Erotická poviedka

Plaváreň

Odplával som si svoj klasický kilometer.  Dnes som meškal a tak mi to trvalo až do konca otváracích hodín. V bazéne už nik neostal, iba plavčík na mňa hodil pohľad, že by som už mohol odísť. Tak som si vzal uterák z lavičky a vybral sa do sprchy. Po vojdení do šatne som tam bol sám. Dvere von na chodbu boli poodchýlené, ale neunúval som sa ich zatvoriť. Keď niekoho nevychovali, aby za sebou zatvoril dvere, ja som to za neho robiť nemienil.

Ako som tam stál, nahý a sušil sa uterákom, periférne som zahliadol, ako v škáre otvorených dverí sa na mňa pozerajú dve dievčatá. Tváril som sa, že ich nevidím. Keď už ma pozorujú, tak im aj niečo ukážem, pomyslel som si. Otočil som sa smerom k nim, tak aby mi videli na môjho tešitela  a pokračoval som v utieraní. Pár krát som si prešiel aj po ňom tak, že sa volne komýsal sem a tam. Jemne som započuj dievčenský šepot. Rozprávali sa obdivne o mne. Podišiel som smerom k zrkadlu, ktoré bolo tesne vedľa dverí. To ich vyplašilo.

Mysleli si, že som ich zbadal a idem smerom k nim. Po chvíly, ako sa uistili, že som si ich nevšimol, pokračovali v špehovaní.  A tom som sa ja pred zrkadlom zo srandy predvádzal ako kulturista. Biceps tu, triceps tam. Chytil som sa za gule a prešiel som si rukou pár krát po prirodzení. To obe devy zmĺkli. Popravde ma to začínalo vzrušovať, v penise mi začalo pulzovať a stával sa stále väčším a väčším. Aniž by som sa na ne pozrel, som sa spýta "tak čo baby, páči sa vám?" "uhm" sa ozvalo nesmele. Poodchýlil som dvere a stál som tam pred nimi, so stoporeným vtákom v ruke a ich nesmelé oči mi ho uprene sledovali. "Poďte rýchlo dnu, kým vás niekto neuvidí, ako špehujete pánov v šatni. Rozpačito sa obzreli a vošli za mňou.

Chytil som ich ruky a položil naňho. Reflexivne začali pohybovať hore a dole a stále sa uprene pozerali na neho. Pousmial som sa a začal som ich hladit po prsiach, potom nižšie, až som skončim pri ich do legín oblečených kundičiek. Boli mäkké a príjemné. To už sa pozreli na mňa a na striedačku sme sa pobozkali. Sadol som si na lavičku a ony si predomňa klakli. Jedna mi ho začala fajčiť a druhá mi cumlala ukazovák. Prišlo mi to milé, ale vtipné. Očividne mala napozeraného veľa porna. Z kľaku som ju postavil, otočil, aby som si pozrel jej krásny zadoček. Trochu som ho premielal v rukách a potom som jej tie legíny stiahol. Druhá sa stále venovala môjmu fešákovi tak svedomito, že ani nevnímala, čo sa deje okolo nej. Naznačil  som jej, že chcem zmeniť polohu. Odtiahla sa a utrela si ústa.

Postavil som aj ju, stiahol legíny a lahol si na chrbát na lavičku. Fajčiarke som ukázal, aby si na mňa vysadla. Jej kundička sa oproti môjmu kyju zdala primalá, ale s prehladom ho pohltila. Vzlykla rozkošou. Druhá čakala, čo sa bude diať. Povedal som jej, nech si obkročmo sadne na moju tvár. Jej vlhká kundička chutila nádherne. Tvárila sa pri tom ako mnoho ďalších z filmov pre dospelých. Ale páčilo sa mi to. Jedna priráža o 106 a druhá tajne vzdychá, akoby za každý vzdych mala dostať euro. No to by nebol sex na verejnom mieste, keby nás niekto nevyrušil. Začul som ako po schodoch smerom k šatni niekto ide. Odhrnul som tie nádherky zo mňa a schoval ich do prezliekárne. Vo dverách sa zjavila recepčná. Ostala omámená pohľadom na mňa, ako tam stojím nahý so stoporeným kktom a čumím na ňu. "Čo moja" ozvalo sa zo mňa. "prepáčte, ale už máme zatvorené, môžete sa poponáhlať?" "ak mi s tým pomôžeš budem hneď", odpovedal som. "No to si zo mňa.....no ukážte teda, nech som skorej doma." Kľakla si ku mňe a začala mi ho náruživo fajčiť.

Postavil som sa tak, aby recepčná bola chrbtom k prezlierárni, kde sa skrývali moje predošlé labužníčky. Tie poodchýlili dvere a keď videli, že je bezpečné sa prekĺznuť von, neváhali. Zastavili sa pri odchode medzi dverami a sledovali ešte, ako ma recepčná fajčí. Pri tejto paráde mi to dlho netrvalo a spravil som sa jej do úsť. Trochu sa zakuckala, ale všetko pekne popapala. Usmial som sa na ňu a povedal "dík". Pozrel som sa k dverám a moje dve legínové devy tam už neboli. 



autor: poét



Ako hodnotíte túto poviedku?

najlepšie najlepšie    [   1 | 2 | 3 | 4 | 5   ]    najhoršie najhoršie





sex naživo


dalšie dievčata na sex cez telefón >>