Erotická poviedka

Nevídané prekvapenie

Prišiel som zo školy a doma ma privítalo nevídané ticho-znak toho, že doma nikto nie je. Ešte spotený z telesnej som sa rýchlo vyzliekol a skočil do sprchy. Pustil som horúcu vodu a užíval si prúd pomaly stekajúci po mojom tele.

 Vzal som si šampón a začal som sa ním natierať. Pomalými pohybmi som prechádzal od krku smerom nadol. Pri penise som pobudol trochu dlhšie. Pevne som ho chytil a trochu vymasíroval. Potom som už len pozeral, ako sa predkožka pomaly sťahuje a ukazuje sa žaluď. Keď penis dosiahol očakávaných rozmerov, začal som ho znovu dráždiť opatrnými dotykmi. Vypol som sprchu a nahý a mokrý som vybehol z kúpeľne.

Zamieril som do sestrinej izby, aby som si vypožičal notebook. Otvoril som ho a zadal heslo. Chvíľku sa zapínal. Kvapky po mne pomaličky stekali, penis sa chvel každým úderom srdca. Otvoril som prehliadač a zadal adresu porno stránky. Otvorila sa a hneď na mňa hľadelo niekoľko krásnych žien, reprezentujúc dané videá. Môj pohľad však zastal na profile prihláseného užívateľa. Bola tam moja sestra. Srdce mi začalo biť hádam aj dva-krát rýchlejšie. Bez rozmyslu som rozklikol profil a zamieril na ikonu "my photos" s dúfaním, že tam nejaké budú.

A naozaj. Bol tam nahratý celý album obsahujúci takmer 10 fotiek. Klikol som na prvú. Na posteli ležala mladá, krásna žena-moja sestra. Tmavohnedé vlasy jej siahali až po jej neuveriteľne krásne prsia. Ostré črty tváre a zelené oči ozdobovali jej nádhernú tvár. Ruky spočínali na dokonale oholenom pahorku. Pohľadom na moju čerstvo dospelú sestru som sa nevedel nabažiť.

Preklikával som z fotky na fotku a pravidelnými pohybmi ruky uspokojoval svoje túžby. Zrazu niekto otvoril dvere. V náhlom zhone som zatvoril notebook a na ešte stále mokré telo nahodil oblečenie. Pribehol som ku jej stolu a tváril som sa, že niečo hľadám. Otvorili sa dvere a vstúpila moja sestra. Prekvapene na mňa pozrela, ja som jej však vysvetlil, že iba hľadám ceruzku. Na nič lepšie som sa nezmohol. Zobral som prvú, ktorú som zbadal a odpochodoval.

Za dverami som si vydýchol, avšak nie na dlho. Zabudol som vypnúť okno prehliadača! Vošiel som do izby a rozmýšľal som čo mám robiť. Na nič konštruktívne som neprišiel a tak som si len ľahol na postel a čakal. O niekoľko málo minút, sestra otvorila dvere, nesúc svoj otvorený notebook v náručí. Ani som nedýchal a uprene som hľadel na jej tvár, čakajúc čo bude nasledovať."Ty si si prezeral moje fotky?", spýtala sa ma bez okolkov.

Vedel som , že zapieranie nemá veľký zmysel a tak som iba v tichosti prikývol. "A páčili sa ti?", opýtala sa. Táto otázka ma prekvapila a tak mi chvíľu trvalo, kým som prišiel na to, čo sa vlastne pýta. V mysli som moc nestihol spracovať odpoveď a tak ma trochu prekvapilo, keď sa z mojich úst vydrali slová "Áno, veľmi." Sestra sa usmiala a pohybom hlavy naznačila, aby som ju nasledoval.

Omámený jej krásou som jej bezrozmyslu vyhovel. Cítil som, že penis zase začína rásť a srdce vzrušene pumpovať. Prišli sme do jej izby a bez zbytočných rečí si ma pritisla k sebe. Začali sme sa vášnivo bozkávať. Už som nedokázal myslieť, iba som sa poddal jej jazyku. Začala sa vyzliekať. Jej horúce prsia narazili na moju hruď, ruky využila na vyzlečenie posledných častí oblečenia, svojho i môjho. Hodil som ju na posteľ ľahol si na ňu a penis zastrčil hlboko do jej prirodzenia. Hlboko vzdychla a ja som pokračoval.

Najskôr veľmi pomaly, potom som postupne zrýchľoval. Penis sa vnáral do sveta mne nepoznaného. Sestra sa začala mykať v rozkoši orgazmu. Ja som neustúpil, naopak ešte rýchlejšie a hlbšie som začal dorážať. Cítil som, že už sa nedokážem brániť sile orgazmu ani ja a tak som svoj meč vybral z pošvy. Sestra dlho nečakala a nastavila svoju prekrásnu tvár medzi moje nohy akoby čakala na rozsudok. Otvorila ústa a sledovala ako môj spermat pomaly zaplavuje jej tvár. Začala sa oblizovať a pustila mlieko dole krkom. Ešte chvíľu sme spolu ležali na posteli jeden na druhom a oddychovali. Potom som sa obliekol a na túto udalosť sme akokeby zabudli.

autor: EAS



Ako hodnotíte túto poviedku?

najlepšie najlepšie    [   1 | 2 | 3 | 4 | 5   ]    najhoršie najhoršie





sex naživo


dalšie dievčata na sex cez telefón >>