Erotická poviedka

Miesto matematiky 2

pokračovanie poviedky: Miesto matematiky.

Takmer všetko písané začína počasím, ale nepamätám si, ako vtedy bolo. Viem len, že bolo popoludnie a ja s niekoľkými spolužiakmi som musela ostať po škole. Pre matematiku. Správne. Vraj nemáme dobré základy a to ním na prijímačkách na vysokú ako ospravedlnenie nebude stačiť. Úprimne, tento "slogan" by som rada poopravila. My nie že nemáme dobré základy, my nemáme základy. Miesto matematiky je prekliate a dodnes sa nenašiel stály matematikár. Dokonca ani ona, zastupujúca chemikárka, ktorá zastupovala ráznu neprítomnosť kolegu, ktorý sa ešte nestihol do školy nahlásiť. Tá mala s matematikou spoločné to, čo ja s modelingom. Nie žeby som bola škaredá, ale ku totálnej kráse mi chýbalo (podľa mojich očí) zhodenie niekoľkých kíl. A v modelingu som nemohla s takouto figúrou pracovať.

Chemikárka na hodinu meškala. Ako vždy. Smiali sme sa, že si to v kabinete rozdáva s ktoviekým a vymýšľali sme pre ňu rôzne polohy. Keďže to bola silnejšia pani, určite sedela niekde na stole a kolega - pedagóg ju obrábal postojačky. Ale, to všetko sa ako v našich hlavách rodilo, tak aj umieralo. Nakoniec sme len mávli rukami a počkali, kým učiteľka nepríde. A nikdy nevyzerala byť ako po sexe. Pritom, nie žeby sme boli odborníci na túto problematiku, ale... ale sme sa nimi cítili byť.

Chemikárka meškala už pätnásť minút a my sme začali byť nervózni. Popoludnie sa dalo stráviť ináč ako v škole a asi nikomu sa nechcelo zbytočne sedieť na zadku v drevenej lavici. Dohodli sme sa, že po učiteľku do kabinetu niekto pôjde. Paľo. A dozvie sa niečo nové, prípadne mu učiteľka odkáže, že hodina nebude a máme vyhraté. A tak Paľo odišiel. Predtým, ako sa za ním zavreli dvere naň spolužiaci zavolali, aby si nerobil dobre na záchode, čo mal vraj vo zvyku.

Ako sa rozplynuli jeho kroky v absolútnom tichu popoludnia školy, ktosi z nás sa zachechtal nad predstavou, že Paľo vtrhne do kabinetu, zbadá učiteľku s niekým a pridá sa ako poctivý študent. Ďalej sme fantazírovali nad možnosťami z oblasti erotiky učiteľskej rovnošaty, nad videnými fotkami na internete, kde lacné prostitútky, odeté v učiteľských handrách sekírujú "žiakov".

Ako Paľo neprichádzal, naše fantasmagoriny začali brať na obrátkach a tiež sa postupne stupňovali, až som musela vyjsť z triedy, aby som sa smiechom neudusila. Nemohla som si pomôcť, moji spolužiaci mali perfektnú a detailnú fantáziu. Rozhodnutá prejsť sa, zobrala som to smerom na poschodie do kabinetu, kde sa naše myšlienkové obscénnosti vraj odohrávali. Ako som sa vzďaľovala od triedy, hluk utíchal a stíchol na medziposchodí, kde boli záchody. Spomenula som si na výkrik na Paľa, aby si to nerozdal sám so sebou ešte predtým, ako navštívi učiteľku a naschvál, plná irónie a nevery som po špičkách vošla na chlapčenské WC-ka. Schválne, myslíte si, že tam Paľo bol? Bol. Ak nie on, tak niekto iný, ale ktosi tam bol. Vydával mľaskavé zvuky, podporované zúrivým fučaním a mala som čo robiť, aby som sa nerozosmiala.
"Je tu niekto?"
Jeho hlas mi rozbúchal srdce. Najskôr som nedávala pozor a začul môj príchod, alebo... zastala som v tieni vedľa umývadla. Po polminúte pokračoval v práci a ja som sa chcela potichu vytratiť, ale po schodoch dole ktosi šiel. Presne po tých schodoch, ktoré boli pred záchodmi. Paľo bol natoľko schovaný, že ho nebolo vidieť a ani počuť, no mňa mohli zbadať okamžite. A to by bol prúser ako sviňa, zbadať dievča na chlapčenských záchodoch! Podvedome som po špičkách preletela do miestnosti, kde boli dva pisoáre a jedna obsadená kabínka, otvorila som dvere do nej a prstom na perách Paľovi naznačila, aby bol ticho.

Jeho pohľad bol na nezaplatenie. Penis mal zovretý v dlani a žaluď mu svietil načerveno viac, ako tvár. Vyvalenými očami pozeral do tých mojich.
"Haló?" Ozvalo sa od prahu vstupných dverí na záchody prísnym učiteľkiným hlasom a my sme vedeli, že sme nahratí. Šteklivá zábavka sa otočením menila na závažný školský priestupok, za ktorý ma mohli pokojne vyhodiť. Paľo bol v práve a mal ma v moci. Ak ma prezradí, so študovaním som skončila.
Má ma v moci... vŕtalo mi to v hlave a potrebovala som vymyslieť ihneď niečo, čím by sa karta obrátila, alebo aspoň sa skóre vyvážilo. Kľakla som k mise, odstrčila mu ruku od údu a strčila ho do úst. Pritisla som pery, čím som ucítila jeho rýchlu pulzáciu a čakala, čo bude ďalej.

Kroky učiteľky sa priblížili k umývadlám. Vyčkávala na odpoveď. "No tak?"
"Som tu ja..." ozval sa Paľo nadýchaným hlasom. "Pavol Trko." Ako sa predstavil, schmatol mi vlasy a tlmil mnou dané tempo.
"Prečo nie ste na hodine?"
"Mám... mám problémy s trávením." vyhovoril sa a trasľavý hlas ho v tom podporil.
"Nezabudnite sa vrátiť." Vyšlo spoza dvier a učiteľka hlučným krokom podpätkov odišla. Keď sa jej kroky stratili v dverách našej triedy, prestala som a postavila sa. "Ďakujem." zašepkala som a chcela odísť, ale Paľo vstal a pritisol ma rukami k sebe.
"Nepovedal som, že ťa neprezradím." poznamenal a rozopol zips na mojich rifliach. "Musíš si to zaslúžiť."
Povedať nie? Nie. Pozerala som vyššie ako na Paľovu nútenú chvíľkovú rozkoš. Nemohli ma vyraziť a preto som sa nechala unášať čarom, ktorého bol Paľo pôvodcom.
Vytiahol mi čierne tričko ku krku, aby mohol odopnúť podprsenku a ako si sadal naspäť na záchodovú misu, vyzliekal mi rifle spolu s nohavičkami. Bez zbytočných slov ma potiahol za zadok a strčil jazyk medzi pysky. Privrela som oči a nechala sa unášať mágiou ilúzie a reality, ktorú neprestával rozdávať. Ako ma prezeral jazykom, vyšmátral vo vrecku svojich riflí peňaženku. Nepozerala som čo robí, ale na šumivý zvuk obalu som oči otvorila.

Na stoporený úd navliekol gumený kondóm a keď ho naroloval až ku koreňu, pozrel mi do očí. Roztiahla som nohy cez jeho stehná a pomaly klesala hlbšie do jeho lona. Obaja sme pri tom ticho zastenali rozkošou. Paľo to zrejme robil po prvýkrát, pretože očividne nevedel pokračovať, no ja som už bola skúsenejšia z podobných záťahov, preto som sa chopila vedenia. Nohami som sa zaprela do zeme, rukami ho objala okolo pliec a pomalými pohybmi sa dvíhala a klesala. Naklonil hlavu dozadu. Oči mal zavreté a užíval si svoj prvý sex.

Urobil sa skôr, ako som čakala. Nechýbalo tomu veľa, sám si dopomohol súkromnou predohrou pred mojim príchodom. Jeho penis sa asi päťkrát narovnal aby vypľul lepkavé semeno do pripraveného kondómu, on zastenal a zvesil plecia.

Túžobne uspokojivý pohľad, taký, aký vydal on som videla iba raz v živote. Môj expriateľ mal presne taký, no to bolo už minulosťou. Oproti tamtomu a tomuto zážitku bol rozdiel v tom, že vtedy som sa urobila aj ja. Teraz som si chlípne poskákala na chlapcovi, ktorý ma už nemohol prezradiť. Prezradil by tým aj seba a spolužiakom bol na smiech, že sa urobil skôr, ako dievča.

P.S.: Z tej matematiky sme sa nakoniec uliali.

autor: hexagramus



Ako hodnotíte túto poviedku?

najlepšie najlepšie    [   1 | 2 | 3 | 4 | 5   ]    najhoršie najhoršie





sex naživo


dalšie dievčata na sex cez telefón >>