Erotická poviedka

Ryšavá kráska

Už dlhsi cas sa mi paci mja učitelka huslí. Ryšavé vlasy, menšia postava, prsia akurat do ruky a krasny pevny zadoček. Pred tym než som ju spoznal som ryšavky moc nezaznamenal ale potom ako som ju prvy krat videl začal som po tejto farbe vlasov túžiť.

V jeden deň som si povedal že to skusim. Pockal som po hodine na ňu a povedal jej ze po nej tuzim a ze sa mi velmi pači. Na moje prekvapenie, vraj aj ona na mna mysli a už to dlhšie nemala. Nevahal som a začal som ju bozkávať. Ona otvorila dvere od triedy a premiestnili sme sa k stolu. Vyzliekla sa a pomaly sa dostavala k mojmu rozkroku.

Rozopla mi nohavice a zacala ma neuveritelne fajčiť. Bolo to super. Po tejto fajke som jej dal dolu nohavičky a uvidel tú nadheru, mala ju vyholenu len trochu ryšavych chlpkov bolo vidno. Začal som ju lizať, pri čom ona nadherne vzdychala. O chvilu sa otocila zozadu a ja som jej ho tam vrazil. Priražal sim dost rychlo a jej sa to páčilo co mi dala najavo svojimi vzdychmi. Už som sa blízil k zaveru.

Otočila sa a začala ma honiť a druhou rukou si brhlila bradavky. Bolo to tu obrovsky vystrek priamo do jej ust a menšie aj na čelo a pery. Keď už som sa chystal obliect niekto zaklopal. Obliekli sme sa a ona si oblizla pery este s mojim teplym semenom. Vo dverach stala riaditelka školy vraj sa uz skola zatvara a nech uz ideme domov.

Ja som sa vybral von z triedy ked som uz bol na odchode učitelka mi zakričala že nech pridem aj o tyzdeň vraj si precvičíme skladbu.

autor: Dtonate



Ako hodnotíte túto poviedku?

najlepšie najlepšie    [   1 | 2 | 3 | 4 | 5   ]    najhoršie najhoršie





sex naživo


dalšie dievčata na sex cez telefón >>