Erotická poviedka

S mojou Denisou a kamaratom z mládí

Sedeli sme s mojou priatelkou Denisou pri pohariku vinka a cigarete, ked mi zrazu  zavivolal Viktor, kamarat z dedstva s ktorym som mimochodom zazil aj par nevinnych
sexualnych hradok... Ze cestuje do Prahy a ci moze u nas v Boleslave prespat. Samozrejme som suhlasil. Ani Denisa nemala nic proti.

Inak Denisa je moja 25r priatelka. Vysoka velmi nieje, 160cm ale ma dlhe havranie vlasy, krasny pevny gulatucky zadocek a pekne štvorky prsia. Viktor dorazil,tak sme sa privitali, otvorili flasku tvrdeho a popijali. V dobrej nalade som zacal mysliet na sex. Len ako na to? Vyslo zo mna: Viktor vravy, ze mas pekne prsia.Len ci su aj bez podprsenky take pevne. Povedala ze samozrejme. Viktor ze by ich chcel vidiet. Povedala, ze nech na to rychlo zabudne.

Napila sa vina a chvilu sa zamyslela. Potom povedala ze dobre a vyzliekla si trycko a dala dolu podprsenku. Viktor cumel ako puk. Su krasne povedal. Suhlasil som a strcil som jej do pusi jazyk. O chvilu sa odtiahla a povedala: a teraz vy! Ukazte ci ich mate ovysnutych, alebo krasne pevnych. Dal som jej ruku medzi svoje nohy, aby citila ten tlak. Ze to nestaci a chce ich vidiet. Tak sme nevahali a pustili sme von nase stojace penisy. Pytam sa jej, ze kto ma vecieho.

Odpovedala ze Viktor. Vravim že to sa vraj najlepsie meria pusou. Vzala mojho vtaka, par krat ho rukou pretiahla a strcila si ho do ust co najhlbsie. Vytiahla ho a to iste spravila s Viktorom. Stala si za svojim. Vies ako sa vravi, dva krat meraj... A tak nas zacala na striedacku fajcit. Ja som bol tak vzruseny, ze som to po chvilke nevydrzal a zacal som jej striekat svoju prvu davku do hrdla. Vsetko pekne spapala.

Viktor chcel urobyt to iste, no zarazila ho, nech ho to ani nenapadne. Spomalili sme. Ja som si dal cigarko, ona si lahla na postel. Viktor jej vyzliekol nohavice a nohavicky a zacal ju pekne lizat. Po chvilke zadonila, nech jej ho uz tam vrazi. Postavil sa a pomali do nej zacal vnikat svojim stojacim penisom az kym ho tam nemal celeho. Ja som sedel a pozoroval,
ako pekne zrichluje tempo. Denisa si to uzivala. Vzdychal a hryzla si do pery.

Zistil som ze mi uz zase stoji v pozore a prilozil som jej ho k tym peram. Zacala ho zase fajcit, ale uz to nebolo take jemne. Doslova som ju do tej pusy sukal. Pozoroval som pri tom ich pozvolne zrychlovanie tempa, ktore po chvilke vrcholilo silnym Denisinym orgasmom. Sekundu na to sa napol aj Viktor a napumpoval do nej svoju prvu davku semena. Ked som to vsetko videl, dokoncil som sa rukou a pokropil som jej ten krasny dvihajuci sa hrudnik. S usmevom na tvari si to roztierala po prsiach. Odysli sme s Viktorom do kuchyne na  panacka. Asi po 20tich minutach prisla za nami osprchovana a krasne vysmiata Denisa. Na sebe len zupan, sadla si dala si vinko... No vo mne to uz zase zacalo hučat.

Lahol som si na postel a cakal som co sa bude diat. Prisla Denisa lahla si na mna do polohy 69. Krasne som ju zacal lizat a ona mi jazykom olizovala zalud a masirovala pri tom vajcia. Obcas presla prstom oklo mojej dierky. V tom k nej prisiel Viktor zo zadu a najprv prstom potom jazykom spracovaval jej zadnu dierku. Poriadne jej roztiahol pulky aby sa jazykom dostal co najhlbsie, ja som to cele pozoroval a jazykom jazdil po jej kundicke. Ked ju Viktor dost pripravil, nasadil jej na okraj dierky svoj zalud. Pomali do nej vnikal.Ked bol zalud dnu, tak zatlacil a uz bol v nej az po koren. Zacala sama prirazat ja som len vyplazil jazyk a ona si po nom obtierala svoju mokru kundicku. Pridala k nemu svoje sikovne prsty a prva vlna bola tu. Vsetko som pekne zlizal. No Viktor este nebol a tak pritvrdil tempo. Mrdal ju do zadku tak, ze som myslel ze mi ho Denisa pri tom odhryzne.

Ked sme vycitili Viktorov bliziaci sa vrchol zrychlili sme tak, aby sme to stihli vsetci traja. Viktor naplnil Denisin zadocek, Denisa tiekla do mojej pusi a ja som pumpoval dalsiu davku do jej hrdla. Ked po chvilke Viktor vitiahol povadli penis s jej kakaovej dierky, zacala jeho tekutina pomali vytekat von, stekala po Denisinej kundicke priamo k mojim ustam. Bez vahania som to zacal olizovat. Ked si to vsimla, este zatlacila aby zo seba dostala aj poslednu kvapku. Potom sme sa zvalili na postel vedla seba.

Povedala, ze to bolo krasne a pytala sa, ze ako mi chutilo Viktorove semeno z jej zadku. Povedal som ze ho moze ochutnat. Len z ineho zadku. Zadivali sme sa vsetci na seba, no nikto nemal nic proti. Tak sa zacala venovat mojmu vtaku a Viktorovmu zadku. Dali sa teraz oni do 69tky,ale s tym ze Viktor bol hore s vyspulenym zadkom. Pristupil som knemu a pomali do
neho zasunul svje pero. A tak sme sa zase rozbehli... Ked som to do neho napumpoval vytiahol som ho a nechal ho Deniskynou pusou ocistit. Viktor si potom cupol nad Deniskynu tvar, tak aby pekne spapala celu moju davku. Deniska ze by chcela este jeden orgasmus. Po kratkom oddychu sa analom nabodla na moj kolik, do siroka roztiahla nohy, aby sa Viktor dostal do jej kundicky co najhbsie.

Tak sme chcilku mrdali Denisu do oboch dier.Viktor ho vytiahol s jej kundicky a zacal sa tlacit vedla mojho vtaka do jej analnej dierky. Po chvilke snahy sme ju uz obaja naraz jebali do zadku zatial co si ona rukou obrabala kundu. No toto aj po predchodzich orgazmoch nemohlo trvat dlho. Napumpovali sme posledne davky takmer naraz do Denisinho zadku a ona sa v zapeti zacala triast v tom najvecsom orgazme za celu noc.

Viktor sa zvalil na postel,Denisa cela zadychana vstal a cupla si nad jeho tvar. Ze aby kazdy z nas vedel ako to chuti. A tak Viktor spapal moje i svoje semeno vytekajuce s Denisinho roztiahnuteho zadku. Po ranajkach sme sa rozlucili s dohodou, ze sa Viktor u nas satvi pri najblizsej ceste okolo. Denisa mi prezradila, ze aj ona ma kamaratku ktoru by mohla niekedy pozvat na poharik vinka...

autor: Vifree



Ako hodnotíte túto poviedku?

najlepšie najlepšie    [   1 | 2 | 3 | 4 | 5   ]    najhoršie najhoršie





sex naživo


dalšie dievčata na sex cez telefón >>