Erotická poviedka

Prvý krát s mamkou

O panictvo som prišiel s mojou mamkou. Bolo to raz v zime. Mal som vtedy asi 17 rokov. Moja mama sa s otcom už dávnejšie rozišla a prestali sme sa s ním stýkať. Moja mama má už cez 50 rokov ale vyzerá stále veľmi dobre. Má dlhé blond vlasy, peknú postavu, menšie ale zato pevné prsia, pekný pevný zadoček. Vždycky ma vzrušovali staršie ženy.

Ani neviem prečo ale raz večer keď sa mama kúpala som dostal zvrátenú myšlienku. Chcel som sa ísť na ňu pozrieť cez kľúčovú dierku (vaňa je oproti dverám takže je celkom dobre vidieť čo sa v kúpeľni deje). Nakoniec som prekonal vlastný rozum ktorý mi vravel, že to nesmiem robiť a šiel som. Akurát si napúšťala vodu tak som využil príležitosť a prikradol som sa ku dverám a kľakol si ku kľúčovej dierke. Videl som síce len maminu hlavu a prsia ale to mi úplne stačilo. Keď dotiekla voda z kohútika bolo veľmi dobre počuť, že mamka si to robí rukou. Mala otvorené ústa a vzdychala od rozkoše. Niečo také som vôbec nečakal!! Viem, že asi nie som v poriadku ale veľmi ma to vzrušilo a začal som si to robiť rovno pred dverami. Mamka vzdychala stále hlasnejšie takže som vedel, že bude mať orgazmus. Keď to na ňu prišlo tak som sa urobil aj ja. Bolo to úžasné. Nemal som pri sebe vreckovky tak som to dal do pyžama. Lenže mame to nestačilo a pokračovala. Vedel som, že sa s nikým nestretáva ale nenapadlo by ma, že jej to tak chýba. Ja som ju už len sledoval. Netrvalo dlho a mala ďalší orgazmus a tento krát silnejší. Potom tam len tak ležala a oddychovala. Asi o 10 minút sa postavila a začala sprchovať. Jej mušlička bola zarastená ale po bokoch bola oholená (asi do plaviek). No urobila čosi čo ma desne vystrašilo. Išla rovno ku dverám a otvorila ich. Ja som samozrejme nestihol nikam ísť. Jediné čo sa mi podarilo bolo, že som vstal.

Dvere sa otvorili a mama sa ma zľakla. ,,Čo tu robíš? Nemal si už náhodou spať?" Potom si všimla, že mi stojí penis a že mám mokré pyžamové nohavice. Bol som taký zdesený, že som vôbec nevedel hovoriť. Chvýľku na mňa pozerala a bolo také to trápne ticho. Ja som sa s mamou nikdy nerozprával o sexuálnych veciach a teraz toto! ,,Ty si tu onanoval?" Ja som len pokrútil hlavou ale zbytočne. Moja mama bola ešte stále vyzlečená ale rukami si zakrývala to podstatné. A potom prišla tá otázka: ,,Videl si ma ako si to robím?" Opýtala sa ma to prekvapivo pokojne. Ja som len súhlasne prikývol hlavou. Už nemalo zmysel zapierať. ,,A páčilo sa ti to?" Teraz som fakt nevedel, čo mám povedať ale niečo v mamkinom hlase ma upokojovalo tak som jej prikývol na súhlas. Mama sa na mňa tajomne usmiala a povedala: ,, Poď so mnou do postele a niečo ti ukážem." Mama zhasla svetlo, chytila ma za ruku a išli sme do jej izby. Zapálila svetlo pri posteli, ľahla si na ňu pričom odkopla perinu a z medzery medzi posteľou a matracom vybrala vybrátor. Ja som ju s otvorenými očami sledoval a nevedel som, či je to naozaj alebo sa mi to len sníva. Zapla ho, roztiahla nohy a začala si divoko masturbovať pričom už aj ochkala. Bolo to to najkrajšie čo som kedy videl.

Ležala tam ešte mokrá s roztiahnutými nohami a masturbovala. Zrazu však zdvihla hlavu a hovorí mi: ,,Chceš mi pomôcť?" Už som bol taký nadržaný, že som ani neodpovedal a rovno sa na ňu vrhol. Ona ma však zastavila a povedala: ,, Najskôr chcem aby si to mamičke urobil jazykom." A tak som ju začal lízať. Mala teplú kundičku a krásne voňala. Bola veľmi mokrá. Nevedel som, či to robím správne ale podľa mamkiných vzdychov som mal pocit, že áno. Nakoniec sa urobila, pozrela sa na mňa pričom sa usmiala. To mi stačilo. Mama sa posunula nižšie a ja som do nej zasunul. Jej pička pekne obopla môj penis a už som začal prirážať. Mamka kričala a ja som sa už chystal striekať. ,,Pusti to do mňa neboj sa" Mama to asi nejak vycítila. Urobili sme sa spolu. Potom sme vedľa seba len tak ležali. ,,Na toto si ale nezvykaj... toto sa nesmie" Toto sa stalo asi pred rokom a odvtedy som som mal s mamkou sex len 3 krát. Ona stále hovorí, že sa to nesmeie ale potom do toho ide. Mám rád svoju mamu.

autor: Martinko



Ako hodnotíte túto poviedku?

najlepšie najlepšie    [   1 | 2 | 3 | 4 | 5   ]    najhoršie najhoršie





sex naživo


dalšie dievčata na sex cez telefón >>