Erotická poviedka

Ryšavá kráska 2

Ubehlo par tyzdnov od sexu s mojou učitelkou. Prave dnes som mal namierene do školy kvôli korepeticii s estevjednou profkou. Vošiel som do triedy pozdravil moju učitelku a rozbalil husle. Ako prvé ma však uputalo jej oblečenie. Tesné biele tielko a čierne obtiahnuté legíny.

Pozoroval som ju počas hry asi si to všimla pretože si začala chytať zadok a legíny, ktoré jej boli už len tak tak naťahovala vyššie čím sa stali takmer priehladné. Vzrušilo ma to natoľko, že sa mi postavil, preto som sa snažil nejak to zakryť. V tom jej spadlo pero vedel som že sa poň ohne a aj to spravila. Bolo to super! Všimla si toho a pousmiala sa: ,,Tak ty si nedáš pokoj!" povedala a podišla ku mne. ,,Šak počkaj!" povedala a sadla si. V tom niekto zaklopal.

Do triedy vošla čiernovlaska strednej postavy s peknymi krivkami a pevnými trojkami. A už si tu! Zvolala učka a pokračovala: ,,Tuto Tomáš má chuť si zaskušať tu skladbu, mam ale pocit, že ma chuť na niečo ine." Eštelen dopovedala tuto vetu a mne sa postavil, čo si všimla. ,, Ó takže ty mysliš na to?!" ,,No OK ale trosku ťa potrapime aby si si nemyslel že ťa len tak spravím."

Podišla k šufliku a vytiahla putá, ktorymi ma uchytila na stoličku. Podišla k čiernovlaske a dali si jazýčkovú. Potom jej dala dole tričko a podprsenku. Mala ich nadherné! Zacala jej ich lízať a natriasať čo ma natolko vzrušilo, že som mal dosť napumpovaný penis. Lenže putá mi držali ruky a nemal som si ako pomôcť. To bol jej plán! Zatial čo čiernovlaske ukájala bradavky ja som trpel extrémnym stojákom. Zrazu prestali, podišli ku mne a dali mi dole nohavice. Môj penis stál akoby bol z kameňa čo si všimli . ,,Chcel by si sa dotknúť?" spytala sa učka. Prikyvol som ale nemal som ako. ,, Takže tebe sa pači môj zadok?" Opäť som prikývol. ,,No tak uvidime či ti vyhoviem." Hodila knihu na zem a povedala ,,Hups!" a predomnou sa ohla. Myslel som že vybuchnem!

Zbadali to a tak prikazala čiernovlaske aby mi pomohla z môjho trapenia. Chytila mi ho do ruky a začala honiť. Netrvalo to ani par minut a už som striekal. Najprv na učkiné leginy a aj na čiernovlaskynú tvár. Učka si poobzerala legíny a dala si ich dole. ,,No a teraz môžeme pokračovať!" Odopli mi putá a začali sa striedať vo fajčení môjho vtáka. Bolo to užasne!!! Čiernovlaska obišla učku a lahla si pred ňu. Učka sa zas otočila mne chrbtom a povedala nech jej ho tam strčím. Nevahal som a začal som priražať. Ona naopak začala lizať čiernovlaske vagínu. Všetci traja sme si to užívali. Po pár minútach sa spravili obi dve. Čiernovlaska sa presunula blizsie a zacala učke lizať anal. Vedel som čo sa chysta. Podišiel som k nej a strčil jej ho tam. Vzdychala hlasno a preto som prirazal čim dalej tym viac.

Čakal ma gejzír v jej podaní na ktory sa ihned vrhla čiernovlaska a lizala jej vagínu. Prišiel cas na mna a preto som ho vybral z jej analu a vystriekal sa čierno vlaske do ust. Učka ihned podišla k nej a semeno si zacali prelievať z ust do ust. Bolo to super najmä ich jazyčkova s mojim semenou v ich ustach.

Poobliekali sme sa a dali mi pusu. Učka ešte skôr na penis. Vraj to bolo super a teší sa na ďalšiu našu hodinu.

autor: Dtonate



Ako hodnotíte túto poviedku?

najlepšie najlepšie    [   1 | 2 | 3 | 4 | 5   ]    najhoršie najhoršie





sex naživo


dalšie dievčata na sex cez telefón >>