Erotická poviedka

Prvé výročie

Naše prvé výročie vyšlo na sobotu. Celý deň som rozmýšľal čo bude večer, ako to dopadne. Poobede som ešte bol Katke kúpiť darček - striebornú retiazku, sadol som do auta a išiel som za ňou.

Keď som prišiel k nej bolo asi 19:00 a ona bola sama doma. Práve vyšla zo sprchy, bola len v župane a s mokrými vlasmi. Bola neskutočne sexi. Sadli sme si, otvorili víno a dal som jej darček. Veľmi sa potešila a povedala mi že ona má ten môj v izbe a že ide poň.

Vrátila sa asi po desiatich minútach a ja som neveril vlastným očiam. Na sebe mala sexi čipkované prádielko a vysoké opätky. Prišla ku mne a povedala mi aby som nič nerobil. Začala sa okolo mňa krútiť a pomaly si sadla oproti mne do kresla. Nohy si vyložila na operadlá rúk. Stiahla si nohavičky a začala predomnou masturbovať.

Najskôr si len jemne dráždila klitoris ale neskôr si olízla prsty a začala si ich jemne zasúvať do svojej vlhkej dierky. Bol to neskutočne skvelý pohľad a mne už stál ako tyč. Zdvihla sa a podišla ku mne, stiahla mi nohavice a začala ma fajčiť. Bolo to niečo úžasné, krásne sala môj penis a pritom sa mi stále dívala do očí, ja už som to nevydržal, postavil som sa a začal som ju bozkávať po krku a pritom ju jemne prstovať.

Krásne vzdychala a znova si kľakla a zobrala si ho do úst. Keď skončila, postavila sa a znova si sadla do kresla. To bola chvíľa pre mňa a môj jazyk. Najskôr som ju pekne vybozkával od krku cez prsia až po jej vlhkú pičku. Bola veľmi nadržaná, ani jej dlho netrvalo aby sa urobila. Potom ma posadila na sedačku a sadla si na mňa. Jazdila na mne a hladila si prsia. Potom som ju položil na stôl a znova som jej ho tam vrazil.

Úplne hlboko a začal som silno prirážať, ona si pri tom dráždila klitoris a sem tam si oblízala prsty. Keď som cítil že už budem povedal som jej to a ona bleskovo zoskočila a začala ma fajčiť. Do úst som jej vystriekal plnú dávku a ona všetko prehltla. Potom sa rukami zaprela o stôl a ja som do nej vošiel zo zadu. Prirážali sme ako o život a druhý orgazmus sme dosiahli spoločne. Ani som ho nestihol vybrať a urobil som sa do nej. Nič nehovorila tak sme si dali ešte jedno kolo v sprche a išli sme dopiť víno...

autor: poop



Ako hodnotíte túto poviedku?

najlepšie najlepšie    [   1 | 2 | 3 | 4 | 5   ]    najhoršie najhoršie





sex naživo


dalšie dievčata na sex cez telefón >>