Erotická poviedka

Manželský život

Život aký sa odohráva v mnohých manželstvách netreba ani veľmi opisovať. Manželstvo trvá 17 rokov a asi to tak aj má byť. Niektorý možno budete namietať že nie, mnohý nebudú súhlasiť, ale píšem ako to je. Všade sa píše veľa o sexe a je dôležitý aj v partnerskom živote, či už manželský, priateľský, no proste niekto chce viac, niekto menej a niekto vôbec. U nás to bolo tak, že väčšinou som naliehal ja, požiadal som si o niečo špeciálne. Pripravil som večere, masáže.

Najhoršia situácia bola ak brala manželka antikoncepciu, vtedy som musel naliehať dvakrát toľko, až som bol dotieravý. Nemá rada ak sa moje sperma dotknú jej tela. Teraz naše milovanie prebieha len v spálni. Keď som naliehal bolo to všade možne, aj v svokrinej spálni na zemi. Jeden čas som hľadal  na internete lieky na zníženie sexuálneho apetítu no márne.

Muži by vedeli o tom rozprávať čo všetko sa vám premieta hlavou keď máte v sebe veľa hormónov. Pozeráte fotky po internete, ak sa prejde popri vás krásna žena, čo všetko si predstavujete, aké myšlienky vás zožierajú. Sme podráždený, nesústredený, ženy si povedali veď aj mi keď máme svoje dni. Hormóny sú nevyspytateľné potvorky v našom tele. Mám 43 rokov a poviem vám prestal som naliehať, prestal som byť aktívny. Chcel by som aj ja zažiť ten pocit, keď aj vás niekto vábi, dáva vám rôzne návrhy. Áno sú tam roky, a vraj láska vyprchala? Nie, len je iná.

V našom vzťahu nefunguje všetko ako má, ale jedno začína chýbať, je to ten šťavnatý pocit, ktorý vám prinesie pri milovanie, sex, erotika a to je vrchol. Vedú k nemu viaceré cestičky, tá najjednoduchšia a niekedy nevyhnutná je masturbácia. Prinesie určití blaho, ale len dočasne. Vždy zostanú v tele tie potvorky, ktoré sa začnú hlásiť znova a znova. Manželka, ktorá sa stará o rodinu, porodila vám deti, povedal mi svoje áno, je viac ako vám vie ponúknúť milenka, či žena s privátu. Ano nedá sa to porovnávať, ale treba si to aspoň uvedomiť. Ženské dotyky, sú jemné, pokožka vonia, vlasy sú akoby jemný závoj.

Keď už mám toľko rokov povedal som si, prečo nevyskúšať masáž. Po vyhľadávaní na internete som sa teda vybral na masáž. Môj zámer nebola erotická ani nič podobné. Keď som však prišiel na masáž, bola mi ponúknutá tantrická masáž. Počul som o tom, ale nemal som vedomosti čo obnáša. Povedal som, keď už som tu, tak vyskúšam. Po zoznámení som si osprchovaný a nahý ľahol na lôžko, kde bolo príjemne voňavo a teplo.

Masérka sa mi začala venovať spôsobom ktorý som doteraz nezažil. Hladila mi jemne hlavu, ruky, chrbát. Prvé pocity boli zvláštne, pretože iné nahé telo ako mojej manželky sa ma nikdy nedotýkalo. Bolo to viac ako nahé telo, zrazu sa vám niekto venoval ako by som bol kráľom. Po hodinke som sa otočil na chrbát a masáž pokračovala. Jemné dotyky okolo môjho ústrojenstva robili som mnou divy. Dosiahol som ten šťavnatý pocit, vrchol, ktorý si užilo nie len moje telo, ale aj ja.

Doprajem si masáž raz do mesiaca a poviem vám, nie je to náhrada za milovanie s manželkou, je to dorovnávanie hladiny hormónov. Nemusím stále naliehať byť dotieravý. Niektorí tomu hovoria nevera, ale ja to určite takto nazývať nebudem, ani nemám ten pocit. Nikdy nepôjdem na privát, alebo niečo podobné a verte nie je to krok od toho. S určitosťou viem, že bližšie by som bol od toho bez týchto masáží. Nechcem nikoho nahovárať na niečo podobné, ani sa nikomu neospravedlňujem za moje počínanie. Píšem aký život je a ako sa s ním vyrovnávame. Možno sa karta otočí, začneme sa milovať v aute, v prírode, manželka ma niekedy prekvapí v dverách v erotickej bielizni.

Ak to tak bude, určite vám napíšem.



autor: Peter BA



Ako hodnotíte túto poviedku?

najlepšie najlepšie    [   1 | 2 | 3 | 4 | 5   ]    najhoršie najhoršie





sex naživo


dalšie dievčata na sex cez telefón >>