Erotická poviedka

Neskutočné, ale stalo sa II.

Pokračovanie poviedky Neskutočné, ale stalo sa

John vyvrcholil vo mne, neberiem anti ani sa inak nechránim, milovala som sa s ním na riziko, jeho semeno v prudkých nárazoch prúdilo do mojej roztúženej jaskynky. Ach, John čo si to urobil stenala som, ale od rozkoše som nechcela, aby ten horúci mok lásky prestal tiecť do mňa. Strácala som kontrolu na sebou, čo sa to so mnou deje, celá som sa triasla, cítila som veľmi silné záchvevy až sa mi zatmelo pred očami. Z neskutočného opojenia som sa pomaly prebrala na jemné bozky svojho neskutočného milenca.

Chcela som aby ešte pokračoval, ale bolo mi zima aj napriek tomu vášnivému milovaniu, ešte chvíľu sme sa bozkávali, potom som mu povedala aby sme išli dnu. Vtedy som uvidela že sa Adita rovnako ako ja, ešte miluje s mojím manželom až sa more vlnilo okolo nich. Adita je neskutočne pekná na černošku, ale je pravda že ona je iba čierna, ale Európanka. Pomaly sme išli na breh, aby sme ich nerušili, keď Adita skĺzla z môjho manžela do mora a išli za nami. Na brehu sme už každý s vlastným partnerom, pomaly išli k ich bungalovu. Manžel vedel aké to bude riziko s černochom, ale nemal nič proti tomu, pretože on sa chcel milovať s jeho gazelou, ale s týmto určite nepočítal.

Opýtal sa ma, čo to bolo za výkriky nie, och nie, čo si to urobil. Musela som s pravdou von, manžel aj keď sa snažil byť potichu, Adita ho počula že sa na niečom dohadujeme. Opýtala sa či je všetko v poriadku, manžel odpovedal že je. Ale ona vedela že nie je, lebo keď sme prišli k nim, pozerala sa na mňa s takou otázkou v očiach. John hneď ponalieval whisky a potom sme sa išli osprchovať, ja s ňou a oni spolu, keďže mali dve kúpeľne. Adita ma hneď podrobila výsluchu a keď som jej povedala že sme to robili naplno a ja sa nechránim, tak prevracala oči. Vraj prečo som Johnovi nepovedala že nesmie. Ale ja som mu to povedala, ale asi mi nerozumel, lebo ja neviem dobre po anglicky a pri tom vzrušení som možno aj povedala že to chcem, neviem. Ach ty si taká milá, povedala mi Adita, na teba sa ani hnevať nedá, ale neboj sa všetko bude v poriadku.

Celá natešená som jej dala od pusu, hroty bradaviek sa nás pri tom jemne dotkli a ako keby mnou prebehla iskra. Obidve sme sa zarazili a pozerali si chvíľu do očí. Adita sa usmiala poď, ideme sa umývať povedala koketne. Otočila ma, zobrala hubku a keď ju napenila začala mi pomaly umývať chrbát, nebolo umývanie ale skôr maznanie. Vôbec mi to nebolo nepríjemné a nechala som ju aby pokračovala, príjemne ma to vzrušovalo. Pustila hubku a moje prsia sa ocitli v jej dlaniach, bolo to také nežné, potom jednou rukou pomaly prešla k mojej buchtičke a hladkala môj pristrihnutý kožuštek. Nikdy sa ma žena takto nedotýkala a už vôbec nie mojej myšičky.

Zatvorila som slastne oči a vychutnávala som si jej jemnosť, vedela ako sa ma má dotýkať. Otočila som sa k nej, pozerajúc sa do jej očí sme ako na povel, obidve zvesili plášte a hodili ich na zem. Ľahla som si na ne, ona ma nežne bozkávala a cmúľala mi bradavky, pomaly sa presunula medzi moje nohy a keď jej jazyk brázdil v jarčeku mojej mušličky, som myslela, že mi exploduje vnútro. Vsunula mi dva prsty tam, kde bol pred chvíľou jej manžel a začala ma dráždiť, netrvalo dlho a ja som vybuchla ako sopka, to bola erupcia slasti, chvela som sa rozkošou a ona ma pritom nežne bozkávala. Keď som sa upokojila všetko som jej oplatila rovnako, fascinovala ma jej hebká pokožka, keď som bozkávala a lízala jej mušličku, ktorú pre zmenu miloval môj manžel, aj Adita bola veľmi vzrušená a polohlasne vzdychala, bála som sa aby to nepočuli naši manželia a nepristihli nás, ako si navzájom prejavujeme nežnosti, ktoré sú iné ako s mužom. Rýchlym kmitaním môjho jazyka po jej klitorise a prstom v jej jaskynke sa Adita tak vzrušila, že sa až prehýbala ,ako podvihovala svoje lono. Keď som zacítila chuť jej lona, vedela som, že som ju taktiež doviedla do raja rozkoše.

Rýchlo sme sa osprchovali a s jemným úsmevom o ktorom sme vedeli iba my dve čo ho zapríčinilo, sme prišli k našim polovičkám. Ani jednej z nás nenapadlo sadnúť si k vlastnému manželovi, pretože sme vedeli, že aj keď to bolo v mori super, na pohovke alebo posteli to bude ešte lepšie. Hlavne som sa tešila na pohľad ako jeho veľký čierny úd vniká do mňa, bude to na odpadnutie od rozkoše...........



autor: mira



Ako hodnotíte túto poviedku?

najlepšie najlepšie    [   1 | 2 | 3 | 4 | 5   ]    najhoršie najhoršie





sex naživo


dalšie dievčata na sex cez telefón >>