Erotická poviedka

Tajný sex- bratranec a sesternica

Nachvílu nakuknete do života dievčaťa, ktoré je z bielej dosť  bohatej rodiny.

Celé sa to začalo takto: Asi uprostred Júla sa jeho rodicia rozhodli ist na koncert, ale az do Bratislavy. A ked je Bratislava od Mikulasa asi 4-5 hodin cesty a koncert bol o 10 večer tak som predpokladala že tam ostanu aj dalsi deň alebo dva. My sme boli sami s 2 detmi- ale hlavne bez ich rodičov. Mne sa Jano páčil a aj stále páči a v mojom veku ma k nemu niečo stále priťahovalo aj keď je mi pomerne blízka rodina. Je vysoký, štíhly, hnedovlasý, má krásne hnedé oči a má rád presne to co ja.. Túžila som po ňom... najskôr by mi bolo stačilo ho vidieť nahého, no čo sa dialo tak s tým som bola ešte viac spokojná.

Ujo a teta v piatok na obed vyrazili na cestu. Večer Jano uložil deti spať a keď zaspali prišiel za mnou do obývačky. Zapol film ale mne to nedalo a začala som sa ho pytat rozne veci, rozpravali sme sa až došlo na temu "S kolkymi spal``

Oni su dost bohatá rodina a povedal mi že keby si mal v 18-tke zničiť život, neisť do školy a starať sa o svoje dieťa že to by nechcel.
,,Ty si panic?!? "
,, Som, a ešte chcem počkať"povedal mi
,, si panna? "" spytal sa
,, niesom, ale nikomu to nehovor"
,, neverím, však sa ani bozkávať nevieš" smial sa na mne
,, Chceš vidieť??"
,, Čo??" pozrel sa na mňa
Pomaly som sa približila hlavou k nemu a začali sme sa bozkávať.
,, Toto, a ovela viac ak budeš chcieť"
Bozkávali sme sa dalej, ale potom sme prerušili a spýtal sa :,, ideme hore?"
Pokyvala som hlavou, zobral sa za ruku a vyšli sme hore schodmi. Myslela som že ideme do jeho izby ale išli sme až pod strechu, na poval. Bola tam postel, stol, mal tam notebook, sluchátka a iné jeho veci. Pochopila som že je to taká jeho " druhá izba", únik od reality..
,, Tu sa spí najlepšie" pošepol mi do ucha.

Lahli sme si a dalej sme sa vášnivo bozkávali, až ma začal hladiť po bruchu a isiel stále nižšie a nižšie. Mal ruku na mojej hladkej pičke a jemne ma hladil. Pomaly som sa odtrhla od jeho úst, obkročmo som si na neho sadla a dala som si dolu tričko. Rozopínala som si podprsenku keď sa začal vyzliekať aj on...
bol nádherný.. a keď si dal dolu nohavice... vtedy som prvý krát videla jeho krásny velký kokot ktorý mal odhadom 19-20 centimetrov minimálne. Stál mu a já som mala už iba nohavičky. Chytil ma za boky a prevalil ma na chrbát, a pomaly mi stiahol nohavičky.

,, Ja ťa chcem, chcem sa s tebou vyspať " povedala som mu
Ešte viac sa ku mne pritisol a dlho sme sa tam len tak obímali sa a jeho kokot stále stál. Cítila som jeho velký penis priamo na mne.  Videla som že už sa nemôže dočkať a sadla som si na postel. Pozeral sa mi do očí a roztiahol nohy.

Chcel predohru a začal ma vylizovať. Najskôr mi ju len nežne bozkával. Neskôr som ucítila ako jazykom chodí okolo mojej dierky, potom ho dal dovnútra a ja som po prvý krát ucítila aký je austrálsky bozk..  Bola som dosť vlhká a tak si najskôr lahol na mňa, nohy som mala daleko od seba a začal ho do mňa pomaly vsúvať. Najskôr len tak trošku, pretože sa bál do trinásť ročnej dať naraz ten jeho velký kokot. Začala som spoupracovať. Cítil že môže a tak ho do mňa zasúval hlbšie a hlbšie až ho mal vo mne celý. Celých 20 cm bolo vomne. Ten jeho velký kokot mal v mojej piči Prirážal rýchlejšie a rýchlejšie. Na to, že bol panic mu to išlo naozaj velmi dobre. Stonala som, vzdychala.. na neho  prišiel orgasmus a spýtal sa:
,, Môžem ta vystriekať?``
,, Vystriekaj ma, lúbim ťa " odpovedala som.

O pár sekúnd som v piči cítila velkú dávku teplého semena. Nato som sa spravila aj ja. Niekolko krát sme zmenili polohu a bolo to úžasné... Za celu noc sa spravil hned 5x, 3x do mojej piče, raz do análu  a poslednú dávku semena my vystriekal do úst.

Bolo tesne pred polnocou keď sme skončili. Nevadilo mi, že sme to robili bez ochrany. On si to uvedomil až po sexe a preto som sa ho provokatívne opýtala:
,, Chcel by si radšej chlapčeka alebo dievčatko??"

Smiali sme sa, rozprávali až kým sme od vyčerpania nezaspali. Nadránom asi okolo 3:00 ma zobudil a rozdali sme si to druhý krát. Ale pokračovanie nabudúce..
Bola to úžasná noc a ešte sme si to niekolko krát neskôr zopakovali( takmer každú noc).
Ostala som u nich do konca Júla a celý August. Niesme rómovia, dnes je normálne že jebú aj "malé" deti z dobrej bielej rodiny. Pokračovanie už čoskoro.

autor: Liana



Ako hodnotíte túto poviedku?

najlepšie najlepšie    [   1 | 2 | 3 | 4 | 5   ]    najhoršie najhoršie





sex naživo


dalšie dievčata na sex cez telefón >>