Erotická poviedka

Bukkake na školskom výlete

Končil sa posledny rok na gymnaziu čo znamenalo posledný vylet so spolužiakmi. Za tie roky sme sa už dosť zblížili a tešili sa na tento výlet. Dorazili sme do Tatier na istý hotel . Ubytovali sa a užívali si krásne prostredie.

Výlet sa blížil ku koncu a keďže to bol zaroveň aj náš posledný večer dosť sme sa opili. Nielen chalaňi ale aj naše dievčatá, najviac asi Tereza. Bola naozaj sexy, vždy sa pekne obliekala a dbala aj na tom aby sme to ocenili svoj juimi pohladmi. Dnes to však bolo ešte lepšie keďže bar sa zavrel pokracovali sme na izbe. Najprv 5 chalani keď v tom niekto zaklopal. Bola to ona v pyžame, vraj sa chce pripojiť. Nemali sme nič proti a preto sa k nam pridala. Spolužiak Jakub bol už dosť podparou a preto sa rozhodol ju chytať za zadok, najprv bola proti ale nakoniec sa dala ukecať na fľašu.

Ako tak čas plynul ostala len v podprsenke a gaťkách čo Jakub vyuzil a zacal ju obchytkavať a davať jej dole podprsenku. Ona ho v tom nechala a začala sa s nim bozkavať, keď mu vtom rozopla nohavice a zacala sa hrať s jeho "borcom". My sme nevydrz ale aj tak stale sexyi a začali si ich tiež mastiť. Keď nanho skočila neodolal som ha pridal sa k nim pri tom ako na Jakubovi skakala podržala mi ho občas sľastne oblízla. To vyprovokovalo ostatnych 3 chalanov a začali si nad nou preháňať svoje péra. Zjavne sa v tom vyžívala a postupne fajčila každeho z nás. Ako tak Jakub prirážal. Druhý spolužiak Samo sa rozhodol jej ho strčiť do zadku pri čom moj úd mala v ustach. Ostatný neunavne honili ako sa len dalo.

Prichadzal Jakubov vrchol preto sa Terezka usmiala a nastavila nám svoju tvár. Ako prvý vystrekol Jakub, mohutný vystrek jej zasiahol celu tvár pokračoval som ja a ostatný na záver bola mokra ako myš ale aj sexy zároveň. Zotrela si semeno na ruku a hladkala si ním bradavky. Nakonie sme zaspali spolu na posteli.

Ráno som sa zobudil s jej rukou na mojom penise. Opatrne som ju odložil a pozrel sa na jej sexy telo. Chalani ešte spali a preto som neodolal. Potichu som ju zobudil a strcil jej ho tam. Velmi sa jej to pačilo. Urobil som sa jej do pusi a v nej sa s nim este chvilu hrala keď v tom zaklopala triedna. Chalanov sme zakryli, keď sme zistili že sme stale nahý. Rýchlo sa obliekla do pyžama a ja do tricka a otvorili sme. Triedna povedala nech sa zbalime ale taktiež sa spýtala čo tu Terka robí, ona jej povedala, že si bola požičat nabíjačku. Pri čom stále niečo prežúvala. Triedna ju poslala do izby. Ked po chvili znovu prisla povedala že mala štastie vraj mala na tvári ešte trochu sperma tak ho rychlo zotrela a spapala.

Dali sme si spoločnú sprchu po ktorej boli chalani už hore. Spytali sa nas čo sme robili, s usmevom Terka odpovedala, že nič dôležitého a odišla.

Po návrate z výletu sme sa rozlucili a mna čakali prijmačky na vysokú. Prijali ma a v prvý deň školy som si sadol do triedy. A pozeral kto nový bude môj spolužiak, áno je to tak v dverách sa zjavila Terka...

autor: Dtonate



Ako hodnotíte túto poviedku?

najlepšie najlepšie    [   1 | 2 | 3 | 4 | 5   ]    najhoršie najhoršie





sex naživo


dalšie dievčata na sex cez telefón >>