Erotická poviedka

Zo školy do nudistického centra

Ahoj volám sa Adam, mám 18 rokov a chodím na gymnázium. Som ešte panic a v mojej triede máme veľa pekných báb, len škoda že majú frajerov. Veď už len pri každom pohlade na nich sa mi postaví a napadajú ma všelijaké myšlienky.

Blížil sa koniec 3. ročníka a my sme sa rozhodovali kam pôjdeme na koncoročný výlet. Bolo tu už vela nápadov, ako ísť niekde na chatu do hôr či k moru. Uchytila sa tá myšlienka ísť k moru ale ešte viac sa zdokonalila keď niekto povedal že by sme mohli ísť do nudistického kempu. Nápad to bol dobrý a všetci by aj súhlasili ale bolo nám jasné že to nemôže výsť. Máme mladú triednu, tesne po škole, má 26 rokov a je veľmi pekná blondína, volá sa Katka.

Na naše prekvapeniebola to práve ona ktorej sa náš nápad zapáčil a tak nám to schválila. My už sme začali vybavovať jeden s tých úžasných nudistických centier a vybrali sme jedeno vo francúzsku.

Všetko bolo už vybavené a prišiel deň D, my sme už čakali na autobus, ktorý pre nás príde. Všetci už boli nedočkaví aj keď trochu nervózni s toho že celý týždeň budeme len nahý a celá trieda sa uvidím bez akýchkoľvek šiat.

Cesta prešla v pohode a my sme vystúpili z autobusu. Naša triedna už išla na recepciu vybaviť ubytovanie, každý sme dostali klúče od izieb. Bolo nám povedané že ako sa ubytujeme v apartmánoch tak sa musíme vyzliecť do naha. Mal som izbu s troma mojimi spolužiakmi. Boli sme dohodnutí že sa všetci stretneme dole na pláži,tak sme sa s chalanmi vyzliekli. Počas vyzliekania som si všimol že ho mám s nich najväčší, všetci sme boli dôkladne oholehý až na kamaráta Tóna ten tam mal celkom slušný porast. A tak sme vyrazili na pláž, prišli sme posledný všetci tam už stáli nahý a bolo vidieť že skoro všetkým chalanov stál klacek a nám začali už tiež pomali tvrdnúť. Veď bodaj by nie všetky tie sexi baby a naša triedna nádherné telo, kozy tak akurát do ruky a pevný zadok. Povedala že keď sme tu už všetci tak sa môžeme rozložiť a ísť kúpať.

Ja a kamarád Tono sme si sadli spolu a k nám si prisadli dve sexi spolužiačky. Jedna sa volá Zuzka, je to bruneta s veľkými ale pevnými prsiami a štíhlov postavou, jej mušlička bola do hladka vyholená. No a tá druhá sa volá Majka, je to tiež nádherná bruneta s velkími kozami ktoré sú mierne splasnuté ale veľmi nidnerné, výborná postava a nad jej mušličkov nevyholený trojuholník. Ako prišli tak naše klacky sa dali ešte viac dopozoru a ony si to samozrejme všimli. "Čaute chalani, vidíme že ste riadne v pozore, ak vám to nevadí tak si k vám prisadneme".

Dlho sme sa rozprávali o všetkom možnom a samozrejme prišla na radu aj reč o sexe. Ale práve vtedy sme sa išli najesť. Išli sme jesť tak isto nahý a sadli sme si k stolu pre 6 ludí. Ja s Tonom vedľa seba a oproti mne bola Majka a Zuzka bola oproti Tonovi. Zachvílu si prisadla k nám naša triedna a ešte jedna naša spolužiačka Dominika, je to čiernovláska asi s največšími prsiami s celej školy, má ich naozaj veľmi veľké a jej kundička krásne vyholená. Ako sme tak obedovali zachvílu som mal na mojom stoporenom penise Majkine nádherné nožičky, začala mi ho honiť z nožkami. Po chvíli si to už všetci pri stole všimli, v podstate nikto nič nepovelal len sa pousmial a ja som práve vtedy vystrekol, semeno vystreklo na tanier z jedlo. Triedna Katka vzala tento tanier a začala s neho jesť, povedala mi že mám veľmi dobré semeno a ešte by rada ochutnala s chlpatého penisu môjho kamaráta.

Vrátili sme sa na pláž a le teraz sme si sadli všetci šiesti spolu. No a mne sa zase postavil, Majka sa zasmiala a povedala že už zas ti stojí. Ja som si sadol pred ňu a začal si honiť, Majka mala nohy mierne roztiahnuté a ležala  nekutočne ma rajcovala. Začal som sa dívať už na všetkích a oni si ma všimli. Dominika vstala a povedala nech jej ho strčím medzi jej veľké kozy. Majka mi zatiaľ strčila jej nôžku do úst, veď aj tak ja ženské nohy zbožnujem. Zuzka sa dala na štyri a Tono to začal do nej búšiť, mala veľké kozy a tie sa jej nádherne hompálali. Nevydržal som a musel so jej ich chytiť, tak som sa zobral od Dominiky a išiel pomačkať Zuzkine kozy, vtom vstala Majka a začala mi ho fajčiť, bolo to nádherné ja som jej vrážal môj 19 cm dlhý klacek do jej pusinky až po koreň. Vtedy prišla aj triedna Katka a začala mi lízať a cmúľať moje vajcia a zadok. Potom som to začal dávať do Majkinej kundički a ona mi dala zase jednu jej nôžku aby som ju oblizoval. Tono opustil Zuzku a išiel ku Dominike. Zuzka aj s triednou Katkou prišli sa pridať ku mňe a Majke. Majkinu nožku som si nechal v ústach ale moju kládu som začal vbíjať do Zuzky, no a triedna Katka mi zase strčila svoj jazyk do môjho zadku. Pochvýli som sa urobil a všetko som to vystriekal do Zuzky a tá sa tiež urobila a vystrekla na mňa. Potom som ešte povylizoval aj ostatným babám kundičky aj ich zadočky a boli sme všetci hotový.

Išli sme sa vykúpať potom sme išli na izbu kde si to už rodávala partia mojich spolužiakov a jednov babou Evičkou. K ním sme sa neskôr pridali a naaledujúce dni sa to podobne opakovalo.





autor: Klement5



Ako hodnotíte túto poviedku?

najlepšie najlepšie    [   1 | 2 | 3 | 4 | 5   ]    najhoršie najhoršie





sex naživo


dalšie dievčata na sex cez telefón >>