Erotická poviedka

Bola si prva

Nedaleko od domu, kde byval Peter, sedel v jednej z miestnych kaviarni. Je to  mlady chalan, ktory nedavno oslavil svoje 27 narodeniny. Sedel sam a oproti nemu bola prazdna stolicka. Rad sedaval pri okne aby videl ako sa ludia ponahlaju ako mravce v mravenisku a niektoti do seba narazaju a ani sa neobzru. Nahlia  sa ulicou akoby nemohli spomalit svoje kroky..... Zahladeny ako vzdy do okna ako do velkej vitriny plnej vsakovakych hraciek si neuvedomil, ze ho niekto oslovil,

,,Prepacte mlady muz,, povedal hlas, uz niekolky krat. Pokracoval;,,mate tu volne miesto?,,     
 V tom momente ako sa otocil aby zistil co sa deje. Pri jeho stole uvidiel pred sebou,  uz na prvy pohlad velmi okuzlujucu starsiu zenu. Posobila  milo, pritazlivym dojmom. Nebol si isty,ci sa mu to iba zda, ci je to naozaj. Pozel na nu  a nieco akoby ho ku nej,,pritahovalo. Jej mila tvar stale na neho hladela s otazkou v ociach. Mala ich modre a namalovane mihalnice jej ich zvyraznovali. Nezmohol  v tej chvili na nic ine,iba  na jedine slovo "prosim".  Rukou naznacil , ze si moze k nemu prisadnut. Prepacte ,,dala by som si kavu a neni ine volne miesto. Dufam,ze vam to nebude velmi vadit.,,

Peter nevedel,ci sa pozerat na nu, ci na okno, zneistil.  Bola velmi vnimava.  videla,ze je trosku nesvoj. Povedala,tak milym a nezne znejucim hlasom ;,, ak vam to prekaza, uz sa uvolnilo pri dalsom stole miesto.,, povedala a uz uz sa chystala odis.  Dobre,ze Peter nevykrikol,,nieee,, ale ovladol sa a uistil ju ;,,som  rad, neodchadzajte, len si prisadnite, nemusim sediet sam pri stole.,,Prisadla si.Chcel zacat neviazany rozhovor,ale nevedel zo seba vydat ani hlasok. Pochopila a mozno aj ona potrebovala sa s niekym rozpravat.,, Mozem vam nieco ponuknut ?,, vyletelo z Petra. Podivala sa tym zvlastne cistym pohladom,akoby skumala ci dobre pocula alebo sa jej to len zazdalo. Milo,privetivo sa usmiala  a povedala :,, Nie dakujem, ste velmi mily, som rada, ze tu s vami mozem posediet, lepsie ubieha cas vo dvojici.,,

,,Ste si naozaj ista, ze si nic nechcete ? Chcel by som  vam niecim  urobit potesenie.,, Pri tom slove sa trosku akoby zlakol, ci sa nezdvihne a neodide. Sedela dalej a usmievala sa tym peknym neznym usmevom co jej zdobil tvar. Jej hlas mu znel ako krasna sonata,odpovedala ; ,,staci, ak  mi dovolite  sediet tu pri vasom stole a mozem  sa citit taka volna a spokojna,,. 
Bola ako jeho zdanie,dival sa na nu ako na obrazok a nevedel s nej spustit oci. Jej tvar bola pokojna,vlasy mala pekne upravene. Velmi jej ten uces pristal, omladzoval ju.  Netrufal som si odhadnut jej vek.,, Medzi nami nemoze byt az taky vekovy rozdiel,,. Ledva  to zo seba vykoktal. ,,Dakujem,  ste naozaj velmi mily a galantny muz. Isto to ocenuju mlade zeny okolo vas. Musim priznat,citim sa velmi dobre vo vasej spolocnosti. Roky sa nedaju zastavit ani skryt, aby to ludia hned nezbadali,,. Dodala  zase s usmevom. 

,, Prepacte ani som sa nepredstavil, som Peter,,  vyletelo zo neho. Stale sa usmievala,,mate pekne meno,, povedala a dodala ; som Katarina. Natiahla ruku ponad stol. Peter ani nedychal citil ako mu ide srdce vyletiet cez hrdlo. Vzal do svojej dlani jej neznu ruku. Bola taka jemna . Podrzal ju dlhsie ako bolo vhodne a pri tom skoro sepkom povedal,, velmi ma tesi Katka,,.

Neodpovedala, iba na neho ticho a skumavo pozerala. Divala sa do  Petrovych oci tak skumavo,ze sa mu zdalo akoby sa vznasal. Zmenila temu a vytiahla si zabudnutu ruku z Petrovej a horucej dlane. ,,Krasny podvecer,aj vam ten cas tak  rychlo leti?,,odmlcala sa,, Ano velmi rychlo,, povedal Peter velmi rychlo. Mimovolne sa pozrel von oknom a zistil,ze uz je vonku skoro tma. Osmelil sa a oznamil, ze o chvilku uz asi zatvoria.  Nechcel prist o jej prijemnu spolocnost. Navrhol jej prechadzku:,,, prejdete sa so mnou ? ,,ale hned aj dodal nesmelo,,ak nie ,  pozval by som vas ku mne domov, nebyvam daleko.  Moj umysel je naozaj cisty. Ak odmietnete, pochopim to, Bol by som rad ak by ste neodmietala,,. 

Tvarila sa prekvapena tym navrhom. Malicko ju zaskocil, povedala si sama sebe : preco nie,,? Som sama, on je tak nezne uprimny a zaskoceny vlastnymi slovami, Niet sa coho bat. Pozrela sa este raz do jeho oci a sepla; ,, mozme skusit,, dnes ma nik necaka,,. Petra potesilo, ze  Katka suhlasila. Zaplatil, presunul sa pomaly k dveram a galantne ich Katke pozdrzal so slovami "nech sa paci slecna" a pousmial sa na nu.,, Hmmm,, vyslo z jej jemne namalovanych  prispulenych pier.,,Neviem ci by som sa nemala zacat obavat o svoj vienok.,,Peter ostal v takych rozpakoch,ze teraz nevedel co ma v rychlosti povedal. Katarina bola potesena Petrovym usmevnym humorom aj jeho rozpacitym konanim.

Citil sa nesvoj ale nechcel  to dat na sebe poznat, tak z neho len vyhrklo "nemusis sa bat pokial si so mnou nic, zle sa ti nestane". Uvedomil si zrazu co vyriekol. Zalial ho pot a bol chvilu ticho. Nevedel ci si to vsimla,ci sa v duchu z neho nesmeje. Co sa jej premieta hlavou. Pozrela na Petra nechapavo. Stale s tym jej nadhladom a jemnym usmevom okolo ust. Peter mal v jednej takej nestrazenej chvilke chut, jej dat bozk na usta. Bal sa, co by sa udialo. Nechcel aby mu odisla, co ak  ju nikdy neuvidi. Sam sebe opakoval, povedal si, nic sa nestane,  a upustil od toho napadu.  

Stale s  jemnym humorom sli po ceste k Petrovmu domu a dodala ;,,nebojim sa,je mi prijemne,  viem, ze ak si nebudeme chciet ublizit, tak stravime krasny vecer vo dvojici.  Petera to mierne vyviedlo z rovnovahy. Nepovedal nic, ale jeho myslou sa premietlo tolko divokych napadol, ktore sa miesali so strachom a jemnym nadychom spalujucej slastnej nadeje. Naciahol k nej  v lakti ohnutu ruku aby sa ho mohla chytit a vykrocili  ulicou  ruka v ruke.  Ako kracali Katarina nadviazala rozhovor aby tym zahnala  Petrove rozpaky. 
,,Dufam,ze ti teraz neidu myslou otazky co by si rad vedel a uz nemal o nich ziadne pochybnosti,,. Peter nechapal, nevedel na co presne mysli. Po chvilke sa opytal :,,si sama,,? Katarina sa usmiala a aby prelomila to velke napetie, ktoremu celkom nerozumela. Sepla:,,Nie, som s tebou.,, Pousmiala sa. No uz nie iba tak. Myslou sa jej prehnal uragan myslienok  az sa ich zlakla. Zachvela sa pri nich a zrazu si nebola az taka ista tym,co robi. Zdalo sa jej,ze je v sne a ide krajinou a chcela si vybavit, ze ide so svojim synom, ale nedalo sa. Prichytila sa, pri myslienke, ktoru rychlo zahnala. Zrazu sa chvenie opakovalo a ona zacala citit Petrove teplo inak. Chcela mu povedat, ze dalej neide. Nedokazala sa vzopriet sama sebe. Cim boli blizsie k jeho domu bola viac a viac neista. Uz nebola ta silna dospela zena, ale ustrasena mala dievcicka co ide do neznameho sveta.

Pocula ako jej krv hukotom prechadza cez zilove riecky. Myslela,ze  jej srdce vyleti a on ho zbada.Ostalo velke ticho, v ktorom sa  odohravali nekonecne scenare  filmu.Citila ako Peter zneistel ked uz boli skoro pri jeho dome, kde byval. Bol tak zaujaty tym,  co prezival, ze si nevsimol jej rozpaky, ked myslela na to, pri com sa pristihla. Sama neverila, ze by mohlo nasledovat nieco ine ako si posediet z milym, pritazlivym chlapcom. Pookriat a odreagovat sa od starosti co ju tazili. Vymazat z hlavy udalosti tolkych dni.co prezila  Uvedomila si ten velky vekovy rozdiel. Jeho krehke srdce,  tu cistu uprimnost. Chcela nahlas povedat,co tu chces? Chod kym je cas, kym neurobis nieco co ta bude mrziet.
Peter vytiahol z vrecka zvazok klucov odomkol vstupne dvere a rukou naznacil Katke nech vstupi.Vosli do utulneho bytu, sviezo tam vonalo a po celom byte sa sirilo prijemne teplo. Peter  pozeral na Katku a cakal aka bude jej reakcia na jeho  byt. Ked sa  nedockal odpovede opytal sa,, Paci sa ti u mna?,,

,,Ano, mas   pekny byt, mam z neho prijemny pocit,, povedala.,,Sam si si ho zariadoval?,, Znervoznela pozerala okolo seba. Sama nechapala co sa stalo, ze isla s Petrom,,,S niektorymi vecami mi pomohli priatelia,, odpovedal,,ale vacsinu som robil sam.  Chcel som aby to bolo take ake sam potrebujem. Mozno  aj aby sa  neskor mohol pacit niekomu, odal v rychlosti Peter.,,Vystihuje ta,, povedala a vyzliekla si kabat. Peter jej galantne pomohol. Citila ako sa chveje ako na nu hladi...To velke teplo co jej stupalo do tvare nevedela potlacit, bola ako mala skolacka na prvom rande.

,, Je vsetko v poriadku?,, spytal sa Peter a upremne pozeral Katke do oci. Urob  si pohodlie, kludne ako doma. Mozem ta ponuknut poharom vinka?,,Ano,, vykoktala zo seba a sadla si na pohovku. Hlavou sa jej rutili otazky a pozorovala  ako Peter   pripravuje pohare a berie flasu vina,,,,uplne sa klepala akoby jej bola zima. citila sa nesvoja. Tak velmi chcela okusit jeho bozk a pritom sa tej myslienky velmi bala. Peter podisiel a sadol si k nej, s usmevom jej nalial vino do pohara, pozdvihol pohar a s usmevom predniesol :,, tak na dnesne uzasne stretnutie Katka, na zdravie,,.

Tisko sedela a nevydala ani hlasok, dala pohar k ustam a vychutnavala si dusok po dusku a rozmyslala co bude dalej. Citila jeho ruku na svojej. pocula jeho hlasom ako jej hovori;,,Katka, ved sa cela chvejes, naozaj je vsetko v poriadku?,, Spytal sa Peter a chytil ju jemne okolo pliec  a pozeral sa jej neustale do oci.,,Och nie, nie,, povedala ticho skoro ju nepocul.,, Vsetko je v poriadku, len som si myslela, ze je neskoro na navstevu a tak,vies,, vyletelo z nej, Drzal ju pevne az citila jeho tep srdca vo svojich dlaniach,. To ju este viac rozladovalo. Jeho teplo ju rozpalovalo ako to vino co pila. Nechapala co sa s nou deje, nechavala sa unasat predstavami. Nevedela co ma robit
,,Prosim, nebud nervozna, chcel som s tebou stravit len este nejaky cas Ked sme uz museli z kaviarne ist. Pokial sa citis neprijemne tak  sa  mozeme  stretnut inokedy,,. Zlozil ruku z jej pliec, myslel si,ze to jej vadilo.,,Prepac, omluvam sa,ak som bol dotieravy,,. Nie povedala ;,,citim sa velmi dobre v tvojej spolocnosti,len som trosku nesvoja. Vsetko je take tajomne krasne,, dodala.,,To mi naozaj odlahlo, zacal som sa obavat,ze sa necitis najlepsie. Mne je s tebou dobre, som naozaj velmi rad,ze si suhlasila a isla este ku mne.  Si uzasna, velmi si ma uputala,,. Opat chytil Peter  neznu ruku Katky a spytal sa tichm chvejucim sa hlasom ;,,Smiem ta objat?,, 

Kyvla na suhlas,lebo hlas jej zlyhal a nevydala ani pismenko, priblizil sa ku nej a ona citila jeho vonu a zacala stracat zem pod nohami. Mezne  ju objal  a po tichu jej zasepkal do ucha,,,dakujem za tento uzasny vecer Katka. Som stastny, ze si tu so mnou,,. Jemne sa od nej odtiahol pozrel jej do oci a pobozkal ju na pery, ani sa nevzpierala. Prijala a opetovala ten bozk, bol nezny ako Peter, a bojazlivy, akoby to bol jeho prvy bozk a len pre nu. Citila ako sa jej vpija do oci a ako jej prechadza telom jemna triazka. Peter nadalej drzal Katku v objati a stale viac a viac ju obsypaval bozkami a hladil ju pri tom po chrbate. Stale ju  drzal  akoby nechcel  uz ostat bez nej. 

Mezne dotyky ju rozpalovali a zaroven sa bala toho co bude ak budu pokracovat. Malicko sa odtiahla a naznacila mu,ze by mali prestat. Perer sa skumavo pozrel na Katku.,, Nepaci sa ti to??,, opytal sa bojazlivo.,,Velmi sa mi to paci,, povedala Katka,, az sat oho bojim. Peter nechapal,zaskocilo ho,ze este stale sa snazi branit niecomu comu hadam ani sama neveri.  Nechcela  by to  tak ako sa to deje? Peter zostal v rozpakoch.Opytoval sa sam seba v duchu, co robi zle ? Nevedel, ze ona citi to iste,ze ju spaluje kazdy jeho bozk. Ako  pre neho,aj pre nu je to velmi prijemny zazitok.No v tej chvili to Peter este netusil. Prial si aby to neskoncilo len pri tom jednom bozku.

,,Je to nieco co som necakala a nedomyslela,mali by sme sa na to triezvo pozriet,..domysliet,,,povedala  a tisko sa oddavala tej chvilke,ktoru prezivali spolu. Nevedela,ze je prva zena,ktorej sa on dotyka, vedela len,ze je prvy muz pri,ktorom sa citi   kralovnou ,Co by sme mali domyslet? sme tu a teraz, paci sa mi to a vidim, ze aj tebe tak co viac?,,.Nezne ho bozkala a pritulila sa ku nemu.si tak sladky a nevinny a ja by som mala davit pozor aby si si neublizil. Nie  ta vystavujem osialu,ktory sa rozputal medzi nami ako divoky uragan.,,Som v tvojom objati a chvejem sa ako osika vo vanku a cakam na tvoje nezne dotyky a aj napriek tomu sa bojim, ze ti ublizujem,, povedala smutne.
Prosim skus na to nemysliet, neublizujes mi, je mi s tebou velmi prijemne, nepokazme si tento krasny vecer a nezne ju opat pobozkal na pery.  prijala jeho sladke nezne bozky citila sa ako mala slolacka na zakazanom filme,Cim viac tuzila po tom co sa zacalo diat.tym viac chcela byt tou skolackou,ktora dostava prve bozky a caka co bude nasledovat  Peter ju nezne drzal v objati a hladil po tele a dalej stale viac, ju zasypaval vasnivymi bozkami, citil sa tak prijemne s Katkou bozkaval ju na pery a odvazil sa prejst aj dalej na krk. Nechala sa unasat fantaziu laskavych dotykov a slastnych bozkov, tuzbou sa cela chvela a nevedela co ma robit,chcelaa kricat,,nieee, dost.  Na druhej strane zase aaano ano,,pokracuj a neprestavaj, som tu a tuzim po tvojich bozkoch. Po tom zazitku,co bube nasledovat. Ako opita sa v duchu vznasala a nechala sa laskat a maznat. ,,Som tvoja a uz sa nechcem branit,, posepla a citila jeho vonu a nevedela sa jej nasytit,,,

Peter, Katku pevne objal a este raz ju vasnivo pobozkal a rukami presiel bo jej bokoch odtial letmo presiel po jej brusku a odtial rukami presiel po  jej  prsiach. Prijala jeho bozky a opetovala ich, boli  vrucne a vasnive bolo v nich vela tuzby.Nezbadala a lezala polonaha v jeho objati ,jeho rozochvene prsty sa dotykali jej zdurene bradavky stali ako vojaci v pozore,,oddavala sa tej stupajucej vasni, Jeho dotyky ju rozpalovali  a tuzba sa ho dotykat stupala,, Roztuzena zacala skumat jeho pokozku, Dotykala sa ho a jemne schadzala po bokoch az k jeho nohaviciam, ruka jej sklzla a nahmatala gombik,bol povoleny akoby naschval. Posuvala jej ruku hlbsie a jemnymi nenutenymi pohybmi mu zosuvala nohavice a dotykala sa ho pomaly a neisto..Nekladol odpor. 

Bolo mu to nesmerne prijemne a nechcel aby prestavala rukami ju chladil po prsiach a neustale nahmataval bradavky, vmomente sa sklonil a jazykom presiel po oboch bradavkach. Bol omameny vonou jej pokozky a chutou ktora bola jedinecna. Ruka jej sklzla po jeho zadku a pomohla mu dostat sa z nohavic, citila ako  sa chveje a uz nechcela aby prestal uz chcela okusit to zakazane ovocie,,presla mu po boku a zastavila sa az pri strome co vyrastol medzi jeho nohami. Znovu sa ho dotkla,zvlhlol sa viac az ju prekvapilo co drzi v dlani.,Citila ako v nom pulzuje zivot ako je rastie este v ruke, Bol horuci a zacala ho jemne masyrovat,,,,Ach,, vyslo z Petrovych ust, od samotneho vzursenia,nevedel co ma v tom momente robit na co sa ma sustredit. Celkom intuitivne stiahol  Katke posledne zvysky oblecenia opat ju velmi vasnivo pobozkal a rukou ju pohladil po tvari, Neprestaval, pokracoval hladil ju dalej po  krku,ramenach, presiel opat na jej nadherne prsia pokracoval na brusku a rukou sa odvazil spravt to vacsou tuboou aku hadam citil vo svojom zivote. Vlozil jej ruku do jej lona.

Pocitila velku rozkos a nechala sa rozmaznavat jeho prstami, sposobovalo jej to neopisatelnu slast aku este nezazila.myslela,ze uz vsetko okusila.  Tteraz vedela ako sa mylila. To co citi je neskutocne krasne, vnutro sa jej zacalo zohrievat,tuzila sa s nim hrat a s tuzbou rastla aj jej nenasytnost, Z  jej lona salalo prijemne teplo tuzil s nou zazit vsetko, citil kazdou sekundou ako zacina zit , Pocituje ako sa mu do zil vlieva  obrovska radost.Slastna vona,ktora ho akoby hypnotizovala. Tuzil sa s nou hrat do nekonecna a dotykat sa jej uplne vsade. Vydala zo seba stom rozkose,nevedela zadrzat dalsie stony.  Rozochvieval ju kazdy jeho dotyk.,,,Ach,,pocula sama seba, nevedela ako,ale sa mu cela oddavala a tuzila po tom aby do nej vnikol. Bol zdrzanlivy a jemny, zazivala osial co ju spaloval a privadzal  do velkeho osialu.

Ona lezala na chrbate a on jemne na nej a celu dobu sa jej dival do oci a rukami ju jemne hladil na rozkroku citil ako pod jeho prstami sa cela chveje, aka je mokrucka. Stale viac a viac vlhne od vzrusenia. Vasen a tuzba sa znasobovali. Bolo pocut len tiche stony a rozbusene srdcia ocakavanim toho co ma uz uz prist  Peter to viac nevydrzal sklonil sa ku Katkinemu rozkroku a jemne ju po prvy krat no o to tuzobnejsie ochutnal jazykom. Uz nevedela ci lezi alebo sa zacala vznasat az daleko v oblakoch,ked sa dotkol jej jaskynky a zakruzil v nej skoro zvrieskla od rozkose. Prsatami citila ako jej jemne roztvoril pysky aby olizal klitoris. Myslela, ze v tej chvili  ho orosi svojou stavickou, Jazykom sa jed dotykal klitorisu,jemne zachadzal do jaskynky. Kruzil v nej a neustale sa popri tom hral prstami. Nemohla uz vydrzat tu rozkos,spalujucu jej vnutro.Chvila ked z nej vyrazi gejzir medovinky sa neodvratne blizila. Zrazu zacitila ako sa ku nej prisal a uz sa rutila z nej von.Neodtialhol sa,z velkou chutou mlaskanim daval najavo,ako mu chute. Velka tuzba po tom co zazivala ju celkom opantavala. Jej zmysly uz nechapali co sa s nou deje,bola celkom v jeho moci. Jeho jazyk jej sposoboval tu najvecisu slast aku si dokazala vobec predstavit v najtajnejsich zelaniach. ,,Ach,, ston jej vysiel z ust, bala sa pohnut aby sat a rozkos nestlmila. Nedalo sa,mala chut sa dvihnut vyssie apritlacit sa mu k ustam.  Urobila to,citila ako jeho jazyk v sebe ako slastne vyolizuje jej jaskynku z vnutra to uz nebolo mozne zastavit. Vydral sa jej vykrik z ust,druhy.treti.....

Peter drzal Katku za stehna a nepustal. Dalej  viac zabaral svoj jazyk do jej jaskynky. Jej vykriky ho uistovali,ze to robi dobre.Vonu a chut zaroven,ktoru vnimal v tej chvili ho dostalva do euforie, nevedel sa jej nabazit ked vnimal ako mu jej stavicka steka po tvari a chuti tak uzasne.......Bolo pocut len slastne mlaskanie,ktore sa ozyvalo po celom dome.  Tlak v nej sa uvolnil a ona tuzila po tom aby mu jeho dar oplatila darom. Jemne sa odtiahla a dala mu na javo,ze teraz je narade jej dar jemu. Pohla  sa mierne na bok a on si.ju stale vychutnaval,kym si ho neulozila tak aby si ho mohla vychutnat. Citila jeho starch ako sa miesa s  rozkosou, ako sa nechava hladkat a rozmaznavat. Pohladila ho po bruchu a sla dalej az k penisu,ktory sa tycil a cakal na slastny okamih. Jednu ruku posunula k  vajickam a druhou pomaly masirovala jeho penis. Dotkla na konceku,mal ho oroseny a horuci. Slastne ho ochutnala citila ako sa chveje a tuzobe stona......Neprestavala,vsuvala si ho do ust,a vysuvala, citila jeho teplo a chvenie.Zacal sa hybat  v rytme samby a vsuvat jej ho hlbsie do ust. Pozorvala to vzrusenie co nim pulzovalo....

Lezal takmer bezbranne na chrbte a vychutnaval si kazdy jej dotyk na jeho stoporenom penise, Ledva lapal po dychu od vzrusenia.ked citil ako sa s nim hra. Omotavala jazyk okolo jeho zaluda.Stahovala z neho predkozku. Olizovala a cuckala, nevedela sa ho nabazit. Slinky sa jej zbiehali v ustach,  hrala sa s jeho gulkami a citila ako sa mu penis zvecsoval tym tlakom co sa v nom vyvijal. Bol nesmierne vzruseny a tisko vzdychal a ona neprestavala s hrou,ktoru rozohral. Vedela,ze dlho nevydrzi a spusti vodopad,ktory z neho vytriskne. Zacal sa jej pod rukami a jej olizovanim a maznanim rychlejsie pohybovat. Vsuval jej penis hlbsie do ust a ona slastne mlaskala a maskrtila, Vychutnavala si ho ako najlepsi zakusok.Cakala na zivu vodu,ktora uz uz davala jasne na javo,ze pojde prudom daleko do jej ust. Len ticho zastonal do jej usi sa niesol jeho hlas,, pockaj chvilu laska, chcem este do teba vniknut,pockaj....... prosim........ aaaaach............

Bol uz tak vzruseny, ze ten son a ziadost nebolo mozne urobit, a ona chcela citit ten teply sladky prud semena,ktory vyletel rychlostou blesku  do je just. Zaplnil jej  ich cele horucim semenom.S rozkosou prehltala a olizovala kym nebola vonku posledna kvapka. Nevedel,co sa stalo, lebo to bolo velmi buracajuce,ona si vychutnavala tu chvilku rozkose. Nevedela sa vetesit z jeho slastnych zachvevov. Bozkavala mu hrud a jazykom ho olizovala a nedala mu dlho oddychovat a spametat sa z toho prveho osialu co mu sposobila. Vedela,ze pomaly sa zobudi aby mohli pokracovat dalej a vychutnavat si dalsie lekcie co sa im neskytovali.....

Dalej sa maznali az kym sa znovu nenaplnil jeho penis a nenarastol  do takych rozmerov ako bol pred tym.lezal na chrbate a ona si lahla na neho a dala mu vasnivy bozk na peri. Citila jeho tvrdy ud ako ju tlaci na bruchu.Trosku sa nadvihla,chcela len aby sa uvolnil a sklzol do jej rozkroku.Odtiahla sa a pocitila silnu  zeravu rozkos.ktora do nej vosla. Zakvilila.on od prekvapenia ani nedychal.Chvilku vahal,ci ist dalej. Nakoniec si ju pritlacil a z ust mu vysiel hlasny ston. Ona jemne roztiahla nohy aby sa dostal hlbsie.Citila ako do nej vchadza a naraza jej az ku maternici. Nadvihla sa,chytil jej bradavky a cuckal ich.Pridvihoval a ona na nom kruzivimi pohybmi jazdila. Po chvilke si ju otocil.Vylozil si jej nohy na plecia a dorazal kruzivymi pohybmi. Kvilila a stonala. To akoby ho rozpalovalo.zrychloval pohyby a dorazal divsie.znovu polavil a otocil si ju na bok  Prekrocil jej nohu a druhu si dal na plece, Bol v nej velmi hlboko.narazi silneli a duneli. Citila akoby mala v sebe zeravu tyc.Bol nenasytny a otacal si ju na mnohe sposoby. Vtej oddavajucej sa rozkosi obaja slastne stonali.

Peter si Katku otocil  zasunul jej penis hlboko do jej jaskynky, zo zadu. Vypucila ritku ku nemu aby mohol vniknut hlbsie.Citila tu nekonecnu rozkos. Pod jeho dunivym dorazanim pocitila  ako sa v nej naduva,akoby sa zvecsoval. Rozpalovalo ju to a privadzalo jej orgazmus o akom sa jej snad ani vo sne neprislnilo.,,Pocula ako Peter vykrikol a silno sa pritisol hlbsie do nej. Prud jeho semena vyletel do nej v okamihu. ked sa jej stava prudom valila mu oproti. Zvijala sa a kruzila zadockom a on sa ku nej prirazal uz jemnejsie  Obaja vysileni a uplne rozvasneny si lahli vedla seba do postele. Maznali sa a bozkavali v utisujucej rozkosi.

Peter sepol Katke do ucha;,, bola si prva moja zena,, bozkal ju a ona sa citila velmi poctena. Potichu zasepkala ;,,dakujem,som stastna, bolo to nadherne. Zazila som to najkrajsie co sa v zivote moze stat.,,Objal ju a vedel,ze prezil nadhernu noc s anjelom............


autor: Kvetka



Ako hodnotíte túto poviedku?

najlepšie najlepšie    [   1 | 2 | 3 | 4 | 5   ]    najhoršie najhoršie





sex naživo


dalšie dievčata na sex cez telefón >>