Erotická poviedka

Kata

Súrne sme potrebovali sekretárku. Dali sme inzerát a čo čert nechcel kolega prijal hneď prvú, ktorá sa prihlásila. Asi sa mu páčila. Nastúpila hneď od 1-ého apríla. Bola po materskej dovolenke. Nebola doslova bacuľka, ale mala veľký zadok a prsia asi 4-ky, modré oči,  blond  vlasy a neprívetivý pohľad. No mal som proste dojem, že na každého zazerá. Mne sa hneď od začiatku nepáčila.

Proste sme si akosi hneď z počiatku neporozumeli. Bola nešikovná, nepraktická a ja som mal pocit, že aj lenivá. Proste presne typ blondínky na ktoré sa robia vtipy. (Nie že by som chcel globalizovať). A navyše nemala ani minimum estetického vnímania, čo sa prejavovalo hlavne na jej obliekaní. (Možno nemala doma zrkadlo??) Bolo to koncom mája vo štvrtok. Niečo po jedenástej som dobehol z jednania u zákazníka. Kata sedela za stolom. Poprosil som ju o jednu silnú kávičku a vošiel som do kancelárie, kde som sedel ešte s ďalšími troma kolegami.

Ledva sme sa pozdravili Jano hneď na mňa vybehol z otázkou: "Obzrel si si Katu?"
"Čo snáď zazerá viac ako včera?" odbil som ho hneď protiotázkou.
"Ty si asi slepý." odpovedal mi urazene. "Keď sem príde, tak sa na ňu poriadne pozri." A pohrúžil sa do svojich papierov.

Za chvíľu sa objavila vo dverách a niesla mi kávu. A veru som si ju obzrel. To sa v podstate ani nedalo nepozerať na ten výjav. Pred tým sedela za stolom, ale teraz som ju videl v celej jej "kráse". Mala oblečené rúžové, dosť tenké legíny ( alebo ako sa tým obtiahnutým nohaviciam vraví). Lenže tie si určite kupovala ešte pred materskou, keď mala minimálne o 15 kg menej. Neviem akým zázrakom sa do nich nasúkala, že jej nepraskli. No proste boli na nej tak natiahnuté, že kopírovali každý aj najmenší záhyb jej tela. V prvom momente som nevedel odrhnúť pohľad od jej rozkroku. Tie nohavice do detailu obopínali jej mäsitú kundičku a hlboko sa jej zarezávali medzi závojčeky až takým spôsobom, že tvorili malý hrbček v mieste klitorisu.

Proste keby prišla nahá, veľký rozdiel by v tom nebol. Jej blúzka na tom bola podobne. Určite nebola stavaná na tie jej veľké prsia. Navyše blúzka mala hodne hlboký výstrih takže prsia asi 4-ky sa jej neposlušne vysúvali zo zjavne pre ňu malej blúzky. Tá blúzka bola našponovaná až takým spôsobom, že medzi jednotlivými gombíkmi sa tak roztvárala, že je bolo vidieť až na kožu. Položila mi kávu na stôl, spýtala sa či si ešte niečo prosím. Poďakoval som za kávu a už som si nič nevypýtal. A netrpezlivo som čakal až sa otočí a odkráča. Ten jej veľký zadok sa pri každom kroku zatriasol ako želatína a bolo vidieť každú hrudku jej celulitického zadku. Do konca, keď šla okolo okna, cez ktoré do kancelárie prenikali lúče horúceho májového slnka, cez látku tých jej nohavíc presvitala vzorka je kvetinkovaných nohavičiek. Keď za sebou zavrela dvere nezdržal som sa poznámky: "Chlapi, keby sa takto postavila na niektorú medzinárodnú trasu kamiónov, asi by celkom slušne zarobila."    

Po chvíli sa ozval Mišo, najstarší člen našej partie. "Chlapi choďte kúpiť nejaké občerstvenie, šampus, koňak, nejaké zákusky a ja ju tak spracujem, že niektorému z nás dá. Aáá možno aj všetkým." A hneď aj vytiahol peňaženku.  Ja jediný som protestoval a snažil som sa ich od toho odhovoriť. "Chlapi nepoznáte jej muža. A pozrite sa ako stále zazerá. Tá Vám prinajlepšom všetkým hnusne vynadá."

Ale partia je partia a tak som tiež prispel do fondu "Kata". Lajo najmladší z partie zobral peniaze a odfrčal pre nevyhnutné rekvizity. Mišo sa okamžite ujal iniciatívy. Sústavne ju pod rôznymi  zámienkami volal do našej kancelárie. Raz jej dal niečo skopírovať, potom niečo napísať, neskôr vyhľadať kartu niektorého pracovníka a zakaždým jej jemne polichotil. No proste sa činil. Lajo sa za chvíľu vrátil s bohatým nákupom. Všetko naládoval do chladničky a veľmi iniciatívne pomáhal Mišovi v  "masírovaní" našej Katy. Ja som to nakoniec nevydržal a s hundraním, že v takejto atmosfére sa nemôžem sústrediť a odišiel som vedľa do zasadačky.

Pred koncom pracovnej doby sa Mišo objavil v zasadačke z pichačkami v ruke, s tým že ide dole do dielne a pracovníkov pošle domov a ja aby som sa presunul vedľa, že si pripijeme na jeho narodeniny, ktoré mimochodom mal až koncom ďalšieho týždňa. Niečo som len odvrkol nahnevaný, že mi nepomohli a miesto roboty opaľujú Katu a robil som ďalej. O chvíľu mi zabúchali na stenu a tak som sa presunul vedľa, zvedavý čo vyvádzajú. Mišo strelil šampus a všetkým nám nalial. Všetci sme mu zaželali všetko dobré veľa zdravia... S Katou sa aj pobozkal a samozrejme jej pritom stisol jemne zadok. O chvíľu strelil ďalšiu fľašku šampusu. Pri každej príležitosti, keď Kata nevidela jej nenápadne doplnil pohár. Potom sa na stole objavila fľaška červeného vína. Ja som si zobral svoj pohár a z ospravedlnením, že mám ešte asi na polhodiny robotu a vrátil som sa do zasadačky.

Vedľa bola veselá nálada, čím ďalej boli hlučnejší. Ja som dokončil a nechal som tlačiť všetky materiály aj výkresy. Zrazu sa vo dverách objavil Mišo a spustil. "Pohni kostrou, Kata už je rozohriata tak, že keby mala poistný ventil ako parný kotol, tak by pískala ako parná lokomotíva." Poskladal som všetky papiere do obálky a šiel som teda za nimi. Ako som otvoril dvere videl som na stole niekoľko prázdnych fliaš od vína. Kata sa otočila a hneď na mňa spustila: "Pán inžinier poďte k nám Vy jediný ma zanedbávate."

Samozrejme, že jazyk sa jej už hodne plietol. V tom momente Mišo posunul Katin pohár z kávou čo najbližšie k nej, úplne až na hranu stola. Keď sa Kata otočila späť k stolu, pohár z kávou prevrhla na seba a obliala si blúzku aj nohavice. Figliar Mišo ihneď na Katu spustil: "Katuška rýchlo si to vyzlečte a preperte, aby Vám na tej blúzočke neostal fľak." A Kata rýchlo (rýchlo, ako rýchlo, skoro k tomu umývadlu netrafila) utekala k umývadlu v rohu kancelárie a bez rozmýšlania sa začala vyzliekať. Zostala len v podprsenke a v kvietkovaných nohavičkách.

Napustila vodu do umývadla a rýchlo sa snažila preprať škvrny na svojom oblečení. Samozrejme, že Mišo jej asistoval a Lajo sa hneď pripojil a akože jej pomáhajú. V tom sa ku mne priklonil Peter hovorí mi po tichu do ucha: "Stav sa o fľašu koňaku, kto ju dostane prvý." Samozrejme že mojím favoritom bol Lajo poznal som ho dlhšie a vedel som, že baby sa naňho lepia ako muchy na med. A bodaj by nie štíhly vysoký meter deväťdesiat ,  tmavovlasý vždy elegantne pristrihnuté fúziky a veľmi kultivované vystupovanie. ( samozrejme pokiaľ si trošku viac neupil ). Je zaujímavé, že ho zatiaľ žiadna nedostala do chomúta. Okamžite som vsadil na Laja. Peter vsadil na Miša. A čakali sme ako to bude pokračovať.

Lajo postupne preberal iniciatívu. Usilovne jej pomáhal občas ju zľahka pohladil po zadku a sústavne vyprával rôzne hlúposti, aby ju rozosmial a pritom nenápadne odsúval Miša na "vedľajšiu koľaj". Kata sa chichotala a trepala piate cez deviate.  Po chvíli ju Lajo upozornil, že má od kávy aj tie jej kvietkované nohavičky. Zo začiatku si ich síce nechcela vyzliecť, ale Lajo s ňou špásoval, chvíľu jej niečo šepkal do uška, až ju presvedčil. Neviem či zapracoval viac alkohol alebo Lajove reči.

Takže si ich tiež vyzliekla a zo smiechom ich hodila tiež do umývadla k ostatnému šatstvu. Keďže mala celkom slušne upité Lajo ju občas podopieral okolo pása a občas jej pohladil prsia. A stále jej niečo šepkal do ucha. Samozrejme všetci sme pohľadmi hltali Katinu postavu. Peter mi zrazu podával do ruky môj foťák. Vôbec som si nevšimol kedy ho vytiahol zo skrine. Rýchle som si našiel vhodné miesto na fotenie a okamžite som začal fotiť. Samozrejme, že to hneď zbadala, ale sa len usmiala a vyplazila na mňa jazyk.

Keďže bola otočená ku mne, Lajo nenápadne zosilnil prúd vody a Kate ten prutký prúd celkom výdatne oblial brucho a voda jej stekala po nohách na zem. Lajo hneď zareagoval. Zobral uterák a začal ju jemne utierať a samozrejme neobišiel jej rozkrok. Kata vôbec neprotestovala a bolo na nej vidieť, že ju to vzrušuje.  Lajo ani chvíľu nezaváhal a o chvíľu už tvrdo spracovával tie jej štvorky a stále jej niečo šepkal. Potom ju začal bozkávať na ucho a krk a vzápätí jej pravou rukou siahol do rozkroku, nahmatal klitoris a intenzívne jej ho stískal. To už Kata neprala len ticho vzdychala. Po chvíli ju otočil a oprel o stenu vedľa umývadla, kľakol si a intenzívne jej lízal jej brázdičku, to už Kata stenala úplne nahlas a pritom si hladila prsia.

Lajo stále pridával na intenzite dráždenia. Kata stála mierne rozkročená, mala zavreté oči, hlasno hekala a intenzívne si masírovala prsia. Lajo sa postavil uvoľnil Kate podprsenku a cmúľať bradavku jej ľavého prsníka a pravou rukou jej intenzívne masíroval mušličku. Prostredníkom jej postupne rozťahoval závojíčky a potom jej ho zatlačil do jej roztúženej dieročky a intenzívne jej ju masíroval potom zasunul aj druhý prst a pokračoval stále intenzívnejšie. To už sa ale Kata začala chvieť pri intenzívnom orgazme. Ale Lajo nečakal kým sa spamätá z predchádzajúceho orgazmu. Rýchle si vyzliekol nohavice aj slipy, zdvihol Kate pravú nohu, nasadil žaluďa na jej roztúženú dieročku a zatlačil len toľko aby skoval hlavičku svojho tešiteľa medzi mäsité závojíčky, trochu sním pokrútil na okraji dieročky a vzápätí ho do Katy prudko zarazil až na doraz. Kata vykríkla a vytreštila oči, lebo Lajo mal riadneho "macka" (niečo cez 20cm). "Chlapi to je nádhera" mrmlal Lajo pod fúzy "Ona ju má takú tesnú. To je úžasné." 

Lajo ešte malú chvíľočku počkal a potom začal tvrdo do nej zarážať svojho macka a veru, vôbec ju nešetril. Po chvíli Kata začala kričať keď prežívala ďalší, veľmi intenzívny orgazmus až sa jej podlomili nohy. Ale Lajo má mimoriadnu výdrž a nedal Kate vydýchnuť. Položil ju na koberec a znova ho do nej zarazil a pokračoval v intenzívnom dobíjaní Katinej dieročky. Pritom menil polohy otočil ju na bok a na záver jej zdvihol nohy a pri nevídanom tempe dokončil súlož aj s náležitým vystriekaním Katinej dieročky. Kata ležala na zemi a sťažka vydychovala. Lajo si sadol do kresla a dal  si riadny dúšok ginu.

Potom si privolal Katu k sebe, a tá pekne štvornožky k nemu prišla a bez akéhokoľvek otáľania mu ho začala fajčiť. Na túto chvíľu čakal Mišo ktorý bol zatiaľ mimo hru. Rýchlo si vyzliekol nohavice pristúpil odzadu ku Kate a bez váhania jej siahol do rozkroku a netrpezlivo prostredníčkom pravej ruky preskúmal stav jej jaskynky. Ľavou rukou si pritom masíroval svojho vtáka. Nemal ho síce tak dlhého ako Lajo, ale mimoriadne hrubého. Mišo nebol priateľom dlhých predohier, prisunul sa bližšie ku Kate nasadil svojho vtáka medzi závojčeky Katinej jaskynky zľahka zakrúžil a prudko ho do nej vrazil až po koreň. Kata zavzdychala a pritom vypustila Lajovho vtáka z úst. Ten jej ho však rýchlo vrazil späť do úst a stlmil jej výkriky. Mišo pracoval ako o život sústavne menil tempo a pritom Kate nemilosrdne mágal klitoris. O chvíľu sa Kata zvíjala v ďalšom orgazme a Mišo jej bez váhania vystriekal komôrku ďalšou dávkou spermií. Ešte chvíľu zostal v nej zasunutý. Potom Kate poriadne tresol po zadku a vytiahol svojho ochabnutého kamaráta. Kata ležala zo zavretými očami a zhlboka dýchala. Ja som odložil foťák, ktorým som všetko náležite zdokumentoval.

Na rad prišiel Peter, ktorý napodiv bol zatiaľ pokojný. Dopil svoj pohárik, do ďalšieho pohára nalial červené víno a podal ho Kate, ktorá sedela na koberci a postupne sa spamätávala z posledného orgazmu. Peter bol z nás najmladší ale aj najťažší. Pri výške asi 175 cm mal asi 120 kg, ale silu mal ako slon a dokázal neskutočne veľa vypiť. Pristúpil ku Kate, ktorá ešte stále ležala na zemi a oddychovala. Pokľakol k nej a pohládzal jej pevné prsia, potom začal cucať jej bradavky občas jej ich jemne obhrýzal, pohládzal jej uši. Po chvíli vstal a z lekárničky zobral kus vaty a začal ním Katu jemne hladiť na krku, potom prešiel na prsia, bruško ale rozkroku sa vyhol a prešiel na nohy, chodidlá, vnútornú stranu stehien, ale jej mušličke sa vyhol a zase prešiel na prsia a krk. Kata stenala, vzdychala, ochkala, ale keď si chcela rukou siahnuť do rozkroku tak jej to nedovolil a pokračoval ďalej v jej dráždení snáď aj 20 minút.

Kata nakoniec explodovala v úžasnom orgazme kričala z plného hrdla a nachvíľu snáď stratila vedomie, ale Peter jej vrazil dve facky a pokračoval v tejto činnosti ďalej a priviedol ju k druhému a ešte intenzívnejšiemu orgazmu, bez toho aby do nej zasunul svojho vtáka. Šťavičky z nej vytekali prúdom. Ale Peter nepoľavil a  zase pokračoval v rovnakej činnosti a Kata sa znovu začínala krútiť a vzdychať, až ho začala prosiť aby ho už konečne do nej vrazil. Keď sa zdalo, že príde k ďalšiemu orgazmu prudko jej roztiahol nohy a necitlivo ju udrel dlaňou po jej roztúženej mušličke vzápätí do nej zarazil svojho vtáka až po koreň a napriek jeho značnej telesnej hmotnosti ju veľmi intenzívne súložil a k vyvrcholeniu dospeli takmer súčasne a Peter jej tiež vystriekal jej komôrku belavou tekutinou, ktorá z nej bohatým prúdom vytekala na podlahu.

Kata po chvíli tvrdo zaspala, pričom hlasito chrápala. Spala takmer hodinu. My sme zatiaľ stiahli ďalšie dve fľaše červeného a Peter zo desať pohárikov Becherovky. Keď sa Kata zobudila, dopotácala sa k stolu, hodila do seba pohár vína a niečo nezrozumiteľne bľabotala.  Vzápätí vypila ďalší pohár červeného, ale po chvíli jej prišlo zle a tak ju Peter chytil pod pazuchu a tak ako boli nahí ju odviedol na koniec chodby pod sprchu. Vrátili sa asi o pol hodiny obidvaja úplne mokrý !? Kata bledá ale už znovu veselá posadila sa k stolu a vypila ďalší pohár vína. Keď si však chcela naliať ďalší pohár Peter jej zobral fľašu. Poobzerala sa okolo seba, vstala od stola a pohla sa ku mne.

V ceste mala stoličku, ale tá sa jej samozrejme nevyhla a tak cez ňu prepadla rovno k mojim nohám.  Vzhľadom na to, že mi bola veľmi nesympatická a navyše bola aj riadne opitá, nemal som veľmi záujem si s ňou niečo začať. Ale Kata prevzala iniciatívu na seba. "A jéj vášho čertíka som ešte nevidela, hneď sa musím naňho pozrieť."  Rozopla mi nohavice a uvoľnila môjho "čertíka" a intenzívne mi ho začala jazykom spracovávať. To sa ale hneď pripojil Lajo, ktorý neodolal jej vystrčenému zadku zase jej zarazil toho svojho macka až po koreň. Kata len tak zavila. Ale hneď pokračovala v intenzívnom fajčení  môjho čertíka. Samozrejme po chvíli som dospel k vyvrcholeniu vystrekol som jej celú dávku do úst.

Lajo ju potom položil na lopatky a riadne ju nabodával na ten svoj bodák. Po chvíli ju otočil na bok, ale neprestával a Kata sa zrazu začala zvíjať v ďalšom intenzívnom orgazme, ale Lajo zarážal stále svoj bodák do nej, až kým v intenzívnych sťahoch svojho tešiteľa vystriekal ďalšou porciou spermií Katinu komôrku. Chvíľu oddychoval, Kata ležala zo zavretými očami a rozdýchavala svoj orgazmus.  Po chvíli sa otočili a Lajo ťahal Katu, aby šla na koníčka, ale už nechcela, že ju všetko bolí a že už dosť. Ale Lajo si nedal povedať a za prispenie Miša, ktorý Lajovi niečo naznačoval Katu posadily na Lajovho vtáka. Len to tak mlasklo, keď nasadla na Lojov nabíjak. Zľahka sa začala podvihovať a opatrne zas nasadala dole. Po chvíli jej Mišo začal prstami obchádzať jej zadnú dierku. To ale Kata nechcela dopustiť a odstrkovala Miša. Ale ten sa nedal. Navlhčil si prst v šťavičkách, ktoré v hojnej miere vytekali z jej prednej dierky a nemilosrdne jej ho zarazil do zadku a rozťahoval jej neposlušnú dierku. O chvíľu to zopakoval z dvoma prstami.

Kata kričala, že tam to nechce ale Miša nepresvedčila. Lajo chytil Katu za ramená a pritiahol ju na seba a tým zabezpečil pre Miša dobrú polohu. Mišo nelenil potrel si teraz žaluďa šťavičkami, ktoré vytekali z jej prednej dierky. Nasadil konček na okraj dieročky a pomaly vtláčal svojho hrubého vtáka do jej pravdepodobne panenskej riťky.  Keď sa mu podarilo vsunúť do jej hrubého čreva celého žaluďa chytil Katu pevne za boky a jediným prírazom jej ho tam strčil až po koreň. Kata zarevala ako tur ale nič jej to nebolo platné. Po chvíli Lajo z Mišom zladili rytmus a pekne jej nakladali len tak híkala.  Po chvíli prežila ďalší orgazmus takmer súčasne s Mišom ktorý jej teraz vystriekal aj hrubé črevo. Mišo celý spotený odišiel k stolu  a kopol do seba ďalší pohárik ginu.

Ale Lajo pokračoval ďalej, ale keďže Kata už na koníčku nevládala Lajo ju otočil na všetky štyri  a pre zmenu jej ho tiež vrazil do zadnej dierky. Najprv jej ju preťahoval pomalými pohybmi a po celej dĺžke, no vzápätí nasadil rýchle tempo a po chvíli vyvrcholil a tiež pokropil jej hrubé črevo. Kata ležala na boku jednu ruku mala v rozkroku hladila si mušličku a stenala. Potom sa obrátila na Laja a medzi škaredými nadávkami sa posťažovala: " Vy sprostí idioti takto mi zdevastovať moju pičku. Veď som Vám hovorila, že už mi máte dať pokoj.  Zajtra večer príde môj muž zo služobnej cesty a čo keď na to príde?"  Hmmm....   

Lajo kopol do seba pohárik ginu zapil to tonicom a s kamenným výrazom v tvári jej odpovedal: "Milá Katka prišla si do roboty oblečená ako nejaká prostitútka, my sa Ti tu venujeme celé odpoludnie a Ty si na nás ešte sprostá. A keďže ťa manžel zanedbáva a ty nemáš po troch rokoch manželstva tú tvoju frndulu poriadne zabehnutú, musíme to napraviť. A počítaj s tým, že na budúci týždeň si to zopakujeme" Vypil ďalší pohárik ginu, zapil to tonicom a po krátkej prestávke pokračoval:  "Takže ten sendvič si zopakujeme ešte teraz a tým pádom Ti budú Tvoje urážlivé slová odpustené."  A Lajo, Mišo a Peter sa po chvíli pustili do akcie a postupne na Kate vystriedali všetky dierky.

Po skončení tohto kolotoča Kata fňukala a niečo si hundrala. Lajo však sľúbil, že ju odvezie domov. Pomohol jej s obliekaním a spolu odišli. Ja som vytiahol z foťáka film na ktorom sme mali všetko náležite zdokumentované a odložil som ho do skrine.

Na druhý deň Kata neprišla do roboty ale ani Lajo. Lajo prišiel až okolo obeda. Hneď sme ho vyspovedali.
 Lajo odviezol Katu domov. Odprevadil ju až do bytu a vzhľadom na to, že bola opitá, uložil ju do postele, keďže mal tiež riadne upité ľahol si k nej.  Ráno, keď sa Kata zobudila strašne ju bolela hlava a nevedela si spomenúť na nič z predchádzajúceho dňa a už vôbec nechápala prečo má doma v posteli Laja. Išla sa osprchovať. Samozrejme to Lajo využil a rozdal si to s Katou aj v sprche. Vôbec mu neodporovala, ale videl na nej, že sa stále snaží spomenúť, čo robila včera. A po káve, ktorú samozrejme musel uvariť sám, jej to ešte urobil na stojáka na chodbe pred odchodom. 

A verte, že to nebol posledný sex s Katou za tie necelé dva roky, čo u nás robila...       
(Ja som však mal podozrenie, že nie mi sme ju spracovali, ale my sme sa chytili do jej osídiel lásky, len možno nerátala s takou nakladačkou, kto vie ... ?)



autor: antonis



Ako hodnotíte túto poviedku?

najlepšie najlepšie    [   1 | 2 | 3 | 4 | 5   ]    najhoršie najhoršie





sex naživo


dalšie dievčata na sex cez telefón >>