Erotická poviedka

Prekvapenie pri kave

Sedela som na hojdacke a popijala kavu a vychutnavala si sobotny teply vecer , uz bolo mierne polosero , ked ma niekto vyrusil z mojich myslienok . Otvorila som a vo dverach stal sused od vedla, bol velmi pritazlivy muz, niekedy som  si  prestavovala   ake by  to bolo keby prisiel, ale vzdy som  ho len kutikom oka pozorovala  , aby si to nevsimol.  Stal teraz pred mojimi dverami a ja som sa zmohla len na male tiche  ,,prosim?,,

Pozrel na mna skumavym pohladom a vtedy som si vsimla , ze som polonaha , zahalena len do priesvitneho cipkoveho zupanu. V rychlosti som sa opytala ,,mozem pomoct,, pozrel este raz ,  akoby ho zaskocil obraz , ktory sa mu naskytol a nakoniec na poprosil o kavu, ze aby som sa nehnevala. Prisiel mu kamarat a on nema nic co by mu ponukol a tak sa osmelil zaklopat .

Usmiala som sa a kedze bol tak mily som mu navrhla nech ide na kavu a kolacik co som si kupila .Akoby cakal , ze ho pozvem . Pockala som pri otvorenych dverach a on pozval kamarata ku mne na kavu. Bol velmi dobre stavany , vysportovany, skratka sexi, az som malicko zvlhla a citila som na tvari jemny rumenec.

Uvarila som kavu a nadviazala pokojny rozhovor a tym trosku rosptylila dusivu atmosferu . Sedela som na kraji pohovky a vedla mna si prisadol jeho kamarat, on si sadol oproti do kresla, dival sa neustale na mna a ja som zacala byt trosku rozladena. Vsimol si to moj spolusediaci a jemne o mna zavadil rukou , povedal ,,uvolni sa,, ak sme prisli nevhod , tak radsej pojdeme.

Chcela som povedat ,, nic sa nedeje ,, a odist pre kolaciky co som zabudla na stoliku vedla v kuchunke ,  ako som vstavala nechtiac som zavadila o jeho nohu a dotkla sa jeho musnosti, aj v klude sa mi zdal velmi dobre stavany a to som sa uz len len , ze ovladla a nespadla na zem pred jeho nohami.

Asi si to vsimol, pozrel na mna svojim chtivym pohladol a jemne mi stiskal ruku ,ze mi s tymi kolacikmi pomoze. Vstal a siel za mnou, dotkol sa ma akoby nechtiac a ja som ani nezaprotestovala. Citil, ze som naladena na prijemnu chvilku , preto pokracoval . Chytil ma jemne zo zadu az mu prst vosiel medzi moje polovicky , sa zachvela som sa z toho  bude nasledovat.

Oprel ma o stol a pomaly zvliekal zo mna moj zupan a ja som sa ani nepohla od vzrusenia co nasledovalo. Presla mnou horucava , akoby niekto dobre zakuril. Chvilu sa pozeral ocami na moje krivky a potom sa ma jemne dotykal a hladil ma , ci je to naozaj to co vidi. Bola som jemne pootocena sklonil sa k mojej siji a pobozkal ma na krk, rukou mi sklzol k mojim bradavkam akoby sa uistoval ci su tvrde ako jeho penis co uz nevladal byt skryty v nohaviciach. Vytlacal sa von a nutil ho aby si ich uvolnil. Pomaly si ich rozopal a lezerne zvliekol zo seba tricko aby som sa divala aky je pekne opaleny.  Krasne vonal , neodolala som a dotkla som sa ho. Pokozku mal ocelovo hnedu , jemnu na dotyk a ked mu spadli nohavice  nizsie ,tak to bola  velka  nadhera , zalapala som po dychu a mimovolne som mu ho chytila do ruky a jemne stlacala .  Zacal sa pohybovat v mojej dlani ja slastne som sa oddavala jeho bozkom a jeho prsty klzali po mojej muslicke a znovu k mojim bradavkam, bola som ako v sne .

Zabudla som na kolaciky aj na to, ze nas pozoruje moj sused . Bola som ako omamena,  pomohla som mu z nohavic  a znovu  som sa dotkla jeho velkeho vtaka a slastne si olizla pery a tisko zastonala. Kruzila som palcom po jeho konceku a citila ako pusta kvapky mazlavej tekutiny aby sa trenie zjemnilo a sposobovalo mu rozkos a pozitok

To som uz na sebe citila drazdive hladkanie na prsach a jemne olizovanie na zadocku, vtedy som si uvedomila , ze som medzi dvoma nadrzanymi muzmi a drzim v kazdej ruke velkeho tvrdeho vtaka a hram sa s nimi.  Moja mysel uz nevnimala co sa deje . som sa vznasala niekde daleko v oblakoch zasypavana bozkami po celom tele.

Jeden ma drazdil v predu a druhy v zadu, bolo to akoby som bola v chapadlach chobotnice , nestihala som ani vnimat , ktory z nich na kam bozkava, hladi , ci olizuje. Jeden drzal moje prsia a nastavoval ich tomu druhemu za jemneho masyrovania,  ten ich olizoval a vsaval do seba ako by tam mal slastny mok,  ked som citila jedneho v mojom rozkroku ten druhy mi jemne hryzkal a cuckal moje bradavky nevedela som co sa so mnou deje.Ale  nevedela som prestart a akoby som chcela aby mi to robili stale a nikdy neprestali

Kamarat si uvolnil penis z mojich ruk a pomaly jazykom ochutnaval casti mojho tela a klzal nim nizsie a nizsie, az som citila ako sa jeho jazyk zabara do mojej vlhkej jaskynky a moj sused mi stiskal medzi prstami bradavku a ja som stonala od rozkose , ktoru mi sposobovali ich dotyky . Druha ruka sklzla k mojmu zadku a jeho prst mi jemne vtlacal do dierky hlbsie a  hlbsie a kruzil nim.  Pomaly  ma stlaca jemnym pohybom do predklonu . kamarat mi prstami presiel po olizanej mokrej muslicke a ako som sa sklanala dotykal sa mojich bradaviek az sa predo mna postavil tak , ze sa  moje usta dotkli jeho ozdoby,  mal ho zvlhnuty stavicka sa miesala z mojimi slinami.  Stiahol si predkozku , snazim sa ho drazdit  jazykom na zaludi .  Tisko zastonal a vtisol mi ho hlbsie do ust az som mala pocit ,ze sa nim zadusim .

Zacal v mojich ustach nim pohybovat a zrazu som citila uvolnenie v rozkroku. Na nalicku chvilku to kamarat vytiahol prsty z mojej ritky aby mohol do mna vojst . Pomaly  vsuval svoj velky penis do mojej jaskynky aby som citila ako mi ju roztahuje a vnara sa hlboko do nej cely .  Narazal na jej steny a kruzil vo mne, citila som akoby mi cele vnutro jaskynky horelo  v plamenoch . Moje usta aj picka mlaskali a ja som citila ako su zohrani a robia to velmi dobre, narazy silmeli a ja som pocula len tlkot mojho srdca a ich tlmene stonanie

Uz som vedela , ze dlho nedokazem si slastne uzivat tu rozkos a moja stavicka pojde prudom zo mna. To co som citila sa neda slovom opisat. Citila som ten tlak vo mne , penis v mojej picke bol ako zerave uhliky a jeho divoke narazy ma uistili o tom, ze nebudem sama co uz nedokaze udrzat tu silno stupajucu sopku  co sa derie na povrch hory.

To uz som citila mocne dunenie ako  sa zvecsie , ako pali a do mna spliecha .  Ten naraz jeho tekutiny prehlusoval rikot mojej lavy co sa drala von  a miesala sa s jeho semenom ako sliny s horucim semenom jeho kamarata co som v zapeti ucitila v ustach. Mal penis tak hlboko v mojech ustach , ze som citila ako spliecha na moje mandle  a ja som ho prehltala alo sladky medik.

Moja jaskynka bola ako v horucom kotli,  citila som ako zo mna pomaly poslednymi vystrekmi , vychadzali a prechadzali po mojom tele rukami akoby nieco hladali na co zabudli alebo este nebozkali ci neolizali. Bolo to velmi vzrusujuce ,  ja  som len tisko sepkala ,,ste sladky ,,este.....

Myslela som ,ze je koniec a dopijeme kavu , ktora medzitym vychladla, no mylila som sa , hladkanie neprestavalo a posuvali sme sa k pohovke kde si ma moj sused posadil na znovu  vztyceneho  vzruseneho a tvrdeho vtaka, myslela som, ze ma prevrtal skrz na skrz, ale ten pocit bol vzrusujuci a ja som na nom jazdila, kruzila a vlnila sa ako cln na rozburenej rieke. Natahoval mi moje bradavky , prisaval sa na ne a objimal ma a zasuval svoj tvrdy penis do mna . Mala som nim vyplnenu celu moju jaskynku . Ked ma nadvihoval , zasuval mi ho cely do vnutra , zakazdym sa mi moj zadok mierne vypucil, zacitila som ako mi kamarat bozkava a olizuje ritku a zachadza do otvoru jazykom a aj prstami .  Najskor som mala divny pocit ale to bola len chvilka , lebo mi tym sposobil nekonecnu rozkos az som vykrikla . Neprestaval bolo to slastne a tak divoke. Citila som jeho jazyk a prsty sucastne v ritke . Nevedela som, co mi sposobuje vacsiu rozkoz ci ten velky vtak vo mne a ci jazyk co mi olizuje ritku a jaskynku , v ktorej jazdi ten druhy.

Nestacila som sa spametat a ucitila som jemny tlak v druhom otvore , seplal neboj  ,,som jemny ,,a pomaly vchadzal, akoby ma otvaral pacidlom, stonala som , jemne kricala a nevedela som ci chcem aby prestal alebo aby pokracoval, sepkal ,,uvolni sa ,,

Bolo to nove , krasne , ocarujuco vzrusujuce , uvolnila som sa a nechala sa unasat tou rozkosou. Vnikol do mna a pomaly sa posuval hlbsie a hlbsie . Jazdili vo mne , dorazali akoby sa chceli dotykat spolu  a zaroven so mnou . Narazy silneli , duneeli a ozyvali sa stony a mlaskot nase tela narazali do seba a dobijali sa hlboko do mojich otvorov a narazali na seba ,divsie a divsie.  Mala som pocit ako keby ma drvili medzi dvomi horucimi balvanmi, rozkos sa striedala z tlakom vo mne , nase vykriky sa prelinali cez seba ako jemna drazdiva hudba co omamuje vsetky zmysli.

Ta rozkos sa neda opisat, narazy ich velkych vtakov silneli a sposobovali mi slastnu boles a rozkos zaroven . Po chvilke sa vymenili a znovu vo mne nenasytne sermovali a narazali celou silou. Citila som ako sa naduvaju ich muhotne penisi akoby sa zvecsili a ja som kricala od rozkose  a obaja akoby sa dohodli prirazali v rovnakom rytme zacitila som ako z mojej jaskynky  vysiel tlak sa zmenil a slastny pocit utichajucej rozkose , sused si sadol pri moju hlavu a ja som zacitila pri mojich ustach jeho rozpaleny penis  mokry od mojich staviciek. Hltavo som ho olizovala a kruzila po jeho spicke a zase ho cucala akoby som chcela aby stiekol a znovu prestala a len hryzkala jeho zalud a to uz nevydrzal a vsunul mi ho hlboko do ust a prirazal akoby zabudol , ze neni v mojej jaskynke .

 Zatial kamarat vosiel znovu zo zadu do mojej ritky jeho ruky na objali a mocne pridrzali a on jazdil vo mne a dorazal az som citila jeho vajicka na mojej jaskynke.  Po chvilke jeho prsty vklzly do moje jaskynky a hral sa mi s klitorisom .  Skucala som ako nadrzana sucka . Dalej vo mne dychtivo , chlipne a divoko  jazdil . Moj orgazmus sa blizil s mojim vykrikom rozkose  a  som citila horuce semeno ako sa ruti do  mojej ritky a pocula ako pri tom silno stona a stale doraza v intervaloch vychadzajuceho semena a pri tom mi prstami hladka jaskynku ,vnara do nej prsty a rozmazava po nej stavicku co zo mna vytekala  .Moj sused mal  stale jeho penis v mojich ustach a uz ,uz sa tlaci z jeho hrdla vykrik , ktory oznamuje v zvijajucej sa rozkosi , ze uz vystrekne ten tlak co sa neda udrzat a zerava lava sa rinie do mojich ust a kutikom vyteka za staleho stonania a poslednych pohyboch  v mojich ustach.

Rozpaleni  a krasne ukojeni sme sa  trosku umyli , obliekli  a zo zmiesanymi pocitmi ale krasnym zazitkom sme si sadli ku stolu , kde sme mali kolaciky a studenu kavu . Bez slov  sme si vychutnavali pokojny vecer pnly  neopysatelneho  milostneho zazitku. Moje myslienky boli rozutekane na vsetky strany, myslela som len na to ake by to bolo, keby sme si to zase zopakovali. Mozno , ale uz by to nebolo asi take carovne ako dnes, ked sme to neplanovali.



autor: Kvetka



Ako hodnotíte túto poviedku?

najlepšie najlepšie    [   1 | 2 | 3 | 4 | 5   ]    najhoršie najhoršie





sex naživo


dalšie dievčata na sex cez telefón >>