Erotická poviedka

Zvediem ťa!

  Nerada chodím po doktoroch. Však kto áno? Vždy som mala pocit, že keď pôjdem k jednému, ten ma pošle k ďalšiemu, ten k ďalšiemu a tak ďalej. Nekončiaca reťaz, ktorá sa nedá len tak ľahko pretrhnúť. Lenže každoročná preventívna prehliadka u môjho gynekológa čakala.

   Mnohé moje kamarátky krútia hlavou nad tým, ako môžem ma chlapa za gynekológa.  Nie je ti to divné vyzliekať sa pred mužom? To je bežná otázka s ktorou sa neustále stretávam. Práveže mi to divné vôbec nie je. Zvyčajne sa predsa vyzliekame pred mužmi, pred našimi partnermi. Tak v čom je to iné? Je to doktor ako každý iný.
   Keď som bola mladšia bála som sa návštevy u gynekológa kvôli predstave starého, plešatého pána čo sa mi bude s fučaním dívať medzi nohy. Lenže vôbec to tak nie je.  
Môj doktor volajme ho Tomáš, je milý, nežný, vekom čosi po tridsiatke s výrazným nosom a svetlými modrými očami, ktorými ma dôkladne prezerá. Mladý, pekný a úspešný. To je kombinácia.  Ženy k nemu rady chodili a ja som bola jednou z nich. Jeho zamatový hlas a silný mužný stisk ruky hneď po príchode do jeho moderne zariadenej ordinácie nenechá žiadnu ženu chladnou.

   Keď sa usadím na ponúkanú stoličku a zahľadím sa na jeho strapaté hnedé vlasy, silné ruky, a uprený pohľad keď hľadá moju zdravotnú kartu musím sa usmievať. Dnes tu bol sám, sestrička asi mala dovolenku. Takže chlap čo dokáže robiť viac vecí naraz. Bohvie čo všetko by dokázal urobiť so mnou.  Jemne som sa zachvela pri tejto  hriešnej myšlienke.
   Keď konečne našiel moju kartu, usadil sa oproti mne a zdvihol pohľad k mojej tvári. Stretli sa nám pohľady a on sa žiarivo usmial. Dokonalý rad bielych zubov v kombinácii s jeho pohľadom žiarivých modrých očí spôsobil zimomriavky na mojom tele.

"Takže prehliadka?" pokýval hlavou a zavrel moju kartu.
"Môžeme ísť vedľa, kde sa vyzlečiete." Zdvihol sa od stola a rukou mi ukázal smer.

Ako som prechádzala popri ňom rukou som sa nechtiac obtrela o jeho horúcu dlaň. Trochu ma myklo, pretože som sa cítila tak, akoby ma kopol elektrický prúd. Zachytila som jeho pohľad. Cítil to aj on. Vibrácie medzi nami zaplnili priestor. Ospravedlňujúco som sa usmiala a šla ďalej. Na drieku som pocítila jeho ruku. Prekvapene som sa otočila. "Tadiaľto, " jemne ma pootočil správnym smerom a pustil ma. Miesto kde ma držal svojou dlaňou ma akoby pálilo. Telo chcelo viac. Viac jeho dotykov. To však bolo absurdne vylúčené. Určite mal manželku, ja som mala priateľa. A predsa, bol to môj doktor. O nič nejde, upokojovala som sa, zatiaľ čo som si sťahovala nohavičky. Ostala som len v krátkej sukni a čiernom tielku na ramienka. Vyšla som z kabínky von kde na mňa už čakal.

"Ľahnite si sem." Poslúchla som ten krásny zamatový hlas. Priblížil sa ku mne a sadol si na stoličku.
"Spravíme ultrazvuk," začal mi vysvetľovať čo ma čaká. To sa mi páčilo, vždy ma informoval o každom kroku. Teraz som už nebola vyplašená ako prvý krát, ale aj tak bolo dobré počúvať ho. Ľahla som si na ležadlo a jemne roztiahla nohy.

"Trochu viac slečna," chytil mi odhalené koleno a potiahol k sebe. Och bože. Zachvela som sa pod jeho dotykom. Určite si to všimol. Venoval však svoju pozornosť ultrazvuku na ktorý práve naťahoval prezervatív. Vždy som sa smiala, keď som frajerovi vravela že som mala sex u gynekológa. Aj keď to vôbec nebolo také príjemné. Hoci sa snažil byť jemný a nežný, občas to zabolelo.  Pozorovala som jeho sústredenú tvár a jemnú vrásku na čele, keď pozorne sledoval obrazovku. "Všetko v poriadku?" Odtrhol zrak od obrazu a s úsmevom prikývol. S úľavou som si vydýchla keď bolo po vyšetrení.
   Ostala som sedieť, zatiaľ čo si on niečo zapisoval do počítača. Uprene som ho pozorovala. Vycítil môj pohľad a zdvihol hlavu. "Áno?" asi čakal že niečo chcem. Chcela som. Jeho nablízku.

"Môžem sa už ísť obliecť?"  Cítila som sa bez nohavičiek zraniteľná.
"Práve naopak, slečna, môžete sa vyzliecť." Zatajila som dych pri jeho slovách. Postavil sa a pristúpil znova ku mne. Tie jeho oči, och, asi sa roztopím.
"Mám vám pomôcť?" zasmial sa, keďže ja som sa ešte ani nepohla. Keby len vedel ako rada by som sa od neho dala vyzliecť. Veľmi. Zacítila som slastný kŕč v podbruší. Túžila som po jeho dotykoch.

"Musím vám ešte prezrieť prsia," vysvetlil a čakal kým sa pohnem. Ako v nejakom tranze som si cez hlavu prevliekla tielko a ostala len v podprsenke. Ešteže som si dala peknú bielizeň, čierna čipkovaná nikdy nesklamala. Za svoje prsia som sa nehanbila. Boli plné, pevné a dostatočne veľké aby vyzerali dobre vo výstrihu. Aj v podprsenke. Očividne sa zapáčili aj jemu lebo chvíľu na ne bez pohnutia pozeral. Potom akoby sa zrazu spamätal. "Aj podprsenku."
Siahla som dozadu kde bolo zapínanie. Chvíľu som sa s ním trápila, čo prenechalo priestor na dlhšie zvádzanie. Neviem prečo mi to napadlo. Chcela som ho trochu dráždiť, provokovať. Pomaly som si sťahovala ramienko z pleca. Uprene ale trpezlivo ma pozoroval.
"Ďalšiu pacientku mám až za hodinu, máte čas," odhalil rad bielych zubov.

Stiahla som si aj druhé ramienko a odhodila podprsenku od seba. Nanešťastie spadla na zem. Môj milý pán doktor sa okamžite chytil iniciatívy a zdvihol mi ju. Zahryzla som si do pery. Cudzí chlap sa dotýka mojej bielizne. A je taký pekný a sexi! A ja som tu pred ním polonahá len v sukni. V hlave sa mi preháňali rôzne vzrušujúce myšlienky. Mohla by som ho zviesť?
"To je vaše," podával mi čipku a pritom sa dotkol prstov mojej ruky. Iskrivé vzrušenie mi znova prebehlo telom pri jeho dotyku.
"Nemáte obrúčku," skonštatovala som ticho, skôr len tak pre seba.

"Nie som ženatý." Nemal ma počuť. Informácia sa mi ukladala do hlavy. Je slobodný? Určite ma aspoň priateľku. Odložila som teda podprsenku tentoraz už na správne miesto a čakala kým sa ma dotkne a vyšetrí.
Pristúpil ku mne a pohľadom sa mi vpíjal do očí.
"A vy?" Čo ja? Hlavu som mala ako vygumovanú.

"Máte priateľa?" pokračoval, načo som pokrútila hlavou. Nedochádzal mi význam jeho otázky.  Nemohla som z neho pustiť zrak. Keď jeho veľké dlane prikryli oba moje prsníky, z úst mi vyšiel tichý ston. Bol tak blízko až som cítila jeho dych na svojej rozpálenej pokožke. Cítila som ako mi stvrdli bradavky pod jeho dotykom. Prechádzal mi dlaňami po prsiach a kontroloval či sú bezchybné. Boli. Tak ako aj jeho mäkké nežné dlane ktoré som chcela cítiť všade.

Naklonila som sa telom trochu dopredu, takže tlak jeho rúk na mne zosilnel. Páčilo sa mi to. Podľa jeho zrýchleného dychu aj jemu. Svoje ruky však presunul na plecia. Myslela som si, že ma chce odstrčiť, zastaviť. Zadívala som sa do jeho očí, rozšírené zreničky boli dôkazom vzrušenia. Rukami mi chytil tvár do dlaní. "Nemal by som..." šepol a prudko vydýchol. Prikryla som mu dlaň svojou rukou a jemne ju pohladkala.

"Ja viem že nie." Prikývla som a pritlačila pery na jeho chutné ústa. Reagoval okamžite. Otvorila som ústa a nechala sa láskať jeho jazykom. Ruky mu znova zamierili na prsia, ktoré už mal v rukách predtým. Teraz to však bolo iné. Už nešlo o prehliadku. Prstami sa mi hral so stvrdnutou bradavkou. Zavzdychala som mu do úst a prsty si zaplietla do jeho strapatých vlasov. Vyzliekla som mu biely doktorský plášť, ktorý vzrušoval mnohé ženy. Vyrysované silné ruky ma chytili za driek a položili na ležadlo kde prebiehala prehliadka. Teraz som bola s prehliadkou na rade ja. Vyzliekla som mu tričko a zaryla nechty do chrbta keď mi skúsene začal bozkávať krk. Privalil ma svojim mužným telom a ja som sa nemohla ani pohnúť. Nechcela som, vzrušovala ma naša blízkosť. Vášnivými bozkami ma dostával do raja. Nemala som nohavičky a on to vedel. Rukou mi jemne kĺzal  po stehne ale zastavil tesne pred cieľom. Roztúžene som vzdychla a pritlačila sa panvou o jeho napnutý rozkrok. Začala som mu rozopínať nohavice ale on ma zastavil. "Čo?" spýtala som sa zadychčane a bojovala s gombíkom na jeho gatiach.

"Nesmieš to nikomu povedať," upieral na mňa pohľad, zatiaľ čo jeho ruky naďalej putovali po mojom tele akoby nič.
"Nepoviem," pokrútila som hlavou a stiahla mu nohavice. Boxerky mal napnuté a jeho tvrdý penis čakal kým ho vytiahnem. Vzala som mu ho do rúk zatiaľ čo on do mňa vsunul dva prsty. Spoznávali sme svoje telá súčasne. Páčil sa mi jeho vták, bol presne taký ako som si predstavovala. Primerane veľký a dostatočne hrubý. Začal hlasnejšie vzdychať ako znamenie že sa mu to páči. Dúfala som že v čakárni nie je nikto kto by nás mohol počuť.

Cítila som v sebe jeho kmitajúce prsty ktoré kĺzali dnu a von. Vlhká som bola z neho poriadne. Keď palcom prešiel na môj citlivý klitoris dlhšie som to nevydržala a nechala plynúť svoj orgazmus. Z hrdla sa mi vydral výkrik, ktorý stlmil svojimi ústami.  
"Tšš," tíšil ma medzi bozkami zatiaľ čo ja som sa mykala od vzrušenia.

Keď prvý orgazmus doznel prevzala som iniciatívu a prevalila ho na chrbát. Bozkami cez jeho silnú hruď a mierne chlpaté bruško som vlhkým jazykom skĺzla na jeho mužskú pýchu. Bol poriadne vzrušený a pripravený ma pretiahnúť. Predtým som sa s ním ešte chcela pohrať.
 Vzala som si ho celého až po koreň do úst a pritlačila sa naň jazykom. Chytil ma za vlasy a potiahol. Páčilo sa mu to a ja som zrýchlila tempo. Vychutnávala som si ho jazykom a obopínala pevne perami.  Podľa jeho vzdychov nebol ďaleko od vyvrcholenia. Ale ja som ho chcela cítiť v sebe. Prestala som, nadvihla si sukňu ktorá jediná na mne ostala a nastokla sa na jeho tvrdú krásu. Privrela som oči od slasti, keď som ho v sebe pocítila celého. Doktor Tomáš bol skvelým milencom. Držal ma za boky a prirážal prudko a rýchlo. Prsia mi nadskakovali v pravidelnom rytme našej súlože. Musel byť na nich pekný pohľad, keďže z nich nevedel spustiť zrak. Zaklonila som sa a ešte viac sa nadvihla v bokoch. Prudké dosadnutie ma vystrelilo k druhému orgazmu. Zaryla som mu nechty do hrude, keď mnou prechádzali vlny rozkoše. Sklonila som sa jeho tvári a vychutnávala si dotyk našich jazykov a tesnú blízkosť.  Hladil ma po spotenom chrbte a nadvihol ma silnými rukami tak, až zo mňa vykĺzol stále tvrdý von.

"Zmena?" usmiala som sa a postavila sa v jeho ordinácii. Na stene som videla jeho získané diplomy z medicíny. Práve mám sex s pánom doktorom! S mojim mladým, sexi doktorom! To keď poviem kamarátkam! Alebo nie? Nechala som myšlienky na to čo bude potom tak a sústredila sa na to čo je práve teraz. Oprela som sa o rukami stenu s diplomami a zacítila štípanie na zadku keď ma pán doktor po ňom plesol. Silno, ale vzrušenie sa ešte zvýšilo. Ak to bolo ešte vôbec možné.
Dlaňami ma chytil za oba prsníky odzadu sa na ma pritisol takže som cítila jeho tvrdosť. Zavzdychala som od nedočkavosti. Chcela som ho v sebe znova cítiť. Keď splnil moje prianie a prudko do mňa odzadu vnikol a silnými rukami mi masíroval prsia nemohla som sa cítiť lepšie. Prirážal pravidelne, silno, a presne vedel kde mám tie najcitlivejšie miesta. Však doktor musí ovládať anatómiu tela. On ju ovládal excelentne.
"Och, bože!" unikli mi slová z úst keď som cítila ako vo mne pulzuje.

"Už budem..." vykríkol a pritlačil si tvár k môjmu chrbtu. Posledný krát prudko prirazil, čo dostalo aj mňa a spoločne sme si vychutnávali silný orgazmus.
Jeho semeno pomaličky tieklo von po mojich nohách keď sa odo mňa odtiahol. Zarazene pozeral na biely potôčik.
"Ja..." začal ale hneď stíchol.
"Čo?" zvedavo som sa na neho pozrela. Nahý, strapatý, uspokojený. Krásny!
"Nechal som sa uniesť," zamrmlal a začal zbierať svoje veci zo zeme.
"Mne sa to páčilo," usmievala som sa a zapínala si podprsenku. Jej vyzlečením všetko začalo.
"A nemali sme kondóm," postrapatil si vlasy ešte viac. Vyzeral fakt neodolateľne! Zároveň však trochu zmätene.
"Načo? Zabudol si, že si mi minulý rok predpísal antikoncepciu?" zasmiala som sa. Och, tí prepracovaní doktori!



autor: Lola



Ako hodnotíte túto poviedku?

najlepšie najlepšie    [   1 | 2 | 3 | 4 | 5   ]    najhoršie najhoršie





sex naživo


dalšie dievčata na sex cez telefón >>