Erotická poviedka

Brat dopadol horšie

  Keď som bola mal v našej rodine vládol takpovediac stredovek. Chodili sme do kostola modlili sme sa pred obedom a alkohol cigarety či sex u nás boli tabu. Sex, obzvlášť ten bol zakázany. Podľa rodičov to bol smrtelný hriech a hlavne mala to považovala za horšie než vraždu, aj keď ja a brat sme dobre vedeli, že to rodičia robia tak dvakrát do týždňa.
  Brat raz prišiel domov opitý a keď mu rodičia dávali rodičovskú lekciu vyhodil im ich sex na oči. Zarazili sa, ale vysvetlili mu to.

Mama mu povedala že v každom dospelom mužovi je satan, ten sa musí vypúšťať aby bol muž kľudný a verný svojej rodine. Toho má v sebe aj otec a keby ho nedostal von s mamou, tak by ho mohol poblúzniť a otec by šiel za inou ženou. Myslím, že som to nikdy v živote nechcela počuť. Je dobre, že som v tej dobe trávila veľa času s kamarátkami, lebo by som sa na tieto hyperkresťanské reči možno namotala.

  Bolo bežné, že nás pekne po kresťansky aj trestali. Keď zistili že sme klamali, hovorili že klamári nemajú miesto pri ježišovom stole a museli sme jesť pri kredenci a podobné blbosti. Alebo za zlé známky hovorili, že teraz sme leniví sa učiť a zajtra budeme laniví ísť do kostola a tak sme museli ísť sedem dní každý deň do kostola. Ani fyzickým trestom sme neunikli. Neboli to klasické bitki, len spôsobenie bolesti. Ja som väčšinou dostala prútikom po zadku, hrozne to štípalo a brata len chrtom ruky trkli do guliek, neboli to také bolestivé tresti a boli zriedkavé.

Brat Dano mal dokonca 3 roky na penise špeciálny mužský pás cudnosti, lebo keď mama zistila z jeho pyžamových nohavíc, že prvý krát v noci ejakuloval, bála sa že začne masturbovať. V trinástke mu ho nasadili a dole si ho sme dať, len keď sa šiel sprchovať a aj bol jeden z rodičov za závesom či niečo nerobí. Zdá sa vám to ako nonsens? Nie, naše detstvo.  Asi im škodili aj ich premotivovaní kamaráti. Mama sa stále viac zakrývala oblečením, lebo vraj nahé kúsky tela nabádajú mužov myslieť na hriech, no trafená.
  Ale ich rozmýšľanie bolo pokrivené vo všetkých smeroch.

Na jednej strane boli takmer denne v kostole, ale aj stále viac sexovali a dosť, nahlas, vôbec sa tým netajili. Vraj je to v manželskom zväzku povinnosť ženy uspokojiť muža.
V jednen deň ma potrestali za každú nedeľu sa spovedali a stále častejšie nás ponižovali.

  Dosť veľký cirkus nastal keď otec pristihol Dana v 17-tich masturbovať pri časopise. Automaticki porada. Myslela som že mama ho zabije, ale bola som prekvapená. Otec naňho kričal ale mama ho objala, pohladila po hlave a povedala, že on za nič nemôže, nieje to jeho vina, jej syn je vraj dobrý chlapec. Vraj ak syn spácha niečo tak hrozné, ak spácha niečo také zlé proti svojmu telu, proti cti svojej rodiny a proti bohu, je to vina rodičov a diabla. Všetci sme sa zarazili. Povedala: diabol, ktorého má medzi nohami v penise a semenníkoch mu zamotal hlavu, on ho donútil to urobiť. A my sme boli neobozretní a nechali sme sa oklamať diablom, keď sme ti tak skoro zložili pás cudnosti. Ale teraz to napravíme. Najprv potrestáme diabla a potom ťa ochránime pásom.

  Dali mu dole nohavice aj trenky otec mu roky položil na stôl a jenu nohu mu potiahol nabok. Dano tam stál rozkročený, opretý o stôl,  gule a penis visiace medzi nohami. Oco pred neho položil otvorený časopis so slovami. A teraz chcem vidieť ako môj syn odolá diablovi, dúfam že ma nesklameš. Dano sa snažil nedívať, ale oco ho vždy napomenul nech sa pozerá na tie ,,zverstvá´´.  Netrvalo dlho a Danovi sa dvíhal penis. videla som mu naň. Mama chcela aby som to videla dobre. nech viem ako sú muži ovládaní. Jeho penis sa pomali nalieval krvou keď otec povedal: UŽ. V tom mama nakopla Dana zozadu do rozkroku. Dano sa v bolestiach zosunul na zem, kľačal pred stolom, prišla k nemu a mama so slovami: Vydrž to synak, uvedom si že satana to bolí omnoho viac.  Keď ho bolesť prešla znova mu dal otec ruky na stôl. Dano povedal, že to už nechce lebo ho to strašne bolí, ale musel. Tentokrát sa penis nie a nie postaviť, len sa mu tak trochu nafúkol, tak mu povedali nech si robí to k čomu ho diabol donútil. Nechcel ale po chvíli začal. Robil si to len asi minútu a pol keď to zasa schytal.  To sa opakovalo ešte raz, no teraz dostal až keď sa urobil.

  Bolo mi ho ľúto, no neodvážila som sa nič urobiť. Mala som z toho zvláštný pocit. Akoby som chcela utekať, ale aj sa biť. Čosi sa vo mne bilo. Cítila som každý kúsok tela, akoby do mňa bodali jemné ihličky. S veľkým prekvapením som si na kraťasách všimla tenkú vlhkú čiarku. Mala som dojem, že som si trochu cvrkla. Zrejme som si na rozkrok pozerala dlho, lebo ma zbadala mama. Čo je mladá slečná?: spýtala sa: čo to tu máme? Otec Danovi dával ten pás na penis keď mama podišla ku mne. Chytila ma za rameno a zdvihla z kresla. Jednou rukou chytilia gumičku mojich kraťasov, odtiahla ich a druhou rukov prešla po mojej dierke. Prsty očividne vlhké pošúchala jeden o druhý a privoňala k nim so slovami: Tak teraz si ma sklamala slečna. Ani by ma nenapadlo, že diabol by kymácal aj s tebou. Tatino, zrejme bude treba kúpiť jeden pás aj pre túto chlípnu hriešnicu, prevencie nikdy nieje dosť. Tak som ho vtedy dostala aj ja.  :(

   Mne to bolo takmer jedno, len okolo menzesu ma to potrápilo, ale Danovi to zjavne nerobilo dore. Bol z toho hrozne frustrovaný. Raz sa mi zvôveril, že nemá ani polúciu, lebo keď sa mu stavia, spôsobuje mu to bolesti a to ho vždy zobudí. Bolo mi ho ľúto. Povedal mi aj to, že sa z neho kamaráti smejú lebo keď mu treba cikať sadá si do kabínky aby mu to nevideli.
  Keď bol štvrták na gymnáziu priviedol domov dievča, Janku Ukázal ju rodičom. Veľmi milá kočka. Spomenula aj ten jeho pás a poprosila rodičov či by mu ho nedali dole. Chodili spolu už rok a vôbec neriešia sex. Len chcela aby mal pohodlie.

Mama ju presviedčala tým, že by mala dbať na čistotu svojho chlapca, ale Janka bola vytrvala, až nakoniec mama a otec povolili s podmienkou, že ak vydržia ešte pol roka daju mu to dole. V súkromí som sa jej pýtala, či to jej naozaj neide o sex. Pleskla mi jednu po hlave a dodala: blázniš, na nič iné nemyslím. Každý deň ma vyprstuje a potom so slzami hovorí ako by ma chcel pojebať. Nebola som až taká prekvapená.

  Dole nám ich dali v ten istý deň. Bol to pre nás tak trochu sviatok. Dano samozrejme vyklátil Janku. Vraj to vtedy robili 6 krát. Ja som zbehla ku kamarátke. Urobili sme si pekný večer, zavolali sme chlapcov a dali smi dvojité rande, lepšie povedané, nechali sme ich nech nás lížu, až nás z toho boleli dierky.
 

autor: Zuzana



Ako hodnotíte túto poviedku?

najlepšie najlepšie    [   1 | 2 | 3 | 4 | 5   ]    najhoršie najhoršie





sex naživo


dalšie dievčata na sex cez telefón >>