Erotická poviedka

Vodič limuzíny

Mám priateľa, ktorý má prepravnú firmu a má aj luxusnú limuzínu, ktorú prenajíma na svadby a iné slávnostné príležitosti. Ako to býva občas mu chýbal šofér a tak som občas vypomohol, teda cez víkendy, keď som mal voľno.

Odjazdil som v priebehu 8-ich rokov vyše100 jázd a zažil som pár veľmi pikantných príhod. Hlavne na svadbách. Hlavne pri mojej deviatej jazde z limuzínou to bolo veľmi zaujímavé. Bola to veľká svadba, išli sme až dvaja vodiči.Ja som bral limuzínu a druhý vodič, šiel s mikrobusom. Proste sme zabezpečovali prepravu svadobčanov podľa potreby. Ja som šiel s limuzínou do domu nevesty. Elegantná poschodová vila s bazénom a dvojgarážov. Prvá jazda bola pre svadobnú kyticu s matkou nevesty a zároveň sme vyzdvihli kaderníčku, ktorá mala neveste urobiť vlasy. Keď sme sa vrátili v dome bol celkom slušný hurhaj.

Nevesta tam mala dve kamošky a veľmi hlučne sa bavili. Keďže som ale musel čakať, usadili ma vo vstupnej hale, ponúkli mi kávu a minerálku a tak som teda čakal. Prvý šok som zažil keď z vedľajšej miestnosti vybehla nahá nevesta, keď ma zbadal, tak sa na chvíľu zarazila, ale potom bez akýchkoľvek rozpakov pokračovala do kúpeľne. Samozrejme som si ju dôkladne obzrel, nakoľko to len bolo možné za tú chvíľku. Modrooká blondýna asi 170 cm vysoká, trošku širšie boky a pevný zadok s úzkym pásom, prsia asi dvojky a mušličku do hladúčka vyholenú. Asi o desať minút vyšla. Síce už mala župan, ale nemala ho zapnutý. Utierajúc si vlasy prešla okolo mňa ako by som tam nebol.

Nemohol som odtrhnúť oči od jej rozkroku a nohavice mi začínali byť tesné. "Tak do tejto buchtičky by som sa rád zapichol." Pomyslel som si. O chvíľu sa objavil otec nevesty a išli sme na chatu, kde sa mala konať svadobná veselica. Keď sme sa vrátili, nevesta už bola takmer pripravená. Kaderníčka robila posledné úpravy účesu. A bol veru najvyšší čas, blížila sa druhá hodina a bolo treba ísť do kostola.

Po obrade sa svadobníci presunuli na chatu, kde bola pripravená svadobná hostina. Pomali sa rozbiehala zábava. Do tanca hrala miestna kapela. Stoly sa prehýbali pod množstvom jedla a sladkostí. Aj alkoholu bolo na stoloch neúrekom a tak sa aj pomerne hojne zapíjalo. A veru ženích s kamarátmi tiež nezostávali po zadu. Nevesta s družičkami sa síce trochu brzdili ale mali už tiež rúžovú náladu. O piatej sa šlo k fotografovi. Fotograf urobil také tie bežné fotky mladomanželov sólo, s družičkami, s rodičmi ... Všetci potom nasadli do mikrobusu a u fotografa ostali len mladomanželia, nuž a ja vodič som musel samozrejme čakať. Ateliér bola vlastne jedna veliká miestnosť predelená niekoľkými presuvnými prepážkami a závesmi, ale v podstate to bol jeden veľký variabilný priestor, ktorý sa dal jednoducho prestavovať podťa potreby fotografa.Ženích dlho niečo dohadoval s fotografom a potom aj s Ivetou, teda nevestou, ktorá sa spočiatku hodne rozčuľovala. Keďže to vypadalo na dlhšie pohodlne som sa usadil vo fotelke v rohu miestnosti a čakal som čo sa bude diať. Vzápätí som zažil druhý šok na tejto svadbe. Mladomanželia sa začali znovu fotiť.

Začalo to vášnivými bozkami, potom mladý rozopol neveste zips na šatách a postupne jej ich začal sťahovať, a fotograf samozrejme z času na čas k ním pristúpil upravil niečo na nevestiných šatách alebo ich pootočil, niečo im povedal. Tak to pokračovalo postupne ďalej.O chvíľu jej odhalil jeden prsník a potom aj druhý, potom jej rozopol podprsenku a odhodil na zem. Iveta mu medzitým rozopla sako, ktoré vzápätí padlo na zem a šikovne mu rozopla aj košeľu. Milan (tak sa totiž volá ženích) jej pohládzal tie nádherné pevné dvojky, bozkával ich poťahoval zdurené bradavky. Iveta bola rozpálená a úplne sa odvzdala Milanovým nežnostiam. Fotograf usilovne fotil, občas ich pribrzdil, trochu upravil a usilovne fotil ďalej. Potom Milan pomali začal neveste dvíhať sukňu až k pásu a začal jej hladiť pevný zadoček. Potom chytil jej červené tangá roztrhol ich a TEATRáLNE odhodil za seba. Dvihol jej sukňu až po pás, aby fotograf mohol urobiť detaily jej do hladúčka vyholenej mušličky a fotograf veru nelenil a robil jednu fotku za druhou. Potom pomohol Milanovi vyzliecť Ivetine šaty takže ostala takmer úplne nahá, teda len v pančuchách a lodičkách. Pardón! Ešte mala čelenku a náhrdelník. No proste pohľad pre bohov.

Fotograf urobil niekoľko záberov a potom zavolal mňa, aby som mu pomohol z vedľajšieho priestoru presunúť gauč. Milan prekvapene pozrel na mňa a bolo na ňom vidieť, že sa mu nepáčila moja prítomnosť. No ale fotograf im nedal čas na rozčuľovanie. Posunul ich pred gauč, dal im nejaké pokyny, upravil osvetlenie zobral si druhý fotoaparát a pokračovalo sa vo fotení. Milan pokračoval v bozkávaní jej kozičiek,ľavou rukou jej siahol do rozkroku a pohrával sa s jej mušličkou. Iveta zo zavretými očami prijímala jeho nežnosti. Ale nie nečinne, ako by sa na prvý pohľad vzdalo. Šikovne mu rozopla nohavice a uvoľnila Milanovho ako kameň tvrdého vtáka a nežne mu ho pohládzala. Lenže Milan ju pribrzdil.

Opatrne ju zložil na gauč, roztiahol jej nohy a začal sa hrať s jej mušličkou. Jemne a veľmi dlho s maznal z jej závojčekmi potom prešiel na klitoris, Iveta stále intenzívnejšie vzdychala. Keď jej jazykom začal prenikať do jaskyňky to už vzdychala celkom nahlas, až nakoniec vyvrcholila v silnom orgazme. No to bolo na mňa priveľa a tak som si musel na chvíľu odskočiť. (Určite pochopíte...)Keď som sa vrátil nevesta oddychovala na gauči a ženích sedel na zemi vedľa gauča a hral sa s jej prsiami. Ale teraz prevzala iniciatívu nevesta. Chytila Milanovho vtáka a usilovne ho pohládzala, potom jemne končekom jazýčka obkrúžila jeho žaľuď a vzápätí jeho vták zmizol v jej pusinke. Bolo vidieť, že to ovláda dokonale, lebo Milan jej po krátkej chvíli vystriekal pusinku veľkou dávkou hustej tekutiny, ktorú s pôžitkom prehltla.

Ešte krátka chvíľka nežností a toto netradičné fotenie mladomanželov skončilo. Ja som odišiel do auta a čakal som, kým sa mladomanželia upravia a nasadnú. Na hostine už bola bujará nálada, všetci sa dobre, bavili a vo vzduchu lietali pikantné vtipy na účet mladomanželov. Ja som sedel pri stole s muzikantmi. Bol odtiaľ dobrý výhľad na celú sálu a tak som mohol podrobne sledovať celú rozjarenú spoločnosť. Nevesta teda Iveta bola na roztrhanie. Stále ju niekto bral do tanca a tak Milan často sedel pri stole a popíjal, lebo dievčat bolo zhodov okolností menej ako mládencov. Po deviatej som uvidel, že traja mladíci, Milanovi kamoši o niečom usilovne debatujú, ukazujú pri tom na hodne potúženého Milana. O chvíľu prišiel jeden z nich ku mne, že budú potrebovať odvoz, aby som ich teda počkal pri aute. Bolo mi jasné, čo sa bude diať a tak som odišiel k limuzíne.

O chvíľu dobehli dokonca štyria mladíci a ťahali za sebov Alenu, ktorá sa ani veľmi nevzpierala. Síce im hundrala, že na čo je to dobré, ale vcelku ochotne nasadla do limuzíny. Vyrazili sme do jedného moterestu za okresným mestom (nejakých 17-18 km). Brat jedného z "únoscov" tam robil vedúceho, takže to mali dohodnuté. Vzadu v limuzíne bol riadny hurhaj. Mladíci na Ivetu tvrdo dorážali, padali pikantné narážky na Ivetine kozičky a kundičku, ako aj veľmi osobné otázky na sexuálne praktiky Ivety a Milana. Ešte, že ten motorest bol tak blízko. Zaparkoval som vo dvore motorestu a rozbláznená spoločnosť sa vyhrnula z limuzíny. V motoreste už bol pripravený malý salónik z biliardom, kde bolo v rohu na stolíku pripravené občerstvenie, Víno, šampanské, jahody, koňak... Mládenci hneď strelili šampus, o chvíľu ďalší a atmosféra postupne hustla, šampanské stúpalo do hláv, na Ivetu stále tvrdšie dorážali, smiala sa ich narážkam ale s úsmevom ich prehliadala. Potom Kamil zapol rádio, ktoré bolo v rohu na polici, naladil stanicu s príjemnou hudbou a vyzval Ivetu do tanca. Iveta bola na roztrhanie. Chlapci si ju podávali jeden po druhom a Iveta sa odviazala, roztáčala jedného po druhom a ani sa nebránila občasným hodne intímnym dotykom. Určite pod vplyvom vína, ktorým chlapci sústavne dopĺňali poháre. V tejto bujarej nálade jeden z mladíkov navrhol, že Ivetke predvedú pánsky striptíz. Iveta síce protestovala, ale jej to nebolo nič platné. Posadili Ivetu do stredu miestnosti do kresla. Pánsky striptíz začal Kamil, ktorý bol hlavným organizátorom. Pohyboval sa tanečným krokom rytme hudby a postupne sa vyzliekal, až zostal len v slipoch.

Prikročil k Ivete chytil jej ruku a priložil si ju do rozkroku, ale Iveta sa odtiahla. Proste ešte stále chcela byť vernou novomanželkou. Kamila to ale neodradilo a pokračoval. Tanečným krokom obkrúžil Ivetu, otočený chrbtom k Ivete si vyzliekol slipy a prudko sa k nej otočil tak, že jeho ako kameň tvrdého vtáka mala priamo pred ústami. Iveta zavrela oči a odvrátila hlavu, ale bolo tam už zaváhanie. Kamil si sadol vedľa Ivety na zem. V rozbehnutej šou pokračoval Adam (najmladší z partie) a po skončení si sadol z druhej strany kresla. Počas vyzliekania zostávajúcich dvoch mládencov sa Kamil s Adamom snažili zdvihnúť Ivete šaty a odhaliť jej nohy ale Iveta im to nedovolila a sústavne ich odstrkovala. Posledný sa vyzliekal Dušan. Keď odhali svojho vtáka, Iveta vyvalila oči. Bolo jasné, že ju prekvapil rozmermi, lebu Dušan mal poriadnu kladu. Napriek tomu, že hodnú chvíľu nevedela od neho odtrhnúť oči, zase urobila niečo nepredpokladané.

Vyskočila z kresla a zo slovami, že dnes tancuje len s oblečenými pristúpila ku mne. A tak som je začal vykrúcať v rytme tanga, ktoré práve znelo z rádia. Samozrejme pekne telo na telo takže cítila, že aj ja ho mám tvrdého ako skalu. Štyria naháči nám robili krovie a tanečnými krokmi krúžili okolo nás. Iveta vypila hodne šampusu a táto erotická atmosféra podlomila jej odhodlanie zostať verná svojmu manželovi. Bola rozpálená, líca sa jej červenali a počas tanca stále pokukovala po naháčoch. A tak som sa rozhodol k ráznemu kroku. Pri tanci som jej zdvihol šaty, chytil som ju za jej pevný zadok, ešte silnejšie som ju pritisol k sebe a začal som ju bozkávať na krk. Vôbec sa nebránila a po chvíli mi siahla rukou do rozkroku a jemne mi ho pohládzala. Nuž veď mať okolo seba štyroch nahých, nadržaných chlapov s krásne tvrdými kolíkmi, ktorý netrpezlivo čakali kedy pristúpi na ich hru, tak tomu predsa nemohla odolať. A keď mi rozopla nohavice a začala sa hrať s mojím vtákom, nezaváhali.

Pristúpili bližšie a šikovno jej vyzliekli šaty. Iveta stála pred nami len v podprsenke a podväzkoch bez nohavičiek. Lebo pritom erotickom fotení jej ich Milan roztrhol. Potom jej jeden z mladíkov zaviazal oči. Samozrejme mi nikto nemusel hovoriť, že sa mám zapojiť aj ja. Rýchlo som sa vyzliekol aby som splynul. Ivety sa dotýkalo päť párov rúk, ktoré pohládzali snáď každý kúsok jej krásneho tela. Iveta vzdychala a bez odporu prijímala nežnosti, ktorými sme ju zahŕňali. Kamil ale veľmi rýchlo zbadal, že má mušličku vlhkú a tak sa vykašľal na predohru, posadil Ivetu na biliard, roztiahol jej nohy a jemne jej žaľuďom pohladil zvlhnutú mušličku od dola na hor a prudko zarazil svojho nabíjáka do ivetinej dierky, len tak zaskučala a rozbehol divokú jazdu. Po chvíli dostala prvú dávku belavej tekutiny do svojej mušličky. Kamil sa presunul k jej ústočkám a na jeho miesto hneď nastúpil ďalší Adam a pokračoval v započatom diele. Iveta bola veľmi hlučná a tak o chvíľu nazrel aj vedúci reštaurácie ( brat niektorého z mládencov ) a zanedlho sa objavil aj s fotoaparátom. Urobil zopár záberov a po chvíli sa pripojil k nám. Tak sme sa postupne vystriedali všetci a postupne vykropili Ivetinu mušličku veľkými dávkami semena. Nemôžem povedať, že by sme boli nejak mimoriadne vybavený, až na Dušana, ktorý mal ozaj riadnu kladu a to veru Iveta aj veľmi intenzívne prežívala.

Teraz ležala na biliarde a prežívala doznievajúci, neviem koľký orgazmus. Ale nemala mať pokoj. Pristúpil knej Kamil, ktorému znova stál otočil Ivetu, hlavu jej pritlačil na biliardový stôl a chcel je prstom roztiahnuť jej kakaovú dierku, ale Iveta sa tak intenzívne bránila, že nakoniec jej ho zase zarazil do mušličky a znova jej ju riadne prešťuchal len tak pišťala. Potom sme sa zase znovu všetci vystriedali. Na záver si ju zobral Dušan na koníčka, na tú jeho tyč a intenzívne jej preťahoval tú jej neukojiteľnú dieročku, samozrejme za intenzívnej spolupráce Ivety, ktorá sa narážala na jeho tvrdý kolík v divokom rytme, až po búrlivom orgazme bezvládne padla na Dušanovu hruď.

Vtedy Dušan naznačil Kamilovi, že sa má pripojiť. Než sa milá Iveta spamätala Kamil jej tvrdo preťahoval jej panenskú zadnú dierku. Iveta sa zmietala ako zmyslov zbavená hlasne stenala, sem tam sa zmohla na sprosté slová, že ju tak dobehli. Dušan mal mimoriadnu výdrž, lebo jemu stál ten jeho kolík po celý čas, čo sme sa mi ostatní vystriedali na jej zadnej dierke. Na záver Kamil niečo pošepkal Dušanovi, ktorý mal stále Ivetu napichnutú na svojom vtáku, tak aby zadýchaná Iveta nepočula a začal sa znovu dobíjať do Ivety, ale nie do jej zadnej dierky, ale vedľa Dušanovho vtáka do jej dôkladne premazanej pičky. Keď si to vyčerpaná Iveta uvedomila, začala sa divoko mätať a škaredo nadávať. Neverila že by jej lono bolo schopné prijať obidva mohutné vtáky. Kamilovi sa veru hodnú chvíľu nedarilo pretlačiť do ivetinej pomerne tesnej i keď dôkladne premazanej dierky. Pomohla im vlastne Iveta. Tým ako sa divoko bránila, sa vlastne sama napichla na Kamilovho vtáka.

Keď konečne Kamilov žaľuď vhupol do jej kruto roztiahnutej dierky, Iveta hlasno kričala a cez slzy im škaredo nadávala. Ale Kamil nepovolili a postupne sa pretláčal do jej lona, až po koreň. Chvíľu jej dali na rozdýchanie a potom si ju rytmicky narážali na oba kolíky až po koreň. Po krátkej chvíli Iveta prežila najsilnejší orgazmus a vysilená odpadla na Dušanovu hruď. Po niekeľkých minútach vytiahli z Ivety svoje kolíky a posadili sa k stolu aby sa po vyčerpávajúcom výkone občerstvili vínom. Iveta ďalej ležala a rozdíchavala posledný orgazmus. Chlapi sústavne podpichovali spotenú Ivetu, ktorá si hladkala svoju ubolenú mušličku, ako ju dôkladne predpripravili na svadobnú noc a ukazovali jej niektoré zábery z digitálneho fotoaparátu. Ale Iveta len zagánila. S takou nakladačkou predsa len nepočítala. Po chvíli sa objavila čašníčka a oznámila, že niekto zavolal , aby sme sa pripravili lebo ženích je na ceste za nami. Rýchllo sme sa upravili pomohli aj Ivete s obliekaním a úpravami jej šiat. Ja som odišiel do limuzíny a čakal som na príchod ženícha.

O chvíľu prišiel mikrobus so ženíchom, ktorý však tvrdo spal na zadnom sedadle. Nevesta vyšla z motorestu a pokúšala sa ho zobudiť, čo sa jej po nemalej chvíli aj podarilo. Mladomanželia nasadli do limuzíny a ostaná spoločnosť do mikrobusu a vrátili sme sa na chatu. Prišla polnoc a začal klasický folklór, po ktorom sa nevesta zo ženíchom vzdialili. Po chvíli sa vrátila Iveta sama, prezlečená vo veľmi vkusných rúžových šatočkách so sukničkou tesne nad kolená, ale bez ženícha ( pardón, už vlastne bez manžela ), ktorý bol indisponovaný, takže si musel zdriemnuť. Ale Iveta nesedela, sústavne tancovala a vzdalo sa, že je k neuťahaniu.

A ako to už na svadbách po polnoci býva, spoločnosť sa pomaly začínala rozchádzať ( hlavne starší začínali odchádzať ), takže mne začali bežné povinnosti s postupným odvážaním svadobčanov domov, nuž a to som strácal prehľad o dianí na chate. Iba okolo štvrtej hodiny nad ránom, keď som odvážal starších manželov domov, zazrel som ako Iveta stúpala po schodoch v doprovode dvoch mladíkov. Jeden z nich bol Kamil. Predpokladám, že nešli zobudiť Milana. Okolo piatej ráno už na sále zostala, len mládež a mladomanželia. Milan však bol stále mierne indisponovaný a viac menej sedel, kým jeho novomanželka sa vykrúcala v rytmoch hardrocku. Pri tých divokých figúrach, čo predvádzala na parkete, jej krátka sukienka občas vyletela hodne vysoko a tak som si všimol, že už zase nemá nohavičky. Zrejme sa stali trofejov niektorého z mladíkov. Je to vôbec zázrak, že si to Milan nevšimol.

autor: Antonis



Ako hodnotíte túto poviedku?

najlepšie najlepšie    [   1 | 2 | 3 | 4 | 5   ]    najhoršie najhoršie





sex naživo


dalšie dievčata na sex cez telefón >>