Erotická poviedka

Školské sprchy

Bol klasický školský deň. Mám 17 a chodím na Športove gymnázium. Dnes sme sa dozvedeli, že budeme mať spojenú telesnu s dievčatami. Nič by na tom nebolo keby tam nebola práve ona, Mária. Krásny úsmev, pri ktorom sa každý chalan "roztápa", blond dlhé vlasy, krásne modré oči, prsia akurát a pevný zadok /veď je športovkyňa.

Blížila sa posledná hodina - telesná. S chalanmi sme si robili srandu o tom, že ako sa budeme prezliekat a tak. Zazvonilo a vybrali sme sa do šatne. Učiteľka nam povedala, že sa najprv prezlečú dievčatá a až potom my. Pomaly všetky baby vychádzali, keď sa zjavila Mária. Tričko s nápisom "love me" a tesnými legínami čiernej farby. Takmer všetci sme sa zadívali na jej super zadok. Bol naozaj užasný!

Telesná mohla začať aj keď v mojom prípade skôr pozeraná na Máriu a jej sexy krivky. Po telesnej sme sa dostali do šatne, keďze som bol spoteny vybral som sa do spŕch. Počul som že v nich niekto je ale netušil kto . Vliezol som pod sprchu a začal sa umývať. Pri mydlení som vedel, že vedlajsia sprcha je uz vypnuta a preto sim si začal honiť a premýšlať nahlas o Márii. Keď v tom niekto zakašlal. Zlakol som sa zakryl si penis rukami a otvoril oči.

Stála tam ona! Len v podprsenke a legínach a spýtala sa či ma baví honiť a hovoriť jej meno. Zahanbene som sklonil hlavu. Čakal som ze mi jednu vlepí ale určite nie to co spravila. Vošla ku mne do sprchy a dala si dole podprsenku. Mala ich krásne! Usmiala sa a povedala: ,, Som zvedavá ako si ma predstavuješ pri honení, hm?" Bol som ticho a neveriacky pozeral na jej prsia. To po čom som túžil - vidieť ich mi poskytla sama. Nadalej však bolo ticho, až kým nepovedala: ,,Takže nič?!, dobre tak to vyskúšam ja!" chytila mi penis a začala mi honiť. Bolo to super. Keď pridala aj jazyk ozval som sa s tym že som ju vždy chcel a že milujem jej zadok. Chvilu prestala.

Pustila sprchu a prúdom horucej vody si navlhčila legíny bolo to super! Neodolal som a dal som jej ich dole. Bola naozaj krásna aj zozadu oprela sa o stenu a ja som do nej vošiel zozadu a jemne som začal prirážať. Vzdychala o106 a ja som zrychloval. Bolo to krásne! Hladkal som jej pri tom bradavky a chvilami lizal sexy riťku.

Po 10 minutach krasneho sexu. Som oznamil zavŕšenie ktore som ukončil v nej. Dala mi pusu nasadila si legíny a odišla. Bola z toho tak vzrušená, že si ani nevšimla že jej z vaginy vyteka moja štava a ma jemne mokre leginy. Bol to ale super pohľad. Hádam si to ešte niekedy zopakujeme.

autor: Dtonate



Ako hodnotíte túto poviedku?

najlepšie najlepšie    [   1 | 2 | 3 | 4 | 5   ]    najhoršie najhoršie





sex naživo


dalšie dievčata na sex cez telefón >>