo byť počuť až dopredu.

Vyzliekol som jej tričko a bozkával jej prsia. Hrýzol bradavky a robil ju prstami. Otočil som si ju chrbtom, potiahol za vlasy a moje prsty vošli dovnútra ešte viac. Chloe vykríkla. Rozťahoval som jej zadok a prstami brázdil dovnútra a von. Keď som zasunul prsty poslednykrát, tak vzdychla ešte hlasnejšie a urobila sa.

Nohami ma stisla jemnejšie a jej telo sa uvoľnilo. Postavil som sa, môj vták stál tiež, ale odišiel som dopredu k baru.

Z fľašky na bare som si nalial drink, vypil a odišiel domov.



autor: Adam Gabriel



Ako hodnotíte túto poviedku?

najlepšie najlepšie    [   1 | 2 | 3 | 4 | 5   ]    najhoršie najhoršie





sex naživo


dalšie dievčata na sex cez telefón >>