Erotická poviedka

Miesto matematiky 4

Niekoľko týždňov bol na izbe pokoj a Mirka osudnú noc nezopakovala. Nepripomínala som jej to, dosť som mala problém s omeškanými krámami. teraz asi každá teenka mi dá za pravdu, že môj strach bol opodstatnený... a na druhej strane - hovorím o Mirke, že je výhodné že je neplodná, no podobný trest...

S erotickými hrátkami som si dala pokoj nadobro a začala sa plne venovať štúdiu. Matematika dopoludnia odpadávala, popoludní bola nahradzovaná chemikárkou, ktorá vždy meškala, no ja som si akosi odvykla si z nej robiť srandu, hoci spolužiaci pokračovali akoby nič. Nie, nevyrástla som zo smiechu, ale téma sex mi najprv pripomínala Mirku, tak sa pre mňa stala nudnou, tak ma ponižovala, lebo Paľova záchodova udalosť mu pritvrdila ego a chodil ako bývalý matematikár a to ma doháňalo k slzám, že som sa nechala niekým ojebať zo všetkých strán. To slovíčko by som nenapísala, ale žiadne iné jednoslovné spojenie na bývalého matematikára sa nehodí.

Tak teda, piatok. Ako sa dopoludnie prehnalo rýchlosťou svetla, popoludňajšie čakanie na chemikárku bolo neznesiteľné. Vonku hrialo slnko a ja som umierala od smädu a hlavne od pokoja od školy. Už som mala v pláne kam vyrazím. Nemohlo to byť inde ako do najbližšieho podniku Sarah caffe, kde podávali síce napodobeninu kofoly, ale aj tá dokázala zázraky. Po hodine, ako odtrhnutá z reťaze som vystrelila sťa šíp zo školy a na prekvapené zraky spolužiakov nereagovala. Hej, je piatok a mala by som ísť domov z intráku, ale nechodím pravidelne. Cez víkendy je internát pokojný a dá sa viac sústrediť na učenie.

Sarah caffe bol zaliaty prvými oranžovými lúčmi slnka, ktoré nachádzali cestu skrz zamrežované okná. Niekoľko ľudí hovorilo, že bar je prekliaty podobne ako miesto matematiky a že bol na ňom vykonaný rituál, prto mu kšefty tak idú a navyše, že vraj majiteľka Sarah, ktorá má čosi vyše štyridsať, ponúka bohatým mužom exkluzívne služby za pomerne lacný peniaz. Sediac a rozmýšľajúc o nej som vyrátala, že okrem podniku, ktorý zas nie je tak veľký, vlastní aj malú reštauráciu Drača a kaderníctvo. Iba Boh vie, na čom všetkom skúšala robiť účesy ale priznávam, vlasy na hlave to nie sú.
"Nevyrušujem?"
Skrčila som čelo a vrátila sa myšlienkami na zem. Medzitým ako som premýšľala, prisadla ku mne mladá slečinka. Mohla mať okolo dvadsať. Nebola bohvieako krásna, bola síce štíhla, ale mala široké ramená a tvár akosi máličko zdeformovanú. Čelo centimeter - dva vyššie ako by malo, oči viac vpadnuté do lebky a ústa mali len základný tvar, aký vedeli namaľovať začiatočníci maliari. Ináč mala čierne športové tričko a modré rifle s bielym opaskom.
"Nie." odpovedala som. "Chceš niečo?"
"Ani nie." zívla. "Sedím hneď tuto vedľa a nudím sa. Videla som ťa prichádzať, tak som si povedala, že možno sa pred odchodom pri tebe zastavím."
"Tak..." rušila som trápne ticho, "tak si sa zastavila."
"Hej." kývla. "Som Zuza."
"Jana."

Stisli sme si ruky. Nato, že bola štíhlej postavy, stisk mala pevný, akoby jeho sila išla od chlapčenských ramien.
"Prepáč." všimla si to. "Venujem sa športu a posilňovaniu."
"Ženy posilňujú? Ženy ako ty po..."
"Áno. Nie je to nič neobvyklé. Mám aj fotky."

Predtým ako som stihla namietať, strčila mi do ruky svoj dotykový mobil s nastavenou fotogalériou. Neklamala. Na prvej fotke bola v telocvični pri rebríkoch. Rukami nahor a stŕpnutým výrazom tváre sa dalo vidieť, že sa práve zdvíhala. Prstom som pretočila ďalšiu fotku. Musela som priznať, že hoci Zuza na pohľad nevyzerala, zadok mala krásny a to chválim ja, vedomá si toho, že som správne orientovaná. Každá fotka bola pri inom cviku a pomaly ma to prestávalo pri Zuzinom neustálom monológu baviť pozerať, ale z akejsi zdvorilosti som to na sebe nedala vedieť. Až kým sa teda neobjavili fotky, ktoré ma šokovali. Zuza bola na nich nahá. Fotila sa zrejme sama v kúpeľni. Bolo vidieť vaňu, hoci fotku zakrývala prevažne jej máličko zdeformovaná tvár. Prsia mali bradavky rovnako veľké ako ich zvyšok, čo hovorilo samo za seba. Jednotky, možno trochu väčšie, no nič moc. Čo ma najviac prekvapilo bol jej klitoris. Trčal z nej ako vyplazený jazyk, čo sa nevidieť nedalo a znamenalo to, že mala pravidelný sex viackrát za deň. Prešla som na ďalšiu fotku. Opäť nahá, v predklone. No, Zuzka, ty si riadne rozšrubovaná...! Nato, že mala nevinný pohľad, mala rovnako silne vinnú vagínu, ktorá hovorila viac ako oči.

Až keď som prešla k fotkám, kde mala nafotené akty na skalách, zbystrila som sluch. Zdalo sa mi to, alebo naozaj hovorila niečo o horolezectve...? Rýchlo som prelistovala fotky späť k tým v telocvični a mobil vrátila. "...tak, ja pôjdem." žmurkla na mňa a šla zaplatiť. Vyrazila mi dych a po celý čas som ju zozadu očumovala neveriac tomu, čo som práve videla. Keď sa vracala, podala mi na papieriku napísané telefónne číslo. "Zavolaj mi, ak budeš chcieť ísť do fitka. Ja chodím aj v soboty... kvôli kondičke."
"Jasné." odpovedala som naučene a nechala ju ísť. Zmrazila ma viac ako tá imitácia kofoly, ako historky, ktoré šírili o majiteľke Sarah caffe. Jediným problémom bolo, že čo som videla, bolo skutočné.

Sobota prišla ako vždy, keď som ostala na internáte. O jedenástej pred obedom. Čo som sa umyla, prezliekla a najedla, šla som sa učiť, ale myšlienky sa sústredili na Zuzu. Niečo mi hovorilo, že ak si vybijem telesnú silu, skôr sa naučím a preto som sa ísť si zabehať na ihrisko neďaleko internátu. Netrvalo to pochopiteľne dlho, len pár metrov. Myšlienky na Zuzu a na fitko v sobotu ma priťahovali viac. Rozhodla som sa jej zavolať. Možno pôjdeme dve...?

Zdvihla hovor unaveným hlasom. Dohodli sme sa na tretiu poobede na určitom mieste na námestí. Nemeškala. Prišla presne a zaviedla ma do fitka. Dali sme si niekoľko cvikov na hodinu a pol a úplne spotené šli do spŕch. Hanbila som sa len tak vyzliecť, nebola som zvyknutá takto na verejnosti. Zuza bola zapraxovaná zrejme do všetkého. Vyzliekla sa do hola bez problémov a akoby naschvál, natrela sa sprchovacím gélom tak, aby sa penil na tých správnych miestach. Nepozerala na mňa ale musela tušiť, že ju pozorujem. Jej sprchovanie sa menilo na ľahký striptíz.

Rukami prechádzala po vypracovanom bruchu, hlavou naklonená k tečúcej vode, očami zavretými... Neverila som, že by to urobila, no urobila to. Jednou rukou zablúdila medzi nohy a začala si dráždiť pysky. Celá prekvapená som prestala predstierať, že to nevidím. Bradavky na malých prsiach stmavli a nabrali na tvare. Nahlas si vzdychla a ani teraz sa nikam neobzrela. Rukou v lone prešla pravidelne niekoľkokrát hore a dolu a tak ju vytiahla, znova si masírujúc brucho a tak i prsia.
Odvrátila som oči a hodila som na seba osušku.
Počkala som ju pred sprchami už oblečená a ona došla tak, akoby sa nič nebolo stalo. "Páčilo sa ti to?" spýtala sa a mne sa rozbúchalo srdce Videla ma? "Myslím cviky vo fitku."
"Áno." hneď som odpovedala a schovala prekvapený výraz tváre.
"Mám ešte jedného osobného trénera, dnes večer mi má dať uvoľňujúce cviky. Ak chceš, môžeš sa pridať..."
Zaváhala som, ale súhlasila. Ak by som odmietla mohlo by jej dôjsť, že som ju pozorovala v sprchách.

Stretli sme sa znova o dve hodiny na tom istom mieste a Zuza ma previedla námestím. Dostali sme sa do bočnej ulice a tak do budovy, ktorá mi pripomínala školu. Zuza vysvetlila, že tréner dáva cviky v telocvični a je to jeho kabinet a trieda zároveň po celý týždeň, aj cez víkend. A že je perfektný, lebo človek si pri ňom uvoľní všetko stuhnuté svalstvo. Bol holohlavý a vysoký. Mal červené tričko, ktoré mu vykresľovalo hrudný kôš možno ešte lepšie, aký ho v skutočnosti mal. Privítal nás ako kamarát, ale nezabudol spomenúť, že na škole, v ktorej sme boli, učí telocvik a matematiku.

Robili sme najprv rozcvičku rúk, nôh, hlavy a panvy. Prezlečené do teplákov sme boli s trénerom len dve a to znamenalo, že sa nám mohol venovať a nebude to ako pri tých tréneroch, ktorí len prikazujú davu ľudí.
Tak sme si ľahli na žinienky a začali s cvikmi chrbtice najprv ležiac na chrbte a tak na bruchu. Trvalo to všetko asi hodinu a tréner zahlásil, že musíme nechať telo odpočinúť a v pokoji ležať na bruchu aspoň polhodinu. Pustil príjemnú hudbu, melancholickú a keby nebolo toho ostrého svetla, bola by som zaspala. Zažmúrila som oči a hlavou mi začalo lietať niekoľko myšlienok na predošlého matematikára.

Až som oči otvorila. Hudba hrala inú pieseň, tiež pomalú, ale čosi v nej nehralo. Akoby rytmus... zamračene som pozrela k Zuze, ležiacej oproti, nohami otočenej ku mne a videla na nej telo holohlavého trénera, ako sa na ňu zozadu potichu tlačí. Ani jeden z nich nevydal čo i len povzdych. Čo teraz? Bola som nahratá, nevedela som čo robiť. Kým som stihla premyslieť niečo viac, napadlo mi prosté zakašľanie, čo som aj urobila. Tréner prestal a odlepil sa od Zuzinho tela. Odkryl tým jej nahý zadok, ktorý mala jemne vystrčený nahor a z otvorenej dierky v ňom sa dalo vidieť pomaly na črevá. Nič to nemenilo na fakte, že bol vypracovaný a závisťou som sa prestala tajiť. Tréner sa začervenal ako jeho tričko a chcel vydať niečo na ospravedlnenie, ale Zuza ho prerušila. "Tréning si vyžaduje aj túto formu. Pri tomto sa ti rozhýbu svaly na každej časti tela."

"To určite..." precedila som pomedzi zuby, vstala a šla k dverám. Zuza odvrkla niečo o tučnom zadku, čo asi patrilo mne. Nemám tučný zadok, ale oproti nej sa to môže tučnote podobať. Tak povedala niečo v zmysle, že malé popracovanie na zadku by mi spevnilo svalstvo na ňom už po pravidelnom týždennom takomto cvičení. Chytila som sa kľučky a pozrela na ten jej. Váhanie. Odísť preč do sveta s mojím zadkom, alebo prijať ponuku a mať zadok krajší? Zuzu nepoznám a ani ona mňa, nebude o tom nik vedieť. A s tým trénerom sa možno už nikdy neuvidím. A ani oni nevedia, kto som. Dala som ruku z kľučky dole, čo tréner pochopil ako fakt, že ostávam. Vstal, prišiel ku mne a ticho sa usmial.
"Treba tomu trošku predohry..." zašepkal, nahol sa a dal mi bozk na krk. Tak pokračoval bozkávaním vyššie, ku krku a letmo na pery. Bozkával úžasne. Jazykom mi preskúmal ústa, tak ma jemne nadvihol a presunul bližšie k stredu telocvične. Neustále ma bozkával a rukami blúdil po tele. Hmatal mi dlaňami prsia cez podprsenku, ktorú sa mu podarilo dať dole. Až po nej mi vyzliekol biele tričko a bozkami sa presúval trasou od krku k nim. Jazykom opisoval bradavky ako nejaký chlapec hračku. Privrela som oči a nechala sa unášať jeho bozkami, ktoré vo mne hromadili chuť neprestávať. Hladila som mu holú hlavu, keď prechádzal od pupku nižšie a pomaly mi vyzliekal tepláky. Po nich a po nohavičkách sa dostal k čiarke. Jemne mi roztiahol nohy a jazykom sa zabodol do klitorisu.

Masíroval ho perami, čím ma privádzal do prvých vibrácií. Tak prestal a položil ma na žinienku. Nechal ma ležať na chrbte s roztiahnutými nohami a jazykom sa pohrával s mojimi pyskami. Museli ho jemne štekliť, pretože som mala dvojmilimetrové neoholené chĺpky, ale zrejme mu to robilo dobre, pretože tempo zrýchľoval a ja som vzdychala od prvého nahromadeného vzrušenia. Chcela som mu povedať aby neprestával, keď spomalil, ale nepovedala som. Všimla som si, že mu Zuza podala nejakú malú tubu, ktorej obsah rozotrel po rukách a tak po mojich pyskoch a dierky na zadku. Zuza medzitým prišla ku mne, znova obnažená. Začala ma bozkávať svojimi perami a hoci by som za normálnych okolností bozky od ženy neprijala, teraz som ich vracala. Bozkávala ma, kým ma masť, ktorou ma potrel, chladila všade tam dole. Bozkávala ma, keď ma neprestal prechádzať jazykom. Bozkávala ma jazykom, keď som otvorila ústa, aby som slastne zaúpela, keď som dostala prvý orgazmus, ktorý zapríčinil trénerov jazyk, a nedovolila mi vydať nijaký hlučný tón. Tak, keď videla že chcem ešte viac slasti, roztiahla nad mojou hlavou nohy, čím vyplazila jazyk z pyskov a ja som ho schmatla do pier. Začala som ho žmoliť a dráždiť jazykom, načo sa Zuzine ruky opreli o moje brucho a začala stenať. Myslela som, že je po všetkom a že nič viac sa neudeje. Vtedy som ho v sebe zacítila. Bol jemný, tvrdý a horúci. Schladená vagína ho prijala na klzkom povrchu ako niečo malé, ale keď sa mi dostával hlbšie do tela, pocítila som ho v plnej veľkosti. Bol to jeden z tých, ktorí sú schopní dostať sa ďalej, ako tie klasické priemery.

Znova som stenala rozkošou, pretože schválne nezrýchľoval, ale Zuza roztiahla nohy ešte viac a tým ma umlčala. Neprestala som jej perami stískať klitoris a jazykom som sa dostávala do dierky. Pýtala si rýchlosť, ale tú určoval tréner a ten ma robil pomaly. Vychutnávala som si pocit rozkoše a po prvýkrát nahlas vykríkla, keď sa Zuza stiahla preč a on ho do mňa začal vrážať silnejšie a rýchlejšie. Pozrela som naň. Bol vo mne iba z dvoch tretín. Tréner pošepkal, že ak by som chcela, dá ho do mňa celý. Keď šťava zo mňa vytryskla na povrch, prestal sa hýbať a s penisom vo mne čakal, kedy prikývnem. Vydýchavala som sa. Nečakal dlho, lebo som za ním videla Zuzin zadok. Čakala som, kedy sa takým budem môcť pochváliť aj ja. Prikývla som. Zatlačil silno údom, hlboko ho do mňa po koreň vrazil a mne vyhŕkli slzy. Tak to opakovane prirazil asi desaťkrát a otočil ma ako malé dieťa. Schmatol ma za panvu, nadvihol a ešte stále schladzovaný zadok masťou mi rukami roztiahol. Penis položil k dierke najprv na špičku a tak ho pomalými pohybmi dával hlbšie a hlbšie. Takýto úd som v sebe ešte nemala. Nie žeby bol veľký, ale bol atraktívny svojou silou a pružnosťou zároveň. Každým piatym vysunutím sa hýbal ešte rýchlejšie a jeho semenníky pľaskali o moju vagínu. Tá neostala v pokoji takmer ani tri minúty. Pritúlila sa ku mne Zuza, ľahla podo mňa, otočená nohami k mojej hlave a zubami mi ju jemne chytila.

Začala na dráždiť ako zmyslov zbavená a tak pridala ruku. Najprv prstami len masírovala pysky a tak šla hlbšie, až som zacítila v sebe jeden z jej prstov. Predklonila som hlavu a začala opakovať to, čo robí. Tréner spomalil, ale neprestával pracovať na mojom zadku. Zuza párkrát prst zasunula a tak pridala ďalší... a ďalší... a ďalší. Štyri prsty v mojej vagíne urobili svoje. Jemné náznaky bolesti splývali s rozkošou a ja som začala dýchať ešte rýchlejšie. Teraz už neviem, či Zuza pridala aj palec, dúfam, že nie, ale ja som to nevydržala. Keď som ju počula vzdychať a jej diera bola roztiahnutá na maxime, strčila som jej tam všetkých päť prstov. Nahlas sme vzdychali obe rovnako a tak tréner prestal. Otočila som sa naňho a on s penisom uchopeným v rukách si ho začal pred nami honiť. Vedeli sme, čo príde. Zuza ostala ležať na mieste a otvorila ústa dokorán. Roztiahla som nohy s vagínou a zadkom totálne mokrým a roztiahnutým, jemne priľahla Zuzu tak, aby som jej nezakryla tvár a nastavila svoje prsia s tvárou.

Tréner spravil len pár pohybov a potom si zahryzol do pier. Penis sa napol a vystrekol do diaľky ako z pištole. Trafil ma kdesi nad prsia a ja som si semeno lačne potrela po prsiach. Pokračovalo to výstrekom nižšie a nakoniec ho vzala do rúk Zuza a strčila si ho do úst. Poriadne ho vysala a tréner statočne nevydal ani jeden hlasný vzdych. Nakoniec ho nechal v jej ústach len tak, aby ho cmúľala. Aktívnou pasivitou úd sám od seba povädol a keď šiel učiteľ prvý do spŕch umyť sa, ležala som na žinienke a pozerala do stropu. Zuza sa ku mne natiahla a začala mi zlízavať trénerovo schnúce semeno.

Rozišli sme sa v dobrom. Zuza povedala, že do Sarah caffe chodí často, že ak by som niekedy mala chuť potrénovať zadok, viem kde ju nájdem. Predstavila sa ako Zuza G. čo bolo pre ňu špecifické, pretože vedela veľmi rýchlo nájsť aj ten najskrytejší bod G.

autor: hexagramus



Ako hodnotíte túto poviedku?

najlepšie najlepšie    [   1 | 2 | 3 | 4 | 5   ]    najhoršie najhoršie





sex naživo


dalšie dievčata na sex cez telefón >>