Erotická poviedka

Plaváreň II.

A zase raz na plavárni. Neviem či chodím na nejakú extra erotickú plaváreň, alebo tam len chodia devy okukovať chlapov, túžiac, že z toho niečo kápne. Každopádne sobota poobedie, šesť ľudí v bazéne, čiže každému pripadá jedna dráha. Štyria chlapíci, jedna slečna plnších tvarov s bujným poprsím a ja. Nejak sa miesta v dráhach utriasli tak, že slečna bola v krajnej dráhe a ja vedľa nej. Plávem prsia a vždy keď ide okolo mňa, tak pod vodou cez plavecké okuliare spočinie pohľad na jej tele.

Hmm takže ja som ten, čo očumuje ženy, pomyslel som si. Ale nedalo sa tomu vyhnúť. Jej prsia uveznené v hornom diely plaviek, sa každým pohybom chceli dostať von. Prsné dvorce na mňa vykúkali, akoby som bol ich starý známi. Zakaždým keď doplávala dĺžku, si podprsenku napravila, aby náhodou nepohoršovala okolie. A tak sa míňala jedna dĺžka za druhou, zakaždým prsia na mňa mrkli a ja potešený som plával ďalej. Keď som sa chystal zavŕšiť 50 metrov, najrýchlejšie ako inokedy samozrejme, vidím ako slečna sa drží odrazového mostíka a nohami krúži popod hladinu vody. Tu sa mi naskytol pohľad na jej kundičku v plavkách. Bola krásne zarezaná. Stoickým kľudom som doplával, otočil sa, odrazil a pokračoval vo svojom tempe.

Keď som sa k nej opäť blížil, robila to isté, len plavky už mala odhrnuté do strany a jej fešanda na mňa kukala akoby sa nič nedialo. Opäť som to odignoroval. Po tretej dĺžke už mala jednu ruku na nej a prstom si do nej zachádzala. To už ani môj penis neostal kľudný a začal sa toporiť. Vynoril som sa pri nej, dal som si dole okuliare, bez slova sa k nej pritisol a ona ma objala nohami. Začala sa mi oňho pomaly trieť. Nad hladinou sme na sebe nedali nič znať, len sme sa uprene pozerali jeden druhému do očí.

Keď začala zrýchlovať, dal som jej nohy zo mňa dole a plával na druhú stranu. Vydala sa za mnou ako lačná piraňa. Doplával som prvý na druhú stranu. Blížila sa ku mňe a asi meter odomňa spravila veľký nádych a ponorila sa. Cítil som, ako mi cez plavky hryzie penis. Poodrhrnula ich a môj fešák na ňu vykukol. Jej pery sa s ním chvílu láskali a keď jej došiel vzduch, vynorila sa, pritisla na mňa a zasunula si ho do kundičky. To ma prebralo z sexuálneho opojenia a obzrel som sa okolo seba. Našťastie sme tu už neboli šiesti, ale len my dvaja a jeden starýk, ktorý plával na opačnej strane bazénu. Opäť si ma chytila nohami a nenápadne začala prirážať. Očividne ju to nesmierne vzručovalo, lebo sa za malú chvílu spravila.

 Zosadla z neho, odplávala ku kraju, obzrela sa na mňa a štýlom modelečky vyšla z bazéna a stratila sa v ženských šatniach. 



autor: Poét



Ako hodnotíte túto poviedku?

najlepšie najlepšie    [   1 | 2 | 3 | 4 | 5   ]    najhoršie najhoršie





sex naživo


dalšie dievčata na sex cez telefón >>