Erotická poviedka

Úžasný víkend

Doteraz si to pamätám, ako keby to bolo dnes. Stalo sa to, keď som bola s kamarátkami na víkendovom školení. Bol to presnejšie druhý víkend z troch. Už na prvom školení som spoznala jedného úžasného chalana. Nádherné veľké hnedé oči, strapaté vlasy a neodolateľný úsmev.

Strašne sa mi zapáčil a keďže bol športovec, priťahoval ma o to viac. Každý jeho pohľad, úsmev, slovo, dotyk, no proste sa to nedalo ani opísať. Samozrejme večer sme sa všetci stretli na našej izbe. Niečo sme si vypili a veľmi sme sa bavili. Bolo nás tam asi sedem. Všetko prebiehalo výborne. Mala som chuť zapáliť si, tak som vyšla na balkón a o chvíľu na to prišiel za mnou on. Chvíľu sme sa rozprávali a potom ma objal zo zadu. Začal ma hladkať. Najprv na bruchu a potom na stehnách. Jeho pevné ruky stláčali môj zadok a nakoniec skončili v mojich nohavičkách. Bol tak neskutočne jemný a to ma strašne vzrušovalo. Cítila som jeho teplý dych na mojom krku a jeho tvrdý penis na mojom zadočku. Bolo mi jasné, že ho priťahujem tak isto, ako on mňa. Ale čo sa nestalo, na balkón si pribehli baby zapáliť a on sa vzdialil. O chvíľu sme si všetci posadali do izby a začali sme sa rozprávať. Ale keďže miesta bolo málo, tak som si nemala kam sadnúť. On sa mi ponúkol, aby som si sadla na neho. Samozrejme som súhlasila a neváhala som. Posadila som sa a on ma opäť začal hladkať na stehnách. Bolo to vážne úžasné.

Ešte chvíľu sme sa rozprávali a potom sa ma opýtal, či sa nepôjdeme pozrieť na jeho kamaráta, ktorý bol dosť opitý a už dávno spal. Ja som nenamietala a tak sme zišli dole po schodoch do jeho izby. Jeho kamarát tvrdo spal a on sa ma spýtal, či nemám náladu pozrieť si nejaký dobrý film. Moja odpoveď bola áno. Najprv si ľahol ku stene, ale povedala som mu, že nerada ležím na kraji postele, tak sme sa vymenili. Po pár minútach filmu sa mi zdalo, že zaspáva a tak som neváhala a začala som sa mu hrať s vlasmi. Asi 15 minút na to sa ma opýtal, či ten film vlastne pozerám a keďže ma absolútne nezaujímal tak vypol notebook a otočil sa ku mne. Bola som strašne nedočkavá a čakala som čo spraví. Jednou rukou ma začal hladkať po bruchu a druhú si vložil podomňa. Ja som samozrejme neváhala a začala som ho hladkať tiež. Srdce mi bilo tak rýchlo, že sa to nedá ani opísať. Začal mi sťahovať legíny a jeho ruka pomaly zachádzala do mojich nohavičiek. Jeho prsty ma začali dráždiť, boli nehorázne šikovné a tak som mu to oplácala vzdychaním do uška. Potom mi rozopol podprsenku a dráždil mi bradavky, najprv prstami a potom ústami. Moja túžba po ňom sa ešte viac zvýšila. Pomyslela som si, že prišla rada na mňa ale on sa pomaličky jazykom presúval stále nižšie a nižšie. Bol tak neskutočne jemný a hral sa s celým mojim telom. Toto všetko som mu samozrejme oplatila.

Jeho penis bol tvrdý ako skala a to ma ešte viac vzrušovalo. Začala som mu rozopínať opasok a rifle a vtedy som zistila, že na sebe nemá žiadne boxerky. Jeho dotyky boli čo raz intenzívnejšie a dával mi najavo, že všetko čo robím, sa mu páči. Nežne mi zašepkal do ucha a opýtal sa ma: "Ako veľmi ma chceš?" a ja som mu odpovedala zo slovami: "Ani si nevieš predstaviť, akú strašnú chuť mám na teba." Vytiahol kondóm a podal mi ho zo slovami: "Ukáž, čo vieš." Natiahla som mu ho na penis a v tom momente zo mňa strhol nohavičky a zobral si ma na seba. Pomaly mi ho tam začal vsúvať, bola som tak strašne vlhká, že dnu išiel veľmi ľahko. Cítila som celé jeho telo na tom mojom. Každý jeho pohyb bol čoraz intenzívnejší. Ťahala som ho za vlasy a nechtami som sa zarývala do jeho mohutného chrbta. Po chvíli navrhol zmenu polohy a mne to vyhovovalo. Bolo príjemné pozerať sa na jeho telo a popritom držať jeho svalnaté ruky. Zašepkal mi do ucha, že sa mi chce vystriekať na prsia. Nenamietala som. O chvíľu zo mňa vytiahol penis, stiahol kondóm a urobil sa mi na prsia presne tak, ako to chcel.

Podal mi vreckovky a on sa išiel umyť do kúpelne. Lenže vreckovky mi nestačili tak som zbehla do kúpeľne aj ja. Umývala som si telo a on ma pritom nenápadne pozoroval. Poprosila som ho, aby mi podal uterák. On mi ho podal s tým jeho prekrásnym úsmevom. Vrátila som sa za ním do postele. Zakryl ma a znovu sme sa začali objímať a bozkávať. Nežným hlasom mi povedal, že má chuť na druhé kolo, ale ja som bola hrozne vyčerpaná. No nakoniec som sa prekonala a dovolila som mu vniknúť do mňa ešte raz. Aj napriek únave som si to užívala ešte viac. Bolo to kratšie, ale o to intenzívnejšie. Tentokrát sa urobil do kondómu. Po tichu sa ma opýtal: "Aspoň si sa uspokojila?" a na to som mu zo smiechom odpovedala: "Keby len raz!" Jeho to nesmierne potešilo a povzbudilo.

Chytil ma a začali sme sa rozprávať. Keďže ja milujem hrýzť pery, tak som do nášho rozhovoru zakomponovala aj to a on mi to oplácal stláčaním môjho zadočku. Takto sme sa hrali asi do piatej ráno až sme nakoniec v objatí zaspali. Ráno sme sa zobudili už okolo pol ôsmej a aj to nás zobudil jeho kamarát s kávou v ruke. Po zvyšok dňa sme sa na seba stále len usmievali. Už sa teším na ďaľšie školenie. Som zvedavá, ako to dopadne tentokrát. :)



autor: -



Ako hodnotíte túto poviedku?

najlepšie najlepšie    [   1 | 2 | 3 | 4 | 5   ]    najhoršie najhoršie





sex naživo


dalšie dievčata na sex cez telefón >>