Erotická poviedka

Ruská ruleta

S našimi známymi sa občas milujeme na výmenu. Všimol som si že mojej manželke to s ním ide veľmi dobre, raz som si všimol že mu pred koncom niečo nástojčivo šepkala a keď z nej vytiahol svoj úd a vystriekal sa jej na kopček, bola nespokojná.  Chytila jeho úd a zaviedla si ho znovu do roztúženej jaskynky, bez toho aby sa kamarát išiel umyť. To bolo nezodpovedné,
aj od neho, lebo sme sa dohodli že si bude dávať pozor, vedel že by ju mohol nabúchať, ale on ju náruživo trtkal ďalej.

Manželka sa totiž nijako nechráni, neznáša prezervatív a o tabletkách nechce ani počuť, že vraj jej nerobia dobre. Mal som práve poriadne rozvášnenú jeho manželku na sebe, tak som sa im až tak nevenoval, ale zarazilo ma že si nechala do seba vsunúť  úd mokrý od semena.  Ale vzrušilo ma to keď som to videl a to bola iskrička, ktorá zapálila vo mne oheň túžby, vidieť ako kamarát neskončí, ale sa vystrieka v mojej manželke.  To ma neskôr priviedlo na myšlienku, keď sme sa dohodli s mojou manželkou na trojke, že by som kamaráta nahovoril aby sa v nej urobil, bez jej vedomia. Takú Ruskú ruletu, ale nie s guľkou v hlavni revolveru, ale s guľkami plnými jeho spermií, ktorými naplní jej kundičku.

Deň kedy sme sa mohli stretnúť konečne prišiel, manželka sa nachystala, bola mierne vzrušená pred jeho príchodom. Trojku sme ešte nerobili, takže to bolo niečo nové.  Krátko po vypití kávy som začal manželke vyzliekať top, kamarát si prisadol z druhej strany, rozopol jej podprsenku a chytil jej prsia. Manželka bola vzrušená, aj podľa jej zdurených bradaviek to bolo vidieť, tie ju prezradia vždy aj keby ako tvrdila že nie je. Keď robila manželka kávu som dal kamarátovi ten návrh, ale nejako sa mu do toho nechcelo, tak som mu pripomenul, že naposledy keď sa spolu milovali, sa vystriekal na jej buchtičku a hneď ju kefoval ďalej, takže aky je v tom rozdiel.

Povedal som mu, že som sa pozrel do jej denníčku  a momentálne nemá plodné dni, takže by to mohol urobiť, nakoniec súhlasil. Veď som videl že ho to vzrušilo.  Príbeh oplodňovania mojej manželky začal, kamarát sa jej hral s prsiami a ja som jej stiahol nohavičky aj legínami. Pomohla mi nadvihnutím zadočku, ona medzitým rozopla kamarátovi nohavice a vytiahla mu úd. Manželka bola z toho taká vzrušená že sa chcela hneď s ním milovať a náhlivo ho začala vyzliekať, keď mu ho predtým trochu honila aby sa mu poriadne postavil. Sadla si obkročmo na neho a hneď sa nasunula na jeho úd.  Vášnivo ho začala bozkávať a sánkovať sa na ňom.

Prudko prirážala svoje lono na neho, aby do nej čo najhlbšie vnikal. Ja som jej jemne dráždil prsia. Potom som navrhol aby sme išli do spálne, že tam to bude lepšie. Kamarát ju nadvihol nasunutú na svojom prirodzení a za manželkinho obdivu ju preniesol do spálne. Po chvíli mi kamarát prepustil jej vlhkú kundičku a ja som do nej hladko vkĺzol, šepotom som sa jej opýtal či sa jej to páči s nami dvomi. Manželka vzrušením ťažko vzdychala a keď mi šepla že áno, tak som sa ja skoro do nej urobil. Pošepol som  manželke či už chce jeho, zahmnkala na znak súhlasu, rýchlo som prestal a pustil som znovu kamaráta. Nenápadne som mu naznačil aby to teraz urobil. Kamarát keď vedel čo môže urobiť tak bol oveľa vzrušenejší, otočil si moju manželku a miloval ju od zadu, ona sa prehla aby do nej hlboko vnikal. Manželkine prsia sa prudko pohupovali ako do nej dorážal, jej jaskynka čľapotala ako keby sa už v nej odbavil, ale to bolo iba od toho čo sa manželka niekoľkokrát urobila.

Potom  ju opäť pretočil na chrbát  a manželka široko roztiahla nohy. Kamarát do nej intenzívne vnikal, manželka mi od vzrušenia chytila môj úd a tak prudko mi ho honila, ako ju kamarát kefoval, ako keby chcela zistiť kto z nás bude skôr.  To ale nevedela že jeho orgazmus skončí v jej mokrej kundičke. Kamarát sa už ledva ovládal, snažil sa to oddaľovať, ale vedomie že to pustí na ostro do mojej manželky ho tak vzrušovalo že sa už sa s hekaním do mojej manželky dorážal až na dno jej jaskynky a aj manželka videla a cítila že on už bude. Kontrovala mu vášnivo a nahlas vzdychala, keď sa zrazu zasekla, otvorila oči s prekvapeným pohľadom na neho.

Kamarát zostal úplne v nej a ťažko dýchal pri tom ako jeho semeno pulzovane prúdilo do mojej manželky. Moja manželka sa najprv tak vystrašene pozrela na mňa, ja som sa tváril že som si to nevšimol a hladkal som jej prsník. Mal som veľmi čudný, ale vzrušujúci pocit keď som vedel že práve teraz jeho spermie súťažia, ktorá bude prvá. Potom sa uprene pozerala do očí kamaráta,chytila ho za zadok, vášnivo ho hladkala a zatínala prsty do neho. 

Ty si to do mňa pustil povedala,  pričom sa jej  na perách objavil taký jemný úsmev. Úžasné ako sa ovládla, inokedy keď som ju miloval naplno tak stenala a upadala skoro do bezvedomia keď dostala aj ona orgazmus. Začala sa znovu pod ním nadvihovať, aby ho prinútila k pokračovaniu, kamarátovi stále stál, tak jej vyplnil prianie a jeho úd teraz už nahlas čľapotal pri pohyboch v jej jaskynke plnej semena. Podsunul som jej pod zadok plachtu aby sa zachytilo jeho vytekajúce semeno. Ty si to vedel, vy ste sa dohodli, povedala mi manželka medzi vzdychmi vzrušeným hlasom a už sa venovala milovaniu s ním, aby si teraz už naplno vychutnala jeho orgazmus v sebe bez pretvárky.








autor: mira



Ako hodnotíte túto poviedku?

najlepšie najlepšie    [   1 | 2 | 3 | 4 | 5   ]    najhoršie najhoršie





sex naživo


dalšie dievčata na sex cez telefón >>