Erotická poviedka

Tajomne Nezne neznosti

Neviem si predstavit den bez neznosti. Nie vsednosti, ano extremy, jednoducho krasne prekvapenia. Citim to tajomne ticho v ovzdusi. Cakam co mi prinesie nasledujuce rano alebo vecer. Predstavujem si ako by to bolo keby prisiel moj princ a ja by som sa mu oddala .

Ved idem do sprchy a citim vonu  po levandulovom mydle z mojej pokozky necham sa unasat .Rozjimam a tuzobne cakam na mojho princa . Otvara dvere a vchadza pocujem ako sa jeho kroky blizia ku mne. ,,Pekne vonias ,, povie a opyta sa ako sa mam a ci mi velmi chybal, kym nebol so mnou. ,,Daj mi chvilku, pocujem vo dverach a otvori dvere na kupelni. Pocut uz len sum tecucej vody. Nezdrzal sa dlho, prisadol si ku mne pekne vonavy a roztuzeny ako ja. Mam pre teba prekvapenie, povedal  mi a ja som citila pri tom chvenie a predstavu ,ktora ma privadzala do jemnej extazy sna.

Dal si mi satku na oci a sla som za jeho hlasom. Nevidela som nič okrem tmy, ale cítila som jeho vonu a dotyk jeho ruky.  Na chvilku som mala pocit .ze som naozajstná, skutočná princezná, ktorú jej princ unáša do paláca. V jeho mocných rukách plnych bezpečia, ochrany, istoty som sa citila ista. 

O pár sekúnd, ma na tvári pohladil svieži letný vánok. Prisal si sa mi na ústa, najprv jemne a nežne, po kúskoch  mi oblizoval hornú peru. No len co si sa dotkol mojho jazyka, neha sa premenila na dravú vášeň.  Bozkaval si ma na krk, odkiaľ sa vydal na cestu slasti. Neponáhľal sa vychutnával si kazdy milimeter mojej pokožky, čo ma privádzalo do výšin šialenstva. Rychlo som zacala dychat az mi nadvihovalo moje prsia . tuzila po jeho dotykoch.Cela som sa chvela,moje telo horelo od vzrusenia co bude nasledovat. Okolo mna len tma a zahalene tajomstvo prekvapenia.  Chcela som ho uz citit hlboko v sebe,,bola som nadrzana a nedockava. Pri každom pohladení som stonala od vzrušenia, ktoré bolo čoraz úpenlivejšie a naliehavejšie.. "Chcem ťa," šepla som mu roztúžene ti do ucha.  Objal ma a polozil dolu do krasneho zeleneho koberca prirody,ktora nam poskytla svoju naruc.

Vzal si ma tam,pod jagavymi ocami kralovnej noci .Po tomto si tuzila, milovat sa v trave . Hral sa s mojimi  perami, s mojim telom.  Privadzal ma do osialu nezneho privalu nepricetnosti .Vnikal do mna špičkou penisu, a znovu si vychadzal aby  ma uplne vydrazdil . Tak mi sposoboval  väčší hlad po splynutí. Túžila som po tom tak veľmi, až som tisko kricala od vzrusenia.  Na chvilku si klakol pri moju hlavu ,zala som si jeho prekrvený úd a začala na ňom pomaly kruzit jazyckom.neznesiteľne pomaly, Mal sto chutí schmatnúť ma a surovo  ma ,na seba pritisnúť., No nedovolila som ti to este ,,este nie,,, Mal  pocit, že bude skucat od rozkose. Len silne vzdychy vychadzali kdesi z hlbky jeho pluc. hr ala som sa s nim nasa  nenasytnost vzrastala. Jemne ma odsunul aby ma mohol hladit jazykom.

Doraza na vsetky zakutia mojho tela. Mlstny jazycek pristal v mojom jazierku rozkose a prisal sa akoby si chcel zo mna vysat vsetok nektar lasky. Spalujuca rozkos sa stupnovala do divokeho osialu. Nevedeli sme sa ovladat ,tuzili sme splynut v jedno telo. Otocil ma nadvihol mi zadocek a vnikol si do mna . silno ma drzal za boky a  divoko dorazal,, v ritme samby .Jeho penis bol mohutny a plny semena. Moja jaskynka sa chystala ,mlaskanim mu davat najavo,ze je cas.

Cítili sme ako divoko sa  blizime k  slastnemu vyvrcholeniu.. Odmenila som sa mu  slastným ženským výkrikom do tmy noci. Podakoval narazom a sprskou semena co sa nezadrzatelne rutila von a donutila ho k silnemu stonajucemu vykriku.  Bolo to krasne vrcholenie extazy citov a vasne zo splanutia.. Spocinula som v tvojom naruci, spotená a unavená. Necitili sme chlad noci a ani to , ze zacali na nas padat jemne kvapky dazda ako slzy  kralovnej noci. Citila som jej smutne oci na mojom tele . Jej dotyky ,akoby mi chcela dat najavo tichu zavist , kvapky dazda padali a my sme tuzili po ich jemnych dotykoch ...



autor: kvetka



Ako hodnotíte túto poviedku?

najlepšie najlepšie    [   1 | 2 | 3 | 4 | 5   ]    najhoršie najhoršie





sex naživo


dalšie dievčata na sex cez telefón >>