Erotická poviedka

Moja perverzná priateľka

Som s priateľkou už nejaký ten rôčik, v posteli nám to vždy klapalo, síce mala vždy extrémnejšie chúťky čo mi vlastne koniec koncou aj vyhovovalo a tešilo zároveň, ale to čo sa mi stalo ked sme boli spolu asi tretím rokom ma veľmi príjemne šokovalo. Ešte kým začnem tak vám ju trošku opíšem pre zlepšenie predstavivosti - aj ja to mám rád :-). Volá sa Katka, špinavá blondínka, menšej postavy, krásna postavičky, nádherné prsíčka také akurát do ruky, vždy chodí veľmi vyzávavo oblečená a s výrazným mekaupom.

Ako náš sexuálny život plynul vždy sme si ho snažili všelijako okoreniť, sex na netradičných miestach, posielanie perverzných sms správ, spoločné pozeranie porna a podobne. Katku najviac vzrušovalo ked sme spolu sledovali, ako nejakú sexy kočku klátia viacerý chlapi, pri takom porne sa vždy tak krásne rozparádila. Jej chúťky sa mi páčili a neprekážali mi práve naopak strašne ma tým vzrušovala, najmä keď sa poriadne vyzývavo vyobliekala a všetci chlapi boli z nej nadržaný ako psi!! Konečne sa ale dostávame k príbehu ktorý vám chcem napísať. Stalo sa to asi pred rokom ked som oslavoval narodeniny. Organizoval som chatu - klasika nič také extra pozval som pár kámošov a známich poväčšine páry. Nebolo nás veľa cca 10. Katka musela tesne pred termínom chaty služobne oddísť, mala prísť až v piatok ked ja aj mojí najlepší kámoši budú už na chate.

Prvá noc bola fakt besná poriadne sme žúrovali, chlast tiekol potokom. Na druhý deň ráno som vstal prvý zídem dole chalani niektorý spali na zemi tak ako som ich tam v noci nechal aj niektoré baby oblečené len v nohavičkách ležali na posteli pri krbe. Rýchlo som sa spametal za chvílku mala prísť Katka. Začal som trošku upratovať i ked sa s tím nedalo moc robiť :-) Ledva som sa dal aj ja dokopy a už mi zvoní mobil - Katka!! Že už je dole pri prístupovej ceste aby som jej prišiel otvoriť bránu povedal som jej že som hned pri nej hodil som niečo na seba a utekal za ňou.

Ked vystúpila - pomyslel som si že mám najsexy kočku na svete, nič nenechala dlžná svojej hriešnej povahe... obtiahnuté čierne legínky vysoké červené lodičky, biela blúzska s veľkým výstrihom a sexy čipkovaná podprsenka... hned sa mi vrhla do náručia dali sme si letmí bozk. Vzal som jej veci a išli sme dnu našťastie sa aj ostatný medzi tým prebudili. Hned ako prvé som si všimol nadržané pohľady Miša a Tomáša ( moji dvaja kámoši ), Katku už nevideli dlhší čas a najme ten jej "outfit" zabral:-) Zvítala sa s nimi, obiatia a letmé dotyky Tomáša po jej ritke - snažil sa to urobiť šikovne aby som si to nevšimol ale mne to neuniklo a nevadilo mi to práve naopak páčilo sa mi to.

Samozrejeme dostala aj pár uštipačných sexy narážok, len sa tomu sexy usmiala a podpichla ma aby som ju dostal do našej izby že sa chce zložiť. Zaviedol som ju k nám nestačil som zavrieť dvere a vrhla sa na mna začali sme sa vášnivo bozkávať a ja som jej pevne zovieral riťku a tlačil ju na môj rozkrok. Chvílku sme sa takto dráždili a potom sa oddiahla a povedala že aby sme si niečo nechali aj na večer... vždy ma rada naťahovala a dráždila. Ja som ju ešte pochválil ako sa krásne a sexy nahodila že sa mi to strašne páči.

Dnes mali tri pári na výlet mne sa moc nechcelo tešil som sa že budem s Katkou sám a poriadne si zatrtkáme, ale moje plány prekazili Tomáš a Mišo tým sa tiež nechcelo a ostali s nami na chate. Katka si všimla na mne že som akýsi rozladený ked sme sedeli všetci štyria dole navrhla aby sme si niečo dali aj ked bolo ešte len 11 hodín, nejako som nenamietal tak sme si dali po poháriku a hned som sa po takej hroznej kocovine cítil lepšie. Katka mala stále to svoje sexy oblečko z rána chalani len v trenkách a ja som mal tepláky. Stále ked katka vstala bud si išla ničo zobrať alebo odskočiť na wecko tak chalani pozerali len na jej riťku alebo kozičky samozrejme že to Katka poriadne využívala a vždy sexy krútila zadkom alebo sa nadklánala nad stolík aby im poukazovala aj pevné krásne kozičky. Sem tam pri týchto aktoch hodila očkom na mna aby sa usvedčila že nejako extra nežiarlim, tváril som sa síce že mi to vadí ale správne vycítila že ma to poriadne rajcuje. Ako pribúdali hodiny aj poháriky tak tieto sexy pózy a perverzné narážky pribúdali.

Tomáš z ničoho nič ked zrovna Katka prechádzala okolo neho otočená riťkou ju chytil za boky a stiahol do svojo klína neudržala sa na nohách aj preto asi že mala štekle alebo aj asi chcela spadla nanho všetci sme sa zasmiali ale potom čo prišlo ma teda riadne šoklo Katka zaklonila ruku a chytila ho zo zadu za hlavu rozkročila sa a chytila mu ruku ktoru si potom priložila na svoju pičku cez obtiahnuté legíny. Okamžite hodila pohľad na mna ... ja som nemal slov len som čumel a penis mi poriadne tvrdol. Aj Tomáš ostal prekvapený ale jeho nadržanosť bola oveľa silnejšia ako on začal prstami cez tenkú látku legíniek masírovať Katke pičku, tá len jemne stonala a sama si začala hladiť kozičky cez bielu blúzku.

Strč mi do nej prst!!! Zasičala Katka na Tomáša. Ten neváhal ani sekundu, rukou vklzol do legín cez tenku látku som videl ako vnika do Katkinej nadržanej pičky. Prehla sa ako prut a rukou si sama roztrhla blúzsku. Neveril som vlastným očiam, kokot mi stál ako nikdy pred tým ale nevládal som sa ani pohnúť. Mišo tiež sledoval nadržaný ako pes a nevedl čo má robiť, Katka to ale vyriešila zaňho naklonila sa a rukami začala vyslobodzovať jeho nadržný penis. Ako náhle sa jej objavil pred ústami silne ho oplula chcela si stčiť do úst ale Tomáš si ju zase pritiahol k sebe, bola pre nich ako sexuálna hračka ako štetka!!

To ma neskutočne dráždilo nevydržal som to a začal som si ho honiť. Katka len zastonala na Miša aby podišiel bližšie, ten sa rýchlo postavil vedla nej a Katka si chytila jeho kládu do ruky najprv ho len honila a potom si ho vložila do svojej sexy pusinky. Hltala ho ako zmyslov zbavená sliny jej stekali po červenej podprsenke, Tomáš medzi tým už silno prstili jej nadržanú pičku. Boli taký rozbehnutý že ich už nič nemohlo zastaviť. Tomáš jej rozopol aj tú podprdu a hodil ju vedľa. Voľnou rukou jej mágal jej krásne kozy a silne stáčal bradavky. Katka medzi tým poslušne fajčila Mišov kokot a ten len slastne stonal a sledoval sa ako sa jeho kláda stráca v tej nádhernej pusinke.

Mišo začal viacej stonať Katka vicítila že ak neprestane dostane plnú dávku do pusy, prestala ho fajčiť. Tomáš ju pustil a ona sa postavila sama si stiahla pred nimi legínky tak že pičku krásne otrčila na Tomáša ten neváhal ani chvílku a zaboril sa ústami do jej voňavej vlhkej piči. Katka sa na mna sexy hladela a pohľadom mi dakovala že si takto užíva ten pohľad hovoril za všetko tá túžba na perverzný sex po ktorom túžila sa jej naplna a nemusí to tajiť som pri tom.

Potom sa opeť postavila a obišla stôl, chalani sa hned postavili sadla si vedľa mna vášnivo ma pobozkala a len letmo mi do uška zašepkala že mi neskutočne dakuje a že mi to vynahradí splní najtajnejšie sny. Potom ukázala na Tomáša aby podišiel bližšie. Tesne pred ňou zastal sama mu pomaly vytiahla penis z trenírok bol oveľa väčši ako moj aj Mišov vzala si ho do pusy silne začala fajčiť medzi tím si sama dráždila pičku a natahovala druhou rúčkou kozičky.

Dlho to nervalo a vedľa Tomáša stál aj Mišo. Ja som si presadol a pristúpil na jej hru. Mišov kokot chytila ručkou ktoru si pred tým pristila piču a silne ho začala honiť potom si ich prestriedala a teraz sala Miša a Tomaáša skúsene honila. Potom sa opeť postavila oboch držala za vtákov a jemne ich honila nechala sa obchytkávať a pri tom sa pozrela cez ich plecia na mňa, z pier som jej odčítal jej nadržanú otázku či sa môže nechať poriadne pojebať? ......

Pokračovanie nabudúce



autor: mmtd@volny.cz



Ako hodnotíte túto poviedku?

najlepšie najlepšie    [   1 | 2 | 3 | 4 | 5   ]    najhoršie najhoršie





sex naživo


dalšie dievčata na sex cez telefón >>