Erotická poviedka

Kamaratka

Znova to bol jeden z tých dní keď som musel ísť do krajského mesta vybaviť nejaké záležitosti. Vôbec sa mi nechcelo stráviť pol dňa na úradoch. Ešte že zvyšok dňa strávim doma polihovanim.

Žena je v práci tak si otvorím pivo a pozriem nejaký film. Mal som sa ešte zastaviť u kamaráta na kávu. Vždy keď idem do krajského mesta tak sa stavím. Má dve deti. Jeho žena je na materskej. Pekná brunetka s malými prsiami. Aj keď po pôrode trocha pribrala stále to bola kočka. Na úrade to išlo pekné po poriadku. Asi už staré komunistické kravy šli do dôchodku. Vždy sa tvárili že ich vyrušujem keď chcem niečo vybaviť. O jedenástej som už stepoval u kamaráta na sídlisku.

Dostať sa do vchodu na sídlisku v krajskom meste chcelo veľa trpezlivosti. Prišla mi otvoriť kamarátka. Muž bol ešte v práci. Mala na sebe obtiahnuté tepláky a tričko bez rukávov. Jasne som videl jej prsia. Bradavky sa snažili dostať von ale tričko bolo proti. Ani som sa veľmi nesnažil zakrývať svoj pohľad. Je tak trochu exhibicionistka. Už som ju videl aj nahú. Nemala problém sa predo mnou aj manželkou prezliecť. Vždy keď k nim prídem na návštevu uvidím niečo nečakane. Iné to nebolo ani teraz. Hneď keď sa zohla k dcérke naskytol sa mi pohľad na jej zadok. Jasne am videl čiarku takmer až dostredu. Chvíľu sme sa len tak bavili. Vravela že da spať deti nech si urobím pohodlie. Tak som pozeral do mobilu a čítal noviny. Vrátila sa s úsmevom na tvári. "Už spia",povedala a postavila na kávu. Medzitým sa ozval kamarát. Že to dnes nestiha,vypijeme neskôr,zažartoval. Tak sme tam sedeli a rozprávali sa. Laura bola nádherná žena. Síce mala pár kíl navyše ale po dvoch deťoch stále vyzerala sexi. S manželkou boli spolužiačky. Takže som vedel že pred tým ako sa vydala kvôli peniazom za môjho zazobaneho kamaráta rada si užívala. Trkala rada,a rada sa s tym vždy chválila. Aj teraz otočila tému na sex.

Bolo mi trápne a zároveň má to vzrušovalo. Postrehla červeň v mojej tvári. Oprela sa vzad,zdvihla ruky a začala si upravovať vlasy. Vtedy mi zrak padol na jej podpazušie. Nemala ho oholené dohladka. Mala asi také dvojdňové chĺpky. To má nažhavilo ešte viac. Nemohol som od nej odtrhnúť zrak. Pozrela sa na chĺpky a vraví. "To si nevšímaj,ani dole nie som". "Na materskej nestiham",zasmiali sme sa. Mne už stál,určite to vidí,myslel som si. "Na čo myslíš?"spýtala sa po chvíľke ticha pretinajúceho jemným chlipkaním kávy. "Na tie dolu",usmial som sa. Vstala a stiahla si tepláky spolu s gaťkami. "Na tie?"odvetila. Vstal som aj ja. Dotykom som naznačil a jednu nohu si položila na vedľajšiu stoličku. Rukou som siahol do rozkroku. Malá kratke,husté chĺpky. Siahali takmer až ku stehnam. Údel za to že bola tmavovláska. Druhou rukou som nahmatal zadoček a pritiahol som si ju k sebe. Hladkal som jej pičku a prostrednikom jemne vnikol dnu. Zastonala. Perami som sa dotkol je líca a jemne ju olizal. Túžil som ju bozkávať. Pomaly som našiel jej pery. Neodtiahla sa. Vtisol som jej svoj jazyk do úst,opatovala to.

Cítil som ako sa naše jazyky dotýkajú. V nohaviciach mi stal vták tak pevne že má tlačili. Našťastie som na ňom pocítil Laurinu ruku. Mal som kraťase,jediným pohybom ich dala dole a vyslobodila môjho fešaka. Vzala so ho do ruky a začala ho honiť skúsenými pohybmi. Jednou rukou som jej prstoval pičku a druhou som nahmatal analik. Jemne som prechádzal hore dolu. Stonala. Stal som pri nej trocha bokom,vták sa mi obtieral o jej stehno. Takto sme sa chvíľu dráždili. Bolo to neuveriteľné. Zrazu sa odtiahla a kľakla si. Tušil som čo bude nasledovať. Vzala si moju pýchu do úst. Má asi sedemnásť čísel ale je dosť hrubý. Začala ho fajčiť a honiť skúsenými pohybmi. Cez jej ústa už prešla nejaká desiatka vtákov. Zrazu to prišlo. Striekal som ako pätnásťročný. "Sory",zamumlal som. "Nevadí",odvetila. A utierala si stekajúce semeno z brady. Šla sa umyť. Stal som tam so stoporenym vtakom ako študent a čakal kým sa vráti. Prišla s úsmevom. "To bolo rýchle",smiala sa. Dal som jej dole tričko. Usmiali sa na mňa slušne dvojky s veľkými dvorcami. Zohol som sa a začal som ich sať. Rukou som jej hladkal zadok. Prstom som jej začal dráždiť aj analik. Takto som to striedal.

Znova som cítil že moj fénix vstáva z popola. Otočil som si Lauru tvárou k stolu,pridržala sa rukami. Šiel som za ňu a začal ju pozkavať. Šiel som od krku cez chrbát. Videl som jej zimomriavky. Páči sa jej to. Šiel som až dole. Zrazu boli predo mnou jej polky. Lizal som ich. Raz ľavú a raz pravú. Nevedel som sa nabažiť. Roztiahol som ich od seba. Uvidel som analik. Olizal som ho. "Ó labužník",ozvala sa. Lizal som ho ako divy. Strčil som doňho jazyk a začal som jej tú malú riťnu dierku suložiť jazykom. Dnu,von,dnu,von. A zasa olizať polky. Takto som to chvíľu opakoval. Otočil som si ju. Ľahla si na stôl a roztiahla nohy. Objavila sa predo mnou v plnej kráse. Tmavá,jemne zarastena,vlhka pička. Vynoril som tam jazyk. Bola vlhka. Roztiahol som jej pysky. Začal som lízať kliťak. Bol väčši ako ma moja žena. Lizal som ho. Počul som slastne vzdychy. Páčilo sa jej to.

Netrvalo dlho a už mi jej stehná stískali hlavu. Začala nahlas stonať. Stonala čoraz hlasnejšie. Už to na ňu prišlo. Hlavu mi držala pevne v rukách. Neprestaval som až kým ma nestopla. Jej buchta bola celá vlhka. Postavil som sa a chytil jej obe nohy. Vtáka som mal tvrdého ako skala. Pomaly som do nej vnikol. Stonala. Jemne som prirážal. Tentoraz to už bolo lepšie. Začal som priražať rýchlejšie. Lizal som jej lýtka aj chodidlá. Nevedel som sa nabažiť jej snedeho tela. Už som priražal jak divy. Pozrela sa na mňa. Pozerali sme si rovno do oči. Už som to nemohol vydržať. Prirážal som a skúseným pohybom som ho rýchle vytiahol. Hodil som jej to na bruško. Pritiahol som sa k nej. Nadvihla sa. "Slušný výkon",povedala a strčila mi jazyk do úst. Chvíľu sme sa nahý bozkávali. Z izby sa ozvali zvuky. "Už sú mali hore",skonštatovala.

Obliekli sme sa. "Mal by som už ísť",navrhol som. Dal som jej pusu na lice a jemným tľapnutím po riťke som sa rozlúčil. Cestou domov v aute mi zase stál. Dnes musím aj žene vylizať anal,pomyslel som si. Bolo by fajn pretiahnuť dve baby v jeden deň. Ak nebude chcieť tak si aspoň vyhonim pri pomyslení na Lauru aj jej krásne nedokonalé dokonalosti

autor: Strel.Semenson@azet.sk



Ako hodnotíte túto poviedku?

najlepšie najlepšie    [   1 | 2 | 3 | 4 | 5   ]    najhoršie najhoršie





sex naživo


dalšie dievčata na sex cez telefón >>