Erotická poviedka

Denise

Vonku snežilo tak, že nebolo vidieť ani na krok. Preberali sme objednávky pre jednu firmu spolu s Monikou, ktorú som stretol jedného večera niekde vonku, zostali sme kamarátmi a neskôr sme pracovali pre tú istu firmu. Monika bola pevnejšej postavy, mala obrovské prsia a zadok.Do tváre bola veľmi sympatická.

Prechádzali sme cez snehové záveje, piršli na poštu a odovzdali zásielku. To bola naša celodenná práca. Cestou späť z pošty sme nasadli na vlak smerom do mesta, kde sme  obaja bývali. Táto práca nebola nijak výnimočná, ale ani náročná. Kedže som nepracoval nikde, tak som raz za čas odoslal zásielky pre firmu a mal som vystarané na niekoľko dní.

"Na zdravie," prípíjali sme si v jednom bare o pol jednej poobede s pivom. Myslím, že ani Monika nemala prácu a žila štýlom ako ja. Dopili sme pivá a barmanka, ktorá sa poznala s Monikou nám priniesla ďalšie.

"Som Denise," podala mi ruku. Mala krásne dlhé vlasy ružovej farby a pár tetovaní.

Dievča útlej postavy, no zato pekne tvarovanej. Mala asi tak meter šesťdesiat, pekné prsia a zadok.

"Adam," teší ma. Prisadla si k nám, otvorila si pivo a pila s nami.

"Ako ide firma?" spýtala sa.

"Myslím, že asi dobre, keď ma nechcú nechať na pokoji a musím niekoľkokrát do týždňa vyjsť von z bytu kvôli nim. A ja mám vcelku rád čierne dni, kedy nemusím ani len vyjsť z postele, a keď už to spravím, tak len pre záchod a pivo."

"Ja som naopak rada vonku," povedala Denise a usmiala sa na mňa. 

"Rada sa prechádzam v obchode a nakupujem rozne makeup-y a tiene. Keď nepracujem tu, tak pracujem ako vizážistka."

Dopili sme asi ďalšie dve-tri pivá a odišli sme von.

"Večer sa stretneme a ideme na pivo s Denise, čo ty nato?" spýtala sa Monika.

"Môže byť," odpovedal som a pomaly som sa odoberal domov.

"Tak ahoj", povedala Monika, "o piatej tu."

"Jasné," potvrdil som a odišiel.

Doma som si dal sprchu, dve pivá a steak.

Vyšiel som von a po chvíli som sa stretol s Monikou, ktorá už bola s Denise.

Denise vyzerala ešte lepšie ako predtým. Mala prilehavé modré nohavice a tričko s výstrihom, ktoré jej obopínalo celú hruď. Vyzerala veľmi dobre a príťažlivo.

Sadli sme si do podniku a pili jedno pivo za druhým, vodku a colu, cigarety a zasa naspäť pivo. Pili sme tak do pol tretej rána.

"Myslíš, že Quarter pack je kapela, ktorá dokáže preraziť?" spýtala sa Denise. Mal som už vcelku dosť na to, aby som premýšľal. "Možno áno, možno nie, príliš sa nestarám do vecí, ktoré idú mimo mňa."

Zahľadela sa na mňa, potiahla si z cigarety, vydýchla dym a vypila vodku dodna.

Už pri treťom rozliatom pohári a rozbitom popolníku sme usúdili, že by sme mali ísť domov.

Denise nebola z mesta, tak som sa ponúkol, že môže prespať u mňa. Monika neprotestovala a Denise tak isto nie. A tak som ju zobral k sebe domov.

Osprchovala sa, ja som si dal zatiaľ ďalšie pivo a sedel na balkóne. Vyšla zahalená len v uteráku a zapálila si cigaretu. Pozrel som do jej modrých očí, zobral jej cigaretu z úst, potiahol si a vydýchol niekam do vetra.

Dopili sme pivo a išli do postele. Otočil som sa k nej a pobozkal som ju na pery. Pozerala na mňa a chytila ma oboma rukami za tvár. Vrátila mi pusu naspäť a vyzliekala mi pritom tričko. Vášnivo sme sa bozkávali a vyzliekali sa. Bozkával som jej prsia, ktoré mala na jej postavu dosť veľké a pevné. Pomaly som prešiel nižšie a jazykom som jej lízal prsia a zahryzol do bradavky. Vzdychla na celý byt a odtiahla mi hlavu. Pozeral som na ňu a opäť som ju začal bozkávať.Strčila ho do seba a začal som ju šukať, čo to dalo. Ležala na chrbte a nahlas vzdychala, pri čom mi ho pevne držala. Potom sa postavila na štyri a opieral som sa do nej zozadu. V pästiach pritom pevne zvierala podhlavnú podušku. Bozkával som ju na chrbát a hrýzol do ramien, zatiaľ čo ona metala ružovými vlasmi. Chytil som ju za ne, omotal okolo zápästia a potiahol. Ťahal som ju z vlasy a šukal koľko sa do nej vošlo. Neskôr som si ľahol na chrbát ja a ona sa posadila na mňa. Jej prsia sa pohybovali z hora na dol a ja som ju držal za zadok. Prirážala a ja som si uvedomoval, že je to možno prvý a poslednýkrát, ale stálo to za to. Lampa z chodby osvetľovala jej tetovania a poletovanie vlasov vo vzduchu. Držal som ju za zadok a pozeral do jej očí, pričom ona do mojich. Nemyslím, že v tom bola nejaká spojitosť.

Skôr sme chceli len sex a podarilo sa nám to. Poslednýkrát som prirážal zozadu a držal ju za prsia, vzdychala a ja tak isto, všetci susedia museli vedieť, čo sa práve deje, keďže boli pravdepodobne štyri hodiny ráno. Pomaly som cítil, že budem.Vytiahol som ho, a postriekal jej celý zadok a chrbát.

Položil som sa na bok postele, ľahla si ku mne a pobozkala ma.

Pozerali sme si do očí a zaspali. Ráno nás vytrhol zo spánku budík, ktorý si nadstavila, aby vedela, kedy má ísť do práce.

Odprevadil som ju, zabuchol dvere na spálni a zaspal.

  

 



autor: Adam Gabriel



Ako hodnotíte túto poviedku?

najlepšie najlepšie    [   1 | 2 | 3 | 4 | 5   ]    najhoršie najhoršie





sex naživo


dalšie dievčata na sex cez telefón >>