Erotická poviedka

Zdieľanie manželky

Lúči sa manželka vo dverách s manželom, ktorý odchádza na firemnú akciu. Zvodne opretá o rám dverí mu sexy hlasom hovorí : "nebuď dlho...á nepi veľa ! Veď vieš prečo." Na krátky okamih si pocmúľala prst a zavrela dvere.

     Ako v hodinách veľká ručička obiehala tú malú, blížila sa, až nakoniec prišla polnoc. Zvyčajný čas príchodu pána domáceho domov.

Ručičky smerujúce svorne nahor, boli jasným signálom pre mladú pani. Postupne si oblieka kratučkú sukničku, pripína podväzky a necháva si ležérne tričko, do ktorého už narážajú ničím netiesnené statočné bradavky.

Je to tu, zvoní telefón. Manžel poslušne volá, že je na ceste domov. Hlas znie mierne opito ale vie o sebe.

Finálne prípravy sa môžu začať.

Usmeje sa a dáva si dole tričko, pevné trojky s radosťou povyskočia, oboma rukami si po nich prejde a zároveň naostrí bradavky. Nohavičky nasledujú tričko a tak pani domáca ostáva už len v sukničke a podväzkoch.
Potlačí ich obľúbenú taburetku na chodbu, rovno pred vchodové dvere. Vylezie si na ňu a zaujme polohu neposlušnej školáčky, neposlušnej ale pripravenej. Kľačí na štyroch s vyhrnutou sukničkou a čerstvo rozlepenou mušličkou mieri rovno na dvere. Presne tak , ako to má pán manžel rád.

     Konečne! Nedočkavo vzdychla. Kľúč pomaličky vchádza do zámku a ladne sa v ňom pretáča. Zaujala pohodlnú polohu, a naslineným ukazovákom a prostredníkom si prešla po broskynke. Ladný pohľad na dvere a zrazu, úsmev zmrzol.
Vo dverách sa objavil nielen manžel ale aj jeho kolega, je úplne mimo. S nevinným výrazom jej oznamuje, že býva ďaleko, dnes ostane u nás.

Len čo sa vyzujú, pani domáca príde s nápadom, aby si neželaný nájomník svoju dnešnú noc zaslúžil. Začnú sa smiať, avšak s ním to nepohlo. Vyzliekajú ho donaha a ukladajú pohodlne do kresla.

     Obecenstvo pripravené. Jazda sa začína. Po pomalom vniknutí, zrýchľujú tempo a o pár sekúnd už neposlušná školáčka dostáva poriadne zabrať. Priráža ako stroj, drží ju za jej plné prsia, plieska ju po zadku a súčasne robia poriadny hluk a užívajú si tichého spoločníka.
Taburetka je na kolieskach a tak systematickým prirážaním mieria presne k návšteve.
Sú namieste, opatrne berie hosťov penis do ruky a za sústavného obrábania zozadu si ho vkladá do úst. Stále spí ale nežné láskanie, spolu s cmúľaním jeho guliek sa jej natoľko páči, že jej to neprekáža.
Menia polohu, zlieza z taburetky a obkročmo (čelom k nemu) si sadá na stále spiaceho nájomníka. Zatiaľ čo manžel sa premiestnil za kreslo a vyložil penis vedľa kolegovej hlavy. Ženička sa poslušne natiahne a intenzívne fajčí jeho žilnatý penis.

Fajčí parádne, vášnivo a celým telom. Pričom svojimi trojkami doslova facká opilca. A práve to zaberie, Milan otvori oči a chaoticky sa obzerá. Na hlave prsia, vedľa hlavy penis. "Konečne, dnes spíš u nás ... toto je nájomné, vzchop sa a pomôž mi pretiahnuť túto kur*u, lebo ináč nepôjdeme spať" rázne prehovoril domáci.
Asi to ani nestihol dopovedať a už sa s úsmevom pozeral, ako si jeho žena skúša nový, čerstvo stoporený penis, a to spôsobom, ako keby práve vyšla z väzenia.

Nenápadne sa presunul oproti a sledoval ako sa tí dvaja pária. Chvíľku si tam pohonieval, zrazu zapískal.
Jazda sa okamžite prerušila a mladá poslušne ako psík, mierila k svojmu pánovi.
Pozície sa vymenili a zozadu nakladal vážený hosť. Bol otupený alkoholom a tak prirážal miestami až brutálne. To všetko spôsobilo to, že namiesto fajky, mala mladá pani zaborený penis hlboko v krku až po manželove guľky. Všetko na čo sa v tej chvíľke zmohla, bolo len bezduché chrčanie.

Keď už naberala modrú farbu, zmenili polohu posledný krát.
Platič nájomného uzatváral zhora sendvič, obrábajúc alternatívnu dierku štedrej hostiteľky.
Po dobrej štvrťhodinke vzdychov, fučania a iných zvukov, keď pani domáca len odovzdane a s úsmevom na perách ležala na manželovej hrudi to prišlo. V zadočku zacítila teplý prúd minerálov, čo do jej unaveného tela vlialo posledné zvyšky energie. Troška energie, ktorá postačila na posledné kolo vášnivej noci. Zintenzívnila pohyby natoľko, že o malú chvíľku už bola aj jej jaskynka naplnená až po okraj. V tom okamihu sa už aj jej telo zvíjalo v slastnom kŕči.

     Pár minút tam ešte ležali, zatiaľ čo nájomník už zase spokojne odfukoval. Manžel sa postavil a šiel si zapáliť, a ona sa ledva dokotúľala do kúpelne.
S plnými dierkami vošla do sprchy, pustila si vodu, sadla si a užívala si príjemný pocit zneužitia dvoma bezohľadnými, opitými penismi.






autor: MatusF



Ako hodnotíte túto poviedku?

najlepšie najlepšie    [   1 | 2 | 3 | 4 | 5   ]    najhoršie najhoršie





sex naživo


dalšie dievčata na sex cez telefón >>