Erotická poviedka

Sex s cigánkami

Všetko sa to začalo pred dvoma rokmi, keď som odišiel za prácou do Čiech. Po pár pracovných sklamaniach, som sa dostal do menšieho mesta cez jednu agentúru. Mal som pracovať v pomerne veľkej firme, kde pracovalo hodne Slovákov.  Agentúra mala viac ubytovní, ale väčšina bolo ďaleko.

Pre mňa to síce nebol problém, keďže som mal auto.  Na pomerne blízkej ubytovni bolo jedno miesto voľné, lenže to malo byť v izbe s dvoma cigánkami. Vedúca agentúry mi to tak opatrne naznačila s tým, že to bude len na krátko kým sa niečo uvolní. Vždy lepšie cestovať tri km ako desať. Tak som súhlasil.

Prišli sme na ubytovňu, bola to malá ubytovňa asi s 12timi izbami a v každej boli tri postele. Výhoda bola, že každá izba mala vlastnú kúpeľňu. o v tom strese som sa o tých cigánkach ani nič nespýtal a popravde bol som pripravený na najhoršie. Pred dverami izby som sa z hlboka nadýchol, v hlave mi behali myšlienky o starých špinavých smradľavých a neviem ešte akých cigankach. No po vstupe som bol milo prekvapený. Tie dve Saša a Zuzka boli akurát na dennej smene, ale izba bola v luxusnom stave. Čistučko zo zeme by sa dalo jesť, príjemná vôňa, postele poposteľané, veci poukladané. Podľa oblečenia som usúdil, že pôjde o mladé dievčatá. Všetko som si vybalil, pripravil sa a ani neviem ako a už boli "doma" z práce.  Šok!!!

Vošli dve krásne mladučké ciganečky. Obe mali po 21 rokov.  Už od dverí sa pozdravili s krásnymi úsmevmi. Prvá ahoj ja som Saša. . to bolo také drobné krehké dievča. Tipovali by ste jej tak 13-14 rokov.  Štíhla, nízka so šiltovkou na hlave. Krásne vlasy, biele zuby, proste nádhera. Akurát že bola úplne chudučká. Ja mám chudé ruky, ale ona mala polovičky z mojich.  A Zuzka... tak toto bol iný level. krásna, plné pery, zdravé lesklé vlasy, prsnatá,postava jak lusk. ǔsmev proste luxus. . . Po nejakej prednaške spoznaní diskusii a neviem čoho som sa zabýval.  Jasné že prvé čo ma napadlo bol sex s nimi...

Práca utekala na ubytovni sme prekecali hodiny, biele baby im nemohli ani v chovaní a ani v poriadku robiť konkurenciu. Zuzka začala do mňa rýpať, že hej Saša je zamilovaná do teba a pod.  Bral som to s humorom. Raz v práci som sa saši aj Zuzky zastal, lebo sa do nich navážali kvoli tomu že sú romky. To bol taký zlom. Začali byť somnou ešte väčšie kamarátky ako predtým. Doslova sa o mňa starali, varili mi prali mi, proste bolo to skoro dokonalé.

O týždeň na to čo sa dostali do konfliktu, chýbal jeden kolega a tak Sašu dali robiť ku mne. Po smene trebalo vyčistiť CNC. Bol to veľký stroj asi ako izba, umiestnený v hale v rohu a keď ho trebalo vyčistiť, museli sme ísť za stroj. Tam bola úzka ulička medzi stenou a strojom.  Na stroji boli malé dvierka, ktoré trebalo otvoriť a vybrať bordel a všetko so vzduchovou pištoľou vyfúkať.  Tie dvierka boli malé, takže Saša sa cez ne nahla a ja spoza nej som jej vysvetľoval čo a ako.  Namiesto toho aby pozerala do stroja, pozerala na mňa a usmievala sa. Keď som svoju pozornosť uprel hlavne na diel, ktorý je v stroji najdôležitejši, musel som sa do stroja nahnúť a prstom jej ho ukázať. 

To už som bol so Sašou telo na telo. Ona bola otočená čelom ku mňe a naše tváre boli od seba asi desať centimetrov. Hľadeli sme si do oči a v tom ma Saša pobozkala. Ten bozk bol z jej strany neskutočne nežný jemný a vášnivý.  Cezomňa prešla elektrina. Úplne ma to odrovnalo.  Chvíľku sme sa bozkávali až nás prerušil buchot na stroj. Druhá smena si preberala stroj.

Prišli sme domov, ja som si odbehol nakúpiť ale myšlienkami som bol pri tom bozku.  Nad regálom s kondomami som válhal či ich vziať alebo nie. Nakoniec som vzal tri krabičky :))).  Prišiel som na izbu. To už bolo sedem hodín večer, dal si sprchu a ľahol do postele a uprene sme si so Sašou pozerali do oči.  Ona vstala a prechádzala okolo mňa a usmievala sa. Ja som ju chytil za ruku a vtiahol si ju k sebe do postele a začal ju bozkávať. Zuzka sa na nás dívala a vraví: radšej zhasím, bo len chute robíte!!!

Ja som Sašu bozkával, pusinkoval všade. Najprv sa bránila, ale postupne som si ju vyzliekol. Ona mala erotogénne zony asi všade.  Bozkával som ju na intímnych miestach, cez gaťky ke som jej chcel ich dať dole, bránila sa,nakoniec som jej odkryl gaťky na bol a zapojil som do toho jazyk. Počul som jemné stonanie. Prešiel som ku tvári a nohou som jej tie gaťky dal dole. viete ako keď sa štartuje motorka. Zrak mi padol na hodiny, pána to už bolo 22:36.

Neviem ale zbehlo to neskutočne ja som mal pocit že prešlo max pol hodinky. Sašu som si pritisol k sebe a pokračoval. Úplne sme boli spotení. prešiel som teda znova dole. Jej mušlička bola jemná na dotyk. Mala ju takú malú, žiadne pysky, len dve bunčky, medzi ktorými bola mokrá štrbinka. Jazykom som sa po nej preháňal, keď tu nahlas zastonala. . To som už vedel, že je pravý čas na vniknutie. Zaujímavé bolo, že za tie hodiny mi vkuse stál a ani raz neochabol.

Pekne som si ľahol na ňu a začal s panvou robiť pohyby.  Jej panva a moja do seba dokonale zapadali. Pošepla mi do ucha že prosim nie ale ja som ju nepočuvol a jemne som do nej vnikol. Niečo tam kládlo odpor ale po pár vniknutiach to  prestalo. Waw Saša bola panna. Párkrát povedala auu ale tto jej auu sa postupne menilo na au au a a a ach ach ach. Úplne sme sa stli jedna duša a jedno telo. Bolo to krásne nežne milovanie. A keď som spomínal malú kundičku, tak to len tak opticky vyzerala. V skutočnosti bola veľká hlboka voňavá a vlhká krásne vlhka.

Naše milovanie prerušil nedostatok kondomov. A nechcel som riskovať. Pár hodín, 9 kondomov v čudu. Skončili sme až ráno o tretej. Pekne sme zaspali ona v mojom náruči.  Hneď po práci sa naše postele spojili. Každý deň sme sa dlho a vášnivo milovali. Kto nezažil, nepochopi. Najkrajšie milovanie.

Zuzka už toho mala dosť, každý večer sme počuvali joooj len chute robite. Bola nahnevaná. a tak som raz Saške povedal, že nech sa Zuzka prida. Čakal som odpoveď nie ja sa o teba nedelím, no Saška prekvapila a povedala že dobre opýtam sa jej.  A tak hned večer keď Zuzka zas mala chute, tak ju Saša vyzvala nech sa pridá. Zuzka samozrejme že niee a bla bla no ja som Sašu po ňu poslal. Saša sa postavila, prišla k nej a za ruku ju dotiahla a strkla ku mne do postele. A to už sa Zuzka nebranila.

Miloval som sa denne s dvoma ciganečkami. a bolo to luxusne. A najlepšie že obe mali mierne lesbické sklony. Tak sme spolu dosahovali vyvrcholenie mega rozmerov. na ďalší deň sme spojili všetky postele. A takto sme trávili každú noc.  Vytvorili sme si pozdrav že sme sa všetci traja dotkli jazykmi. Sašu vzrušovalo, ked sme ju chceli znásilniť, Zuzka mala rada lízanie kundičky.

Denno denne tri mesiace sme doslova premilovali. Ani jedna z nich mi nikdy nepovedala nie. Ked som chcel 5 krat denne, tak nebol problem. Nežiarlili na seba a odmeňovali sme sa navzájom kráasnym sexom.  Po troch mesiacoch sme dostali výpovede a naše cesty sa rozdelili a úplne sme stratili kontakt na seba. Hľadám ich na sociálnych sieťach, ale bezvýsledne.

Sú tomu už dva roky, ale tie dve stále ostanú moje jedničky a keby som ich objavil a naše cesty by sa spojili tak sa kvoli nim aj rozídem so súčasnou.



autor: MCS



Ako hodnotíte túto poviedku?

najlepšie najlepšie    [   1 | 2 | 3 | 4 | 5   ]    najhoršie najhoršie





sex naživo


dalšie dievčata na sex cez telefón >>